meest gelezen

Toffe kleding voor stichting Semmy.

Geplaatst door

Iedereen kent Tijn, het lieve schattige jongetje die bekend werd met zijn nagellak actie voor Serious Request. Hij haalde €2.600.000,- euro op! Tijn had hersenstamkanker en Tijn is daar helaas aan overleden. Stichting Semmy zet zich in voor onderzoek voor kinderen met deze vorm van kanker en de kledinglijn Shout it Out zet zich in voor Stichting Semmy.

stichting semmy

 

Shout it Out & Marjolein

Shout it Out is een kledinglijn opgezet door Marjolein. Marjolein is 30 jaar oud en woont in het mooie Eerbeek op de veluwe, gelukkig getrouwd en moeder van Fleur van 4 en Daan van 1. Voor Marjolein en haar man was het niet gemakkelijk om zwanger te raken. Door behandelingen in het ziekenhuis is het gelukt om drie keer zwanger te raken en twee kindjes te krijgen. Zoals bij de meeste moeders kwam bij de positieve zwangerschapstest een gezonde dosis angsten kijken. Is mijn kindje wel gezond? Gaat deze zwangerschap goed verlopen? Als (aankomende) moeder maak je je vanaf de eerste minuut zorgen over je kindjes. En dat gaat nooit weg. Na de zwangerschap kan er ook nog van alles gebeuren. En dat was het geval met Suze.

♥Suze♥

Suze woonde een straat verderop van Marjolein en haar gezin. Op zes jarige leeftijd overleed zij aan de gevolgen van hersenstamkanker. Deze vorm van kanker is extreem en komt vooral bij kinderen voor. Het is bijna niet te behandelen vanwege de locatie van de tumor. Een van de ergste scenario’s die als moeder in je hoofd kan opkomen. En helaas werd het in het gezin van Suze realiteit.  Na het overlijden van Suze is haar moeder in december begonnen met het maken van sleutelhangers, armbandjes en andere cadeautjes. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Semmy. De moeder van Suze begon met de verkoop van 60 geluksengeltjes via Facebook. In slechts enkele weken waren er al meer dan 1000 engeltjes verkocht. Suzes Angels was geboren. Inmiddels staat de teller dankzij verkopen en donaties al op ruim €4000.

Shout it Out kledinglijn

Marjolein besloot op haar eigen manier een bijdrage te leveren met haar kledinglijn die zij naast haar baan heeft. Haar kledinglijn gaat vanaf aankomende wintercollectie van maat 50/56 t/m 146/152 vanaf aankomende wintercollectie. Daarnaast zijn er leuke getailleerde mama twinningjurken in de maten S, M, L en XL verkrijgbaar. De stoffen waarmee gewerkt wordt zijn voornamelijk volgens de Oeko-Tex standaard. Samen met de vriendinnetjes van Suze zijn de foto’s tot stand gekomen. Suze zelf had het ook fantastisch gevonden mooie kleding aan, make up op, haren netjes. En super gave foto’s met haar vriendinnetjes. Suze zou het jurkje met de tule geweldig gevonden hebben. Daarom is dit jurkje naar haar vernoemd.

 

 

 

 

 

 

 

De collectie is al te pre orderen op www.shoutitoutofficial.com en zal verkocht gaan worden bij Emma & Sam in Apeldoorn en Vaassen, The Upperside in Enschede, Webshops Only in Den Bosch, Items in Roermond en Mini’s Only.

 

 

 

Het is natuurlijk verschrikkelijk dat kinderen getroffen worden door deze verschrikkelijke ziekte, wij hopen een bijdrage te kunnen leveren door dit met jullie te delen.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de website van Shout it Out.

 

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *