JouwBox editie 4

Unboxing time & WINACTIE! Dit zit er in de JouwBox editie 4!

Vrouw By feb 22, 2019 19 Comments

Ieder kwartaal komt er een nieuwe editie van JouwBox uit om ons te verblijden. JouwBox bevat producten die je in verschillende ruimtes in ieder huis te gebruiken en te vinden zijn! Ralph Moorman kiest deze producten zorgvuldig voor ons uit en zorgt dat een JouwBox gevuld is met zijn favo items, vandaar ‘Ralph Moorman Favourites’. Ik mocht eerder al de JouwBox 3 ontvangen en unboxen, nu is het de beurt aan de JouwBox 4! Ik heb de tijd genomen om alle producten zorgvuldig te kunnen testen en hier lees je mijn bevindingen!

Lees snel verder om mee te gaan op mijn ontdekkingsreis!

Wat krijg je in een JouwBox?

De 4e editie van JouwBox bevat 11 favo producten van Ralph Moorman. De winkelwaarde van deze 4e editie is €145,-. Maar deze box is te koop voor slechts €45,- en wanneer je member bent betaal je er maar €39,- voor.

Kleine rekensom: Bij een membership kost je dit € 3,55 per product en wanneer je de JouwBox editie 4 ‘los’ aanschaft kost het je €4,09 per product. Kun je niets van zeggen toch?

Wanneer je member wordt scheelt je dit €6,- per JouwBox en zul je automatisch ieder kwartaal de nieuwste editie ontvangen. Geen zin meer aan een abonnement? Je kunt het abonnement ieder moment opzeggen en je zit er dan niet meer aan ‘vast’.

JouwBox editie 4

De verzorgingsproducten in JouwBox editie 4

Seacret – Dode Zee Badzout – €19,95

Heerlijk ontspannen in bad, wie is er niet gek op? Zoals alle producten uit deze box heb ik het dode zee badzout van Seacret uitgeprobeerd en ik vond het heerlijk. Dit badzout bestaat uit pure, natuurlijke dode zee mineralen die er voor zorgen dat je huid gereinigd, gepolijst en heerlijk zacht wordt. Een erg fijn kalmerend gevoel had ik na dit bad. Mijn huid voelde erg prettig en zacht aan. Een intens geniet momentje met het dode zee badzout van Seacret kan ieder vrouw gebruiken!

JouwBox editie 4

2Fine – Kessa Scrub Handschoen – €12,50

2Fine kende ik nog niet als merk, altijd leuk om producten van mij nog niet bekende merken te mogen gaan testen! 2Fine kwam met de Kessa Scrub Handschoen. Met deze handschoen verwijder je dode huidcellen en kan volgens 2Fine zelfs striae verminderen. Klinkt goed. Natuurlijk zorgt deze handschoen ook voor een stralende, zachte en heerlijk gescrubde huid. Ik vind dat deze scrub handschoen van erg goede kwaliteit is. Het is fijn te gebruiken onder de douche, maar ook zeker in bad. Wat ik overigens ook een echt pluspunt vind is dat deze handschoen op 40 graden te wassen is en dan tevens zijn goede staat houdt.

JouwBox editie 4

Rosalpina – Gentle Scrub – €20,50JouwBox editie 4

Als we dan toch aan het scrubben zijn neem ik je meteen mee naar de Rosalpina Gentle Scrub. Ik vind de producten die ik tot nu toe heb gebruikt van Rosalpina echte aanraders en was dus blij verrast met weer een product van het prachtige merk Rosalpina. Dit is een scrub die dode huidcellen verwijdert doordat de opperhuid met deze peeling crème gescrubd wordt. Het heeft een kalmerende en beschermende werking en is geschikt voor alle huidtypes. Het is een milde scrub die je gezicht zorgvuldig en grondig reinigt en dat voel je! Echt een aanrader ♥.

 

Harmonie – Dagcrème Droge & Gevoelige Huid  – €12,99JouwBox editie 4

Deze dagcreme en overigens andere producten van Harmonie Skin Care zijn vrij van parabenen, hormoon verstorende stoffen, synthetische kleur- en geurstoffen en grondstoffen op basis van minerale oliën. Tevens zijn alle producten uit de Hormonie Skin Care lijn dierproefvrij. Dikke vette pluspunten dus.

Maar nu even over het product. Door de weer-wisselingen heb ik de ene keer een droge huid, de andere keer weer een wat vettere huid. Op het moment van testen was mijn huid vrij droog. Je weet wel, het gebied op en rond de neus en mijn voorhoofd. De ideale omstandigheden dus om deze dagcrème te testen. De dagcrème breng ik altijd aan wanneer ik mijn gezichtsserum heb aangebracht.

De dagcrème bevat o.a biologische plantaardige oliën en heilzame kruidenextracten. Ik merkte vrij snel dat deze dagcrème mijn gezicht goed verzorgt. De crème voedt en beschermt de huid en hydrateert eveneens. Een erg fijne crème wanneer je een wat droge en gevoelige huid hebt.

The Health Factory – SOS Magnesium Spray – €22,95

Magnesium is een mineraal dat erg belangrijk voor ons is! The Health Factory heeft een SOS Magnesium Spray die zou zorgen voor ontspanning en verlichting van spieren én zenuwen waar nodig.. Zou dit ook echt werken? Ik ben er altijd een beetje sceptisch over… Maar, hé! Een kans is het waard, en wie niet waagt, wie niet wint.

JouwBox editie 4

Tijdens mijn tweede zwangerschap kreeg ik een niet zo fijne bijkomstigheid. Spataderen in mijn rechter kuit. Niet charmant en bij veel beweging of hitte én niet fijn! Op mijn werk loop ik best wat meters per dag dus besloot ik deze SOS Magnesium Spray voor én na het werk op mijn blauwe kuit te spuiten. Vooral na het werk en ’s avonds in bed heb ik last van krampen in de kuiten.

Sinds ik de SOS Magnesium Spray gebruik op werkdagen merk ik echt verschil. Het mooiste komt nog, ik heb serieus het gevoel dat mijn spataderen inslinken of hoe noem je dat? Minder zichtbaar worden. Ik ben er erg tevreden mee!

Erica – Herbal Styling Paste – €9,95JouwBox editie 4

Hoewel ik eigenlijk nooit stylingproducten voor mijn haar gebruik zoals gel, haarlak of styling paste heb ik deze Herbal Style Paste in de lokken van mijn mooie meisje Merel (5) 😉 gesmeerd om haar krullen beter in model te brengen. Dit konden we goed uittesten want de Herbal Styling Paste van Erica is samengesteld om krullend- en/of kroezend of droog haar in model te brengen. 99% van de ingredienten van deze paste zijn van natuurlijke oorsprong.

De Herbal Styling Paste kun je gebruiken in kleine porties, je hebt er echt niet veel van nodig. De krullen van Merel werden zeker minder pluizig. Je moet er alleen wel echt op letten dat je het met beleid aanbrengt, dus niet te veel. Anders kan het haar wat vettig worden.

 

Voeding

The Protein Ball co. – Lemon + Pistachio  €1,85

JouwBox editie 4De Protein Balls van The Protein Ball co. zijn een eiwitrijke en tevens lekkere snack voor bijvoorbeeld onderweg waarbij je het eiwitgehalte meteen kunt opkrikken. Er zijn in totaal 8 unieke smaken te verkrijgen en in de JouwBox editie 4 zit de smaak Lemon + Pistachio. In het begin moest ik even wennen aan de smaak, ook omdat ik eigenlijk niet wist wat te verwachten. Ik vind ze eigenlijk best wel lekker. De Protein Balls zijn Vegan, 100% natuurlijk en gemaakt van dadels. Tevens zijn ze glutenvrij en bevatten ze geen geraffineerde suikers.

Biobites – Italian Lijnzaad Crackers – €2,99

De Lijnzaad Crackers van Biobites bevatten veel vezels, mineralen en omega-3 vetzuren. Zijn vrij van gluten, ei, gist, lactose en geraffineerde suikers. Er zijn 4 varianten van en ik ontving de Italian variant. Deze crackers van het merk Biobites bevatten veel omega-3 vetzuren, vezels en mineralen. De crackers vullen goed en het Italiaanse tintje geeft toch net dat ietsje meer. Aanrader dus.

JouwBox editie 4

Supplementie

Cressana – Puracress Gevriesdroogde Waterkers  €20,-

Wist je dat waterkers veelal gebruikt wordt tegen vervelende kwaaltjes en aandoeningen? Waterkers heeft een hoge voedingswaarde en is een heuse mineralen-en vitaminenbom. Alle gezonde stoffen zijn goed bewaard in Puracress Gevriesdroogde Waterkers doordat het gevriesdroogd is onder lage temperatuur.  Deze waterkers supplementen zijn een bron van vitamine A,K & C. Tevens 100% biologisch.

Volgens Cressana is deze Top 3 van toepassing:

  1. vitamine A helpt de goede werking van het immuunsysteem behouden
  2. vitamine K helpt de normale botten in stand houden
  3. vitamine C speelt een rol in het verminderen van vermoeidheid

Ik moet zeggen dat ik tot nu toe geen klachten heb over de 3 punten, dus om te zeggen dat het werkt of niet werkt vind ik lastig. Maar, baad het niet, dan schaad het niet. Je zou ook kunnen zeggen dat het wel werkt doordat ik op het moment niet bepaald vermoeid ben en niet ziek, zwak en misselijk ben.

JouwBox editie 4

Linwoods – Hemp Proteïne + met cacao en rode biet – € 5,99

Deze biologische mix van hennepeiwit, erwteneiwit, lijnzaad, chia. cacao en bietenpoeder is een aanvulling op onze eiwitiname. Deze eiwitsuppletie is plantaardig én 100% biologisch. Ik voeg zoals op de verpakking van deze Hemp Proteïne staat, 2 dessertlepels toe aan mijn yoghurtdrank naast mijn ontbijt.

JouwBox editie 4

Overige:

Masterplan – Voeding, vitaminen, verjonging – € 14,95

Hier werd ik erg blij van, het boek Masterplan ”Voeding, vitaminen, verjonging” van Life Unlimited. In dit boek vind je onderwerpen zoals: ‘het nederterrane dieet’ + recepten en dossier bijslikken. Dat is natuurlijk niet alles, dus ik zou zeggen lees het zelf eens! Ik vind het erg leuk dat Ralph een boek/magazine geselecteerd heeft in deze JouwBox editie 4. Hier kan iedereen nog wel wat uit leren.

JouwBox editie 4

Eindoordeel van de JouwBox Editie 4

Weer weet Ralph ons te verrassen met een toffe editie! Persoonlijk vind ik deze box leuker dan de vorige box. Dit omdat ik het gevoel heb dat deze net iets meer bij me past. Maar dat neemt niet weg dat de 3e editie ook erg leuk was en ik veel van de producten nog steeds gebruik.

Ik zou deze box zeker aanraden want je kunt op een toffe én betaalbare manier kennis maken met producten die gezond en betaalbaar zijn!

Win de JouwBox editie 4 bij Meer met Mama

Tof nieuws! Van Tim, oprichter van JouwBox, mag ik één Jouwbox editie 4 weggeven! Super tof toch?!

Hoe je kans maakt? Ga ik je vertellen:

  • Vertel me hier of op dit Facebookbericht van Meer met Mama waarom je mee doet en voor wie. Dit kan natuurlijk ook heerlijk voor jezelf zijn! Want laten we eerlijk zijn, wie wil deze box nu niet?
  • Liken en delen van het Facebookbericht van Meer met Mama waardeer ik ten zeerste, maar is niet verplicht.
  • De winactie loopt tm  maandag 11 maart 2019
  • De winnaar krijgt uiterlijk maandag 18 maart een persoonlijke mail van mij.

Kan je niet wachten om de winactie af te wachten? Dan mag ik je ook nog eens een kortingscode geven ter waarde van €2,50.

Kortingscode: JouwBox4

De JouwBox 4 is hier te bestellen.

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

19 Comments

  1. Marian Zw schreef:

    Bericchtje op Facebook achtergelaten. Ik doe mee voor Annette, met een dubbel afstudeer jaar zijn dit soort cadeautjes heel hard nodig tijdens de laatste zware loodjes

  2. Marian B schreef:

    Ik doe heel graag mee voor mezelf. Ik ben namelijk erg nieuwsgierig naar zo’ n JouwBox en maak graag eens kennis ermee. De inhoud maakt me nieuwsgierig en het lijken me fijne en gezonde producten die ik goed kan gebruiken bij mijn vernieuwde levensstijl.

  3. Oma Will schreef:

    Wow, wat een fantastische JouwBox en wat zitten er een fijne producten in.
    Ik zou heel graag meedoen, maar ik heb geen facebook ( om privéredenen) , volg wel Bloglovin.
    Mag ik ondanks dat ook meedoen?

  4. Maaike E schreef:

    Ik doe mee voor mijzelf. Kan wel een oppepper gebruiken voor mijn gezondheid, en lekkere cremes en scub zijn natuurlijk heerlijk voor verwenmomentjes

  5. Anita H. schreef:

    Het boek heb ik al en dat zou ik graag aan een goede vriendin willen geven. De overige artikelen kan ik meer dan goed gebruiken, dus ik doe graag mee ten behoeve van mijzelf.

  6. Ling schreef:

    Voor mijn zus omdat ze altijd hard aan het werk is in haar eigen restaurant. Af en toe moet ze zichzelf verwennen dus gun ik haar deze mooie box.

  7. Regina Cocco - Karst schreef:

    Ik ben heel benieuwd naar deze box.
    Vooral naar de cressana-puracress gevriesdroogde waterkers.
    Ik ben herstellende van een longontsteking en daardoor een verzwakt immuunsysteem ben ik erg moe.
    En ik ben ook heel benieuwd naar de magnesium spray.
    Ik slik dagelijks magnesium tabletten. En heb nooit gehoord dat je magnesium ook in spray vorm hebt.

    ps, er staat wel een foutje in de tekst.
    Er staat dat de winactie duurt tot maandag 11 maart en dat de winnaar uiterlijk woensdag 8 maart bericht krijgt.
    Ik dacht dat het misschien woensdag 18 maart moest zijn maar 18 maart valt niet op een woensdag 😉

    1. Linda schreef:

      Wat een mooie box, ik wordt er blij van. Ik doe heel graag mee voor mezelf.

  8. Saskia schreef:

    Ohhh, ik doe heel graag mee voor mezelf en mijn vriendin. Zou leuk zijn om dit samen te delen en te proberen!!
    Echt eens iets helemaal voor ons en niet voor de kids… lijkt me super!

  9. Selina schreef:

    WoW wat gaaf! Deze zou ik ook graag willen. Ik doe dus graag mee voor mezelf!

  10. Linda Smeets schreef:

    Wat een leuke, veelzijdige box! Mijn interesse is gewekt voor deze artikelen en zou ze graag eens willen proberen. Ik doe daarom dan ook graag mee.

  11. Sharon de Ridder schreef:

    Oh, ik maak heel graag kans op deze box! Ik ben de laatste tijd zo moe en zie een heleboel producten in deze doos zitten die me daar vanaf zouden kunnen helpen 🙂

  12. Anita te Gussinklo schreef:

    Wat een toffe box, ik doe graag mee voor mezelf.
    Vooral naar de proteine balletjes ben ik benieuwd

  13. Maaike Manheim schreef:

    Wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee voor mijzelf! Ik zie namelijk allemaal fijne producten die mijn interesse hebben, met als uitblinker de magnesium spray, zou ik onwijs graag eens proberen, dus deze box winnen zou helemaal fijn zijn! Zoveel moois om mee kennis te maken.

  14. Daphne van Beurddn schreef:

    Ik doe graag mee voor mijzelf. Een half jaar geleden moeder geworden en sindsdien gewoon nog steeds niet fit, iedere keer wel weer ergens last van. Wellicht hebt dit om weer in belans te komen!?

  15. Lisanne Bons schreef:

    Moederschap, met een baan en een hbo studie valt me soms best zwaar. Ik doe graag mee voor mezelf. Lekker mezelf verwennen

  16. Trotsema fati schreef:

    Super leuk??
    Ik gun het pakketje zeker voor mijn lieve moeder❤❤
    Ik loot heel graag mee voor haar

  17. Betti Scheringa schreef:

    Doe graag mee voor mezelf
    Heerlijke spullen voor even metime zoals zeezout en scrub
    Priducten die ik al wilde proberen zoals de crackers en de sos spray
    Wil weer gezonder gaan leven meer gaan sporten en ook goed voormezelf gaan zorgen. Toch vooral met dochters bezig dat ik mezelf vergeet vaak..

  18. Marieke schreef:

    Jaaa leuk ik zou het pakket graag willen uitproberen. Ik doe daarom mee voor mezelf.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.