lezen op Meer met Mama

Wat wil jij graag lezen op Meer met Mama?

Geplaatst door

Hi lieve trouwe lezers! We zijn ontzettend blij dat jullie ons blijven bezoeken. Vinden het zo fijn dat jullie ons volgen en reageren op onze artikelen. Maar we hebben een vraagje aan jullie. Wat wil jij graag lezen op Meer met Mama?

Vaste artikelen op vaste dagen

We willen er naartoe gaan werken om bepaalde artikelen te gaan plaatsen op vaste dagen en dat zal dan ook elke week terugkomen. Een beetje structuur is wel goed lijkt ons. Heb jij tips voor een bepaald onderwerp wat je graag terug ziet komen?

Wat wil jij nou graag lezen?

Hoewel wij al onze liefde in een artikelen stoppen heb jij misschien wel ik mis iets… Zou kunnen.. Daarom vragen we het je. Waar wil jij nou graag over lezen op Meer met Mama. Is er iets waar jij graag meer over zou willen weten? Dan kunnen wij het voor je uitzoeken en er een blogartikel over schrijven. Wil jij iets getest zien? Dat kan zijn luiers, maskertjes, noem zo maar op.  Een DIY zien? We nemen het graag in beraad! Kortom al je tips en vragen zijn welkom! Wat zie jij graag terug? En tips zijn natuurlijk ook altijd welkom! Laat je tips achter in de reacties.

Liever mailen?

Wil je liever mailen? Dat kan natuurlijk ook! Neem daarvoor contact op met: maddy@meermetmama.nl

Wil je je verhaal kwijt?

Een verhaal delen kan ook. Wil jij je verhaal kwijt, onder je eigen naam of anoniem neem dan contact op via bovenstaande mail.

Gastbloggen

Gastbloggen behoord ook tot de mogelijkheden bij www.meermetmama.nl. Heb jij een leuk item, recept of iets anders dat je wilt delen? Wij staan tot je beschikking. Heb jij je eigen website dan zal er ook een link naar je site geplaatst worden!

Of misschien wil je het team wel komen versterken. Mail ons dan en we bespreken de mogelijkheden.

P.s hiervoor hoef je natuurlijk geen mama te zijn.

 

Graag hoor ik van jullie! Bedankt voor weer een bezoekje op Meer met Mama.

Wat wil jij lezen op Meer met Mama?

 

XOXO Maddy

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *