dirk scheele

Winactie! Win een Dirk Scheele pakket! * GESLOTEN*

Geplaatst door

*Winactie gesloten*

Omdat ook mijn kindjes nu vakantie hebben mag ik nog een leuk pakket weg gaan geven! In de herfstvakantie zullen wij zeker wel eens wat leuks On Demand gaan kijken. Op stap met Dirk Scheele is nu ook op diverse On Demand platformen te zien. Is jouw kindje ook zo gek van deze vrolijke vriend? Lees dan snel verder hoe jij voor je kindje in de prijzen kunt vallen!

Over op stap met Dirk Scheele:

Dirk weet overal een feestje te maken, een muzikaal feestje wel te verstaan! Hij gaat voor de eerste keer paardrijden, maar ook bij de koning en koningin op bezoek. Hij is erg grappig en haalt veel grapjes uit. Zo zet hij de groentewinkel op muzikale stelten met de ‘Broccolirock’! Dirk gaat in de jungle op zoek naar zijn grote vriend Japie het Apie en krijgt daarbij hulp van een slang, tijger en een papegaai. In de film komen diverse bekende personen terug, denk hierbij aan gastrollen van o.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.

Niet één, maar twee pakketjes!

Ik ga niet één, maar twee pakketjes weggeven aan jullie! Er zijn namelijk vast wel meer fans die we blij kunnen maken! Wil jouw kindje thuis ook lekker dansen, zingen en springen op de hits van Dirk? Doe dan zeker mee! Dansen, zingen en springen is niet alleen leuk, maar ook nog gezond!

Spelregels en voorwaarden:

Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. In de film zet hij onder andere de hele groentewinkel op zijn kop Dirk Scheelemet de broccolirock.

 • Vertel me voor wie jij mee doet.
 •  Like je DIT FACEBOOKBERICHT dan wel even 🙂 ? Hoeft niet, waarderen we wel! Bij een like komt er een extra loodje in de pot met jouw naan
 • Een extra kans maken met niet 1 maar 2  of 3lootjes met jouw naam? Like dan ook dit Facebookbericht van ons.
 • De actie loopt tm woensdag 31 oktober, je kunt je antwoord dus doorgeven tm woensdag 31 okt 23.59 uur
 • De winnaar ontvangt  een mailtje van mij, dit mailtje moet binnen 48 uur beantwoord worden anders zal ik tussen de andere goede antwoorden een winnaar loten.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Dirk Scheele

Succes en alvast veel kijkplezier en een fijne herfstvakantie! 

 

7 reacties

 1. Heel graag doe ik mee voor mijn dansgrage kleindochter.
  Zij staat vaak voor de tv en danst mee , als er een kinderprogramma op staat, zó leuk.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.

 2. Leuk … alledrie de kids hier zijn dol op Dirk Scheele. Wij luisteren met regelmaat naar zijn muziek en dansen er dan graag op los. Ik zou mijn kinderen graag verrassen met deze leuke prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *