verjaardagsuitnodigingen maken

Verjaardagsuitnodigingen zelf maken. |DIY|

Geplaatst door

De tijd vlak voor de verjaardag van een kind is ontzettend spannend. Hoeveel weken nog? Hoeveel nachtjes slapen? Uitnodigingen versturen hoort er hier in huis ook bij. Merel wou graag zelf haar verjaardagsuitnodigingen maken. Zo gezegd, zo gedaan.

verjaardagsuitnodigingen maken

Verjaardagsuitnodigingen versturen.

Voor de kinderen versturen wij altijd verjaardagsuitnodigingen. Bij Bram hebben we de laatste keer een kaartje ontworpen, heel erg leuk geworden en hij was er ook erg blij mee. Deze kaartjes bestelden wij bij Tadaaz.

Merel is gek op knutselen, Merel wou dan ook graag zelf haar verjaardagsuitnodigingen maken en niet bestellen. Het is haar feestje, dus ik vind het prima. En eigenlijk is het ook wel net zo leuk om dan je eigen verjaardagsuitnodigingen te maken. Ik bedoel als je toch al graag knutselt, waarom dan eigenlijk niet?!

 

Samen naar de Action.

We gingen samen op pad naar de Action, ja bij de Action kun je genoeg aan knutselspullen vinden dus dat leek ons een puik plan. Bij de Action kochten wij lege kaarten met enveloppen, ik geloof dat er 10 in een verpakking zitten.Ook kochten wij bewegende oogjes en houten stokjes, van die ijslolly stokjes maar dan met een kleurtje. Natuurlijk hadden wij zelf ook nog wel wat knutselspullen dus die heeft ze ook gebruikt.

Waarom niet online verjaardagsuitnodigingen maken?

Ik ben zelf van lekker makkelijk, en ik vind het ook erg mooi om dezelfde kaartjes naar iedereen te versturen dus ja, ik verstuur kaarten nog wel eens online. Ik vind het gewoon te makkelijk en misschien ben ik wel wat lui. Neemt niet weg dat de kwaliteit altijd wel erg goed is hoor!

Merel is creatief, was mama vroeger ook nog wel… Maar Merel wou dus graag zelf haar uitnodigingen knutselen. Prima, het meisje zal 6 januari 5 jaar worden en ik vind het eigenlijk wel heel erg leuk. Ze is er een hele middag druk mee geweest maar wat was ze trots.

verjaardagsuitnodigingen maken

verjaardagsuitnodigingen maken

Maken jullie zelf wel eens verjaardagsuitnodigingen of andere kaartjes?

 

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *