Winactie: Trolls Wereldtour

De kleurrijke Trolls zijn terug! In de nieuwe film Trolls Wereldtour ontdekken Poppy en Branch dat er nog veel meer muziek in de wereld bestaat dan alleen hun eigen poptunes. Wat een feest! Helaas denken de Rocktrollen daar anders overโ€ฆ Deze super toffe familiefilm komt 5 augustus in de bios en wij mogen 2×2 kaartjes weggeven!ย 

Trolls Wereldtour – 5 augustus in de bioscoop – Familiefilm

Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

Winactie Trolls:

Ter ere van deze ontzettend toffe familiefilm mag ik 2 x 2 kaartjes voor de bioscoop weggeven. Daarnaast krijgen de prijswinnaars ook nog eens een Trolls glitterpen en een Trolls stickervel ;).

Hoe maak je kans? Geef het Facebookbericht op de Facebook van Meer met Mama een dikke vette like en laat in een reactie even weten dat jij wil winnen. Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je iemand tagt, maar dat is geen vereiste.

–> Klik hier<– om direct naar het Facebookbericht te gaan om je like en reactie achter te laten.

Zaterdag 8 augustus maak ik de winnaars bekend onder de Facebook post.

*Deze vrolijk familiefilm draait vanaf 5 augustus in de bioscoop.

1 reactie op “Winactie: Trolls Wereldtour”

  1. Ik doe graag mee voor mijn nichtje. De Trolls vindt ze erg leuk. En ik blijf natuurlijk graag haar lievelingstante ๐Ÿ˜‰๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.