island

Tijd voor Temptation Island praat! Deel 2.

Geplaatst door

Hi Temptation fans! ? Bijgekomen van aflevering 1 & 2? Klaar voor 3? Zaten jullie er ook weer heerlijk klaar voor? Een avondje slechte tv! Heerlijk man! De papa’s en mama’s van alle kandidaten zaten er ook klaar voor met een pilsje, wijntje en kaasplankje met wat borrelnootjes on the side! Trots in afwachting of ze een glimp van hun pareltje voorbij zouden zien komen. 1 ding is zeker, de papa’s van de verleidsters zijn super trots om hun dochters zo te zien twerken, kan m’n vrouw ook zo goed… Zoiets…De droom van de mama’s van de verleidsters is ook uitgekomen, 9 maand een kind dragen, bevallen en dan een dochter hebben die mee doet aan Temptation Island.. Ze kunnen niet anders dan trots zijn!

En dit is wat ik dacht:

 • Hoe vaker ik die mallerd van een Tim voorbij zie komen, hoe meer ik toch echt wel Herbert, Jeffie, Merijn & Niels mis.. Toch wel een beetje een vreemd figuur. Zou hij het zo vaak over de ring en trouwen hebben om zichzelf te overtuigen dat hij hetero is of gelooft hij het echt? Ik zeg het je, one of the girls!!
 • Ik bedoel, een Deborah shirt? Een kussen dat dient als Deborah en Timmy boy doet huilie huilie…
 • Vorige week gaf ik je een tip Rick, een shirt waar je zweetvlekken niet zo bij opvallen… Keiharde fail weer! O dit is niet live, programma makers sleutel er wat aan!
 • De witte badstoffen sportsokken zijn vanaf morgen overal uitverkocht, nieuwste trend. Joshua bedankt, zo hoop ik mijn vent niet op vakantie te zien.
 • Als Pommeline 400 CC heeft, hoeveel CC heeft Yana dan wel niet?

Ondertussen op Twitter:

Verleidster Pommeline en deelnemer Merijn zijn uit elkaar. Het bericht hebben we natuurlijk allemaal voorbij zien komen. De reden? Fabrizio. Ik gok dat ze niet binnen de lijntjes kleuren..

Oke we gaan weer verder.

 • Mezdi is zo heerlijk oprecht, hij wil geen massage want dat kan echt niet. Voelt hij zich niet goed bij. Een massage geven dat is dan weer geen probleem.
 • Danielle mist Mezdi, Fabrizio speelt er op in met ontbijtjes. Een echte verleider zou je denken! Even later vloeien zijn tranen. De rollen zijn omgedraaid! En dat al binnen 3 dagen he? 3 hele dagen dames en heren!
 • De dames vragen zich af hoe oprecht de verleiders zijn. Ho, stop, serieus? Het zijn verleiders,                    ver-lei-ders, v-e-r-l-e-i-d-e-r-s. Die zijn er om jullie te verleiden, de relaties kapot te maken, een bom te leggen… Need I say more?
 • De hangmat waar Kevin met Cherish in zat is even sterk als zijn relatie.
 • Niet alleen Fabrizio is een rekenwonder, we hebben er nog 1. ” Ik heb één woord: Very sensual.”  Eén woord? Welk woord bedoel je? Very of Sensual?

temptation

Oke, nog even over mijn favoriete koppel. Het koppel dat gedoemd is te mislukken.

Kevin, Kevin, Kevin… Trek jij het wel als je straks bij t kampvuur zit en Megan ziet met knappe kop Josh? Voor het gemak noemen we Joshua maar even Josh. Ik bedoel, de relatie is over als Megan zoent.. Is niet netjes nee.. Maar 5 keer vreemd gaan dan? Wat ik me dan wel weer afvraag he Kevin? Hoe vind jij iemand die zo gek is om met jou de koffer in te duiken? Laat staan 5? 5!!!! Die moeten wel net zoveel drinken als dat jij deed. Maar mocht Megan iets verkeerds doen, dan vind ons Kevke t wel jammer…Dat dan weer wel…

temptation

Megan is dus de weg kwijt, RTL 5 dankt god weer op de blote knietjes dat ze de juiste labiele persoon gecast hebben. Josh ondertussen tegen Megan : Eén keer vreemdgaan en het goedmaken dat is pure liefde.. Uhu Josh, vreemdgaan is echt pure liefde, maar niet voor de persoon waar je een relatie mee hebt. Josh helpt Megan aan een mental breakdown en even later doet Megan iets wat echt niet door de beugel kan, ze danst met knappe kop Josh, o,o,o ze heeft gedanst.. Meisje, je zult vast branden in de hel. Nee lieve Megan, ik en heel Nederland en Vlaanderen zullen hopen dat je snel de fout in zult gaan. Want laten we eerlijk zijn, wat moet je toch met die Kevin? Wat je Kev dan wel moet nageven is dat hij zelfkennis heeft, ” Ik heb een slechte naam”. Ja Kev, dat heb je.

Nog even over Tim dan.

Ligt het aan mij of is Timmy boy een wannabe agent? Of een Peter R de Vries, waar Tim op onderzoek uit kan gaat hij! Oke, het is aankomend weekend carnaval maar hij neemt deze rol wel erg serieus. Roddel en achterklap, onze Tim is er gek op.

temptation

Volgende week schuift hij aan bij RTL Boulevard, heb ik gehoord dan… Volgend jaar, als zijn relatie met Deborah wellicht toch gestrand is doet hij mee als verleider. Sexy hoor, de manier waarop hij Deborah heeft verleid. ” Ik stond naast de kassa en trok mijn shirt uit”, Man, man, man, ik kan me toch niet voorstellen dat jouw kippenborstje indruk heeft gemaakt. Af en toe zette hij wat op mijn Facebook, mooi meisje, ofzo. Deborah, ik weet niet wat ik het meest hilarisch vind: Af en toe, mooi meisje of ofzo?

Mezdi en zijn zeeduikers in de temptation zee.

Mezdi, man, man, man.. Wat een sneaky slang ben jij. Als je de camera ontwijkt, doe het dan tenminste goed he?! Ik bedoel, dacht je nu echt dat niemand het door zou hebben dat jij eerst met 2 zeeduikers ligt te dobberen? Laat ik het even beschaafd houden.. We weten allemaal dat jij die tengeltjes niet thuisgehouden hebt. Lekker met Maxime en Laethitia. Maxime mag snel wieberen en met Laethitia speel je nog even ‘parts to parts’. Maar dat is niet genoeg, je moest nog even met Zwanetta de zee trotseren. Wat zeg ik even? Mezdi en Zwaantje bleven lang weg, ontzettend lang, echt heel erg lang hoor! Zwaantjes zwemmen goed he? Gelukkig maar voor jou, je kon je heerlijk vasthouden aan de 2 vooruit priemende reddingsboeien van Zwaantje. Heb je je zwan(etta) wel in je broek gehouden? Beter kleur jij ook even een kleurplaat in.

temptation

O en ladies and gentlemen, let op, ik voel een nummer 1 hitje opkomen hoor, Jeffrey neemt de clip al op in ‘t biechthokje:

”Vanessa we can do this.. Vanessa we can dooo thissss, Vanessaaaaaa weeee caaaaan doooo thisss! ” En zo verder.

Al geef ik zelf de voorkeur aan deze:

” Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent. Op temptation als vrijgezel of heb je al een vent? Stamp met je voeten, zet je handen in je zij, ik ben op temptation en hoe hot ben jij?”

Wat denk jij? Is het moeilijker voor Tim om wel een temptation te vinden of is het moeilijker om juist geen temptation te hebben?

 

Tot de volgende vrijdag??

10 reacties

 1. Ik vind het een heeeerlijke programma om naar te kijken. Dit is denk het enige programma dat er echt voor zorgt dat ik mijn telefoon niet aanraak hahaha…. zo gefascineerd ben ik ernaar aan het kijken! GEWELDIG!

 2. Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik in een ver verleden ooit een aflevering heb gezien en ben afgeknapt. Daarna nooit meer gekeken, hoewel ik echt wel een liefhebber van trash tv ben, haha. Zal ik dan toch…

 3. Ik ben blij dat ik dit programma nooit heb gezien. Het is niet echt mijn ding ben ik bang. Sowieso het principe. Kijken of je partner vreemdgaat of niet als je er een stapeltje verleiders of verleidsters op afstuurt? Waar hebben we het over. Los daarvan. Alle respect voor diegenen die het wel heel leuk vinden om te kijken hoor. Ik kan mij voorstellen dat als je er helemaal in zit, dat je dan door wilt blijven kijken.

 4. Ik vind het programma helemaal niets haha. Dit is echt niets voor mij maar ik weet zeker dat zo veel mensen dit wel leuk vinden! Wel heel leuk dat je er een blog over hebt geschreven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *