eerlijk over ouderschap

Waar ik over 5 jaar hoop te staan

Geplaatst door

Eigenlijk hoop ik over 5 jaar op dezelfde plek te staan. Naast mijn man en kinderen. Ons huis hebben we pas net gekocht en vind ik in alle opzichten meer dan perfect. Dus ook daarin hoop ik geen veranderingen te zien. Misschien een nieuwe badkamer en keuken,  maar dat is niet nodig. Dat zou gewoon leuk zijn. Wat ik hoop dat er over 5 jaar nog meer is? Lees daarvoor snel verder.

Over 5 jaar

Over vijf jaar hoop ik dat ik iedereen die ik nu om mij heen heb er nog steeds is. Ik hoop dat wij niemand hoeven missen en iedereen gezond blijft. Een medicijn tegen kanker zou ook mooi meegenomen zijn, dat scheelt heel veel mensen verdriet en verlies.

Depp over 5 jaar

Over vijf jaar hoop ik dat mijn zoon een fantastische tijd heeft in groep 6. Dat hij geniet van het leven, zijn vriendjes en vriendinnetjes. Dat hij nog regelmatig bij opa’s en oma’s gaat spelen en slapen. Dat hij zich voldoende uitgedaagd voelt en nog steeds zo leergierig en enthousiast is als nu. Het liefste stop ik mijn kinderen in een bubbel waarin ze in die vijf jaar geen verdriet en tegenslagen te verwerken hebben gehad. Hetzelfde geldt natuurlijk voor mijn lieve nichtje. Heel reëel is deze wens natuurlijk niet.

over 5 jaar

Joey en Amy over 5 jaar

Ik hoop dat Joey en haar nichtje Amy in die vijf jaar een hele mooie en bijzondere band hebben opgebouwd. Dat ze twee handen op één buik zijn en vaak van elkaar mogen genieten. Over vijf jaar zitten de meisjes in groep 3, ze gaan niet samen naar school. Dat is net iets te ver van elkaar vandaan. Ik hoop dat ze net zo nieuwsgierig zijn als Depp. Dat ze graag willen leren en ontdekken. Dat ze veel buitenspelen en kunnen uitrazen.

Over 5 jaar de depressie voorbij!!!

Als de kinderen dan hele dagen op school zitten hoop ik voor mijzelf wat meer tijd over te hebben en voor mijzelf te kunnen beginnen als bewindvoerder en budgetcoach. Ook hoop ik uiteraard dat ik weer helemaal de oude ben, mezelf weer terug kan vinden en die kut-depressie eindelijk voorbij is. Dat zou fijn zijn! Kortom, ik hoop dat mijn leven gewoon verder gaat zoals het nu loopt en ik hoop op herstel van mijzelf. Dan is het helemaal perfect!

Hoe ziet jouw perfecte plaatje er over 5 jaar uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *