top 5

Top 5 artikelen in april die het best gelezen zijn op www.meermetmama.nl

Geplaatst door

Hi lieve lezer! Leuk dat je er weer bij bent! Super fijn dat je weer een bezoekje brengt en ons bezoekjes hebt gebracht. Zijn we heel erg blij mee! Het was me het maandje wel, heerlijk dat warme weer, april doet wat tie wil. En wat waren we er blij mee! April is weer voorbij dus blikken we wel even terug op de top 5 artikelen in april.

Nummer 1 uit de top 5 best gelezen artikelen in April.

Mama en de telefoon, dat is  soms best een puntje. Veel reacties kregen we hier ook op. Herkenning, ook het gebruik van lezers. Mooi om te zien hoe we dat als mama allemaal doen.

Mama en de telefoon, hoe zit dat?

Op de tweede plaats.

Dit was ook in maart een hitje, maar bleef goed gelezen! Onze lieve Inge schreef dit artikel in de meest oprechte en puurste zin. Het artikel werd door diverse Facebook pagina’s opgepikt en massaal gedeeld. Meldingen van opeens wel erg veel verkeer kregen we binnen. Maar daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Inge schreef erg persoonlijk maar hoopt ook met haar artikel andere mama’s een hart onder de riem te steken en andere mensen voor fouten te behouden door bepaalde dingen juist wel of niet te moeten zeggen.

9x wat je echt niet zegt tegen een jonge zwangere moeder of tienermoeder.

Nummer 3

Kortingen en Cashbacks, jaar daar zijn we allemaal gek op toch? We deelden met je waar je deze mooie kortingen en cashbacks scoren kan.

top 5

Nummer 4 in de top 5 van april

Zijn er hier Temptation Island fans? Ik zeg yes! Want in april werden alle artikelen in de serie Temptation Island praat erg goed gelezen! Het best gelezen artikel in deze reeks in april was aflevering 13. Maar misschien wil je aflevering 14 en 15 ook lezen.

Temptation Island praat aflevering 13

temptation island praat

En de laatste in dit rijtje! Nummer 5.

Dit was wel bijzonder, dit artikel schreef ik als één van de eerste artikelen op Meer met Mama. Ik deelde dit vorige week opnieuw op Facebook. Het werd ineens super veel gelezen! Handig misschien ook wel! Help!! Hand, voet en mondziekte bij kinderen. Het komt voor, wat is het? Ken jij het? Is er wat tegen te doen? En hoe herken je het?

Hand, -voet en mondziekte bij kinderen.

hand, voet en mondziekte

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *