island

Tijd voor Temptation Island praat!

Geplaatst door

Hi Temptation Island fans! Zaten jullie er gisteren ook weer helemaal klaar voor? De laatste paar weken ontkwamen we er natuurlijk niet aan. Temptation Island. Hier een bericht, daar een bericht, reclame hier, reclame daar. Er zijn weer 4 nieuwe love koppels die de ‘test’ aangaan. Broekies die praten als je oma over relaties, wat knip en plakwerk aan de dames en een mooie kleurplaat tussen de mannen. Deze moeke zat er weer klaar voor hoor! En jij?

shoppen na de bevalling

” Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent. Op temptation als vrijgezel of heb je al een vent? Stamp met je voeten, zet je handen in je zij, ik ben op temptation en hoe hot ben jij?”

Temptation Island is hot.

Hot, dat kun je wel zeggen over Temptation Island. Behalve de gebeurtenissen die we nog te zien krijgen waar de stoom waarschijnlijk van af zal komen, had onze Rick Brandsteder het ook erg hot. Zo hot dat zijn shirt al helemaal bezweet was toen de koppels nog als verliefde tieners op het mooie strand stonden. Komt het door de zon, de zee, het strand, het warme zand of de deelnemers? 1 ding mag zeker zijn, een shirtje waar de mega zweetvlekken van Rick niet te zien zijn is een must voor de volgende aflevering.

Wat staan ze daar toch schattig.

Schatjes he, die stelletjes? De tortelduifjes, hand in hand kameraaaaden.. O nee, we kijken geen Feyenoord. Alle vertrouwen in elkaar of de mannen moeten zich bewijzen. Schattig man! Ben je een jaar en wat was het? 2 maand? Een jaar en 2 maand bij elkaar, en al 5 keer bedonderd door je vent? Need I say more? ” Ik wil mij bewijzen aan mijn vriendin” Oke, ho stop! Na 5 keer je vriendin belazeren wil jij je bewijzen? Dat zij onzeker is snap ik, maar jij bent wel een beetje dom toch? Niet dat ik zo’n hoge pet van Megan op heb beste Kevin, ik bedoel; Je bedonderd haar met een vriendin, een vriendin van haar! En ze blijft bij je, maar ondertussen lig je op je verjaardag ook met iemand anders in bed en in totaal ben je al 5 keer een misstap begaan..ย  Je zou ook respect tonen toch? Wat zei je nou? Ze is koekerond? Vertaling: Dommerik. Begint goed vriend. Laat het duidelijk zijn dat heel Nederland en Vlaanderen het minste vertrouwen heeft in het slagen van jullie relatie.

 

De beste uitspraak van het seizoen is al gemaakt.

Even lekker de confrontatie aangaan met de mannen waarvan jij het meisje versieren wilt.

Fabrizio : ” Vriendje van Danielle.”

Mezdi: What’s up, kleurplaat?

Maddy: Lachen, gieren, brullen!!!

Fabrizio is trouwens ook echt een rekenwonder. Heerlijk man die rekenkunsten van die man.

” Ik heb dat meisje drie uur van te voren leren kennen en drie uur later zitten we al zeven of acht uur achter elkaar in het zwembad te praten”

Nieuwe Ken en Lize?

Zijn Fabrizio de nieuwe Ken en Lize? Oke, hij zingt niet. Hij sjanst er wel aardig op los. En naar eigen zeggen van Fabrizio moet Mezdi zich zorgen maken want het is zorgwekkender voor Mezdi dat ze vanaf het begin onafscheidelijk zijn dan dat hij haar continu zou aanraken. En er is het daar zeker 1 iemand mee eens.

Buiten slapen, heerlijk man.

Tim is tot nu toe een man van zijn woord, niet slapen in dezelfde kamer. Even serieus Tim, dan ga je maar buiten liggen? Ik zei tegen Mark, ja en dan moet t gaan regenen. Lekker zeg. Antwoord Mark; Ja, dan moet hij ook een vent blijven en lekker buiten blijven liggen. Geluk voor Tim dat het droog bleef.. Had Deborah het echt zo erg gevonden als je gewoon lekker op dat bankje was gaan liggen? Ik bedoel, het is dezelfde kamer maar je ligt niet bij je temptation in bed ofzo….

Het menstruatie-bad is weg. Het biechthokje is er en wat mis ik dat fijne nummer.

Viel het jullie ook meteen op? Geen rood zwembad, beetje saai zeg. Laten we er maar vanuit gaan dat het biechthokje dan wat spanning en sensatie zal brengen. Ach, anders hebben we ons Kevin natuurlijk ook nog. Tot nu toe heb ik alleen nog vertrouwen in Timmeke, maar ja, zal Deborah zich gedragen? Huisje, boompje, kindje? Trouwen! We zullen het zien.. De muziek vond ik tot nu toe niet bijster bijzonder.. Zal het nummer dat een hit werd dankzij Temptation Island ook dit jaar weer voorbij komen?

” Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent. Op temptation als vrijgezel of heb je al een vent? Stamp met je voeten, zet je handen in je zij, ik ben op temptation en hoe hot ben jij?”

Wat vond jij van de eerste twee afleveringen? Tot volgende week vrijdag??

 

De volgende samenvatting lees je hier.

 

 

 

 

10 reacties

  1. OH heerlijk hoe je die momenten samenvat! Hoe DOM zijn die mensen ook?! Het kunnen toch niet anders dan acteurs zijn, niet? Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik en mijn verloofde zoiets zouden doen!

    Maar jah heerlijk lachen he! Die Kevin is toch even koekenrond als zijn vriendin dan!
    Ik kijk uit naar volgende week!

  2. Leuk Leuk, ik heb ook gekeken hoor! Die opmerking : What’s up kleurplaat๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Je kon mij opvegen!!! De beste opmerking van de hele twee uur! Ik zit volgende week weer klaar hoor๐Ÿ˜Š. Leuk geschreven trouwens.

  3. Hejj meid… Haha lig weer helemaal in een deuk bij jou Blog. Wat schrijf je toch leuk! En hoor de hit al voor me.. Zou zeggen lever het in bij temptation en wie weet wat er van komt ๐Ÿ˜‰

    Groetjes Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *