winactie my little pony

Winactie! My Little Pony stickeralbum + stickers.

Geplaatst door

GESLOTEN!!!

Winactie! Een winactie is altijd leuk toch? Dit keer gaat Meer met mama een stickeralbum van My Little Pony weggeven.

Stickeralbum My Little Pony.

Ik kan me herinneren dat toen ik vroeger nog een kind was ik het geweldig vond om stickeralbums van Panini te verzamelen. Ik geloof dat ik er vroeger 1 van de Lion King gehad heb. En ook andere stickeralbums hoor.

Mijn kindjes zijn helemaal gek van My Little Pony, zowel Merel als Bram. Het leek me dus leuk om een winactie te houden met iets wat mijn kinderen leuk vinden.

winactie my little pony

Het werd dus My Little Pony.

 

Wat kan je winnen voor je kindje?

De winnaar van deze winactie wint een My Little Pony stickeralbum met daarbij 8 zakjes My Little Pony stickers om een mooi begin in het album te kunnen maken.

 winactie my little pony

De voorwaarden van de winactie:

 • Laat in een reactie onder deze blog een bericht achter dat je mee doet!
 • Like dit bericht op de Facebook pagina van Meer met mama.
 • Like de Facebook pagina van Meer met mama.
 • Laat een geldig e-mail adres achter zodat ik ook daadwerkelijk contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
 • Het delen van dit bericht op Facebook wordt gewaardeerd maar is niet verplicht.
 • De winactie loopt t/m 12 november 2017. De winnaar zal in de week erna bekend worden gemaakt. Ik zal je dan een mailtje sturen naar het op jou doorgegeven e-mail adres. Reageren op mijn mail kan binnen 48 uur, gebeurd dit niet dan zal ik een andere winnaar trekken.

 

Succes!

 

Doe jij mee?

Zorg dat je dan aan de voorwaarden voldoet die hier boven staan en zorg ook voor het onderstaande

 • Like dit bericht op de Facebook pagina van Meer met mama.
 • Like de Facebook pagina van Meer met mama.

De winnares is Bouchra van Hierden. Je krijgt een mailtje van mij!

 

 

31 reacties

 1. Ik zou het heel leuk vinden om een kansje te maken voor mijn dochter Mara 🙂 Ze is echt dol op My Little Pony en ook op dit soort stickerboeken. Ik denk dat het ook een heeeeeeel leuk schoencadeau is als Sinterklaas straks weer in het land is 😉

 2. Ik doe heel graag mee voor onze dochter Ylva,die zaterdag jarig en 3 jaar word 🤗🎉 we zijn vorige week naar de My Little Pony film geweest !! Super leuk,dus dit zou ze geweldig vinden! Ik ga duimen voor haar😃😃🤞🍀

 3. Jammer ik heb om privéredenen geen Facebook meer, maar volg je op bloglovin.
  Graag had ik meegedaan voor mijn kleindochter van 6 jaar.
  Zij is gek op stickers , dus ik hoop dat ik voor haar een kansje mag wagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *