temptation

Tijd voor Temptation Island praat!! Deel 5, aflevering 6

Geplaatst door

Gisteravond was het weer zover, tijd voor Temptation!  U, jij en ik, zaten er weer helemaal klaar voor!  We stelden onze TV weer af op RTL 5, want Temptation Island is het programma wat we willen zien. Een kop koffie, een heerlijke bak thee of een alcoholische versnapering, er was vast iets lekkers om mee te genieten. Er zou een kampvuur komen en dat beloofd al meer ‘goeds’ dan de vorige aflevering.. 

Dit is wat ik dacht:

 • Dit ben ik nu wel zo zat : ”Ik kan vrouwen dingen laten doen waarvan ze zelf nog niet wisten dat ze het konden” Dude, 150x de ogen laten rollen bedoel je?
 • Ik zie nog steeds verleid(st)ers voorbij komen die ik nog niet eerder tegen kwam.. Iets met goochel ze uit de hoed ofzo?
 • Dat Cherish bereidt is ver te gaan weten we nu wel, maar is dat ook niet de bedoeling als je als verleidster aan dit programma mee doet? Of ben ik nu helemaal gek geworden?
 • Ik heb zo’n gevoel dat Mezdi deze aflevering vreemd gaat, kan toch niet anders? En anders doet hij het wel waar Danielle bij zit want volgens eigen zeggen gedraagt hij zich niet anders…. Of zou Timtation dan de fout toch in gaan en er geen huisje, tuintje, kindje komen.. Ofzoiets..
 • Ik dacht toch echt dat ik de meeste gezegdes en spreekwoorden toch wel kende. Deze is echter nieuw voor me: ”Zij is een vogel voor een kat en de snelste vogel grijpt haar gewoon”
 • Tim wil volwassener worden, wauw je bent 30!! Daar kom je nu al achter? Chapeau!
 • Kevin is voorbereid op het ergste… Nee Kev, dat ben je niet.
 • Wel hoopt hij dan op goede beelden.. Tja, de kwaliteit van de beelden is niet slecht nee.

En ook dit schoot er door mijn hoofd.

 • Dat Mezdi bang voor de beelden is snap ik niet helemaal, nou ja, een beetje. Maar kerel, wordt eens wakker en kijk naar hoe je jezelf gedraagt.
 • Ik hield me in over Tim he, maar medefans, jullie zijn het toch met me eens dat hij of A: Een puberjochie van 12 is in een te oud lijf dat 150.000 vlinders in zijn buik heeft dwarrelen of B: Een enge psychopaat blijkt te zijn? Krijg zo de kriebels van die vent.
 • Als Kevke zegt: ” En ik was de slet of niet? ” Maak je geen illusies, ben je nog steeds! Het staat 5-1 voor jou Kev.
 • Zouden er nog zo’n 20 Deborah’s op dat thaise resort zitten? Waarom zegt Tim NOT Tation altijd Deborah Leemans? Kom op zeg, we snappen je zo ook wel.
 • Goed gesprek tussen Tim en Mezdi heb ik trouwens gemist denk ik… Was dat ook in het donker, in de zee? O en niet te vergeten topless?
 • Mezdi is benieuwd welke beelden Danielle te zien heeft gekregen? Vraag het je buddy Tim anders ff, de Telegraaf is er niets bij. Kan hij je meteen vertellen dat je vriendin een kleurplaat van DE KLEURPLAAT krijgt.
 • O en de anderen hebben anders ook wel een idee aan hun gezichten te zien.
 • Kennen jullie het nieuwe concept van dit programma al? De mannen gaan beoordelen of ze elkaar kunnen vertrouwen. Vanaf volgende week heet het programma; Trust me, trust you.

 

Oke even over de Temptation koppels dan.

Tim & Deborah

Ja wat moet ik er nog over zeggen, dit stel ik kan er gewoon niet meer tegen. Timtation die gewoon te zijn best doet, of hij valt door de mand bij Deborah of hij komt uit de kast.. Wellicht een combi van deze 2. Daarbij heb ik echt medelijden met de verleidsters, je zou die vent maar moeten verleiden. Cherish is er blijkbaar niet vies van maarja die noemt een kampvuur ook een vuurkamp dus ja.. I rest my case.  En even, Tim begrijpt iets, de wonderen zijn de wereld dus nog niet uit! Deborah daar in tegen begrijpt weinig denk ik. Wat je toch met die vent moet.. Ik snap t niet. Gelukkig verschillen smaken nog wel eens.

Vanessa & Jeremy

Beetje saai.. Alweer, Rick dacht Jeremy  nog beet te hebben en wat te kunnen stoken tijdens het kampvuur maar dat viel even tegen voor onze brandstichter. Van die beelden van Gino, of Gina hoe je hem noemen wilt zou ik ook niet warm of koud worden. In dit koppel heb ik nog het meeste vertrouwen.

Mezdi & Danielle

Mezdi snapt eigenlijk nergens wat van… Bijzonder, hij is toch zo perfect? Het perfecte plaatje. O nee, dat is een ander programma. Iets met een bord voor zijn kop. Sneaky mannetje bah! Al had ik mijn bedenkingen over Danielle, ik denk dat ze een stuk minder sneaky dan onze diepzeeduiker is. Soort zoekt soort, daarom kan hij het waarschijnlijk zo goed vinden met Tim. Fabrizio wil Daantje een tattoo zetten. Een tattoo, dat is het ultieme vertrouwen… Denken al die kindjes uit zon, zuipen, ziekenhuis ook ;).

Kevin en Megan

Oke, hier draaide het toch allemaal om voor ons vanavond? Hoe ging Kevke reageren op het kampvuur, vuurkamp, vuurkorf,vuurschaal, paasvuur? Hier keken we naar uit. Dit is het hoogtepunt op de donderdag avond van temptation. Hij ging van het ergste uit, klaarblijkelijk niet… Hij dacht dat hij de slet was. Klopt en is hij nog steeds. Hij is vroeger vreemdgegaan, Kev, 1 tip, iemand met de leeftijd die jij hebt heeft nog geen vroeger. Dit wens je volgens hem ook niemand toe. Klopt. Heb je gelijk in. Of misschien ook niet, heel Nederland en Vlaanderen wensen jou dit toe. Waarom? Omdat beste Kevin, jij dit Megan wel zo’n 5 keer toewenste. Snap nog steeds niet hoe het je gelukt is hoor, maar oké. Maar ze was wel heel speciaal voor je. Zo speciaal dat je op je verjaardag een ander aandouwde en het op Instagram zette.

 

 

Volgende week zitten we er natuurlijk weer klaar voor!! Dit kan niet anders dan misgaan. Kevin zal iemand vinden die zo gek is om met hem het bed in te duiken en hopelijk komt de ware aard van Tim naar boven. Serieus, hebben jullie die tattoo’s van dat mannetje gezien? Om te kotsen toch? Tot volgende week?

 

De samenvatting van de vorige aflevering van Temptation Island lees je hier.

 

3 reacties

 1. Oh nee, ik kan pas dit weekend kijken dus ik had dit niet mogen lezen maar was te nieuwsgierig 🙂
  Ik vind het super erg voor Deborah dat Tim zich toch ineens wel heel anders is gaan opstellen tegenover dat blonde meisje. En Kevin tja, ergens heb ik wel medelijden met hem maar anderzijds is het ook echt wel zijn verdiende loon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *