debraleemans

Tijd voor Temptation Island praat! Aflevering 5

Geplaatst door

Gisteren was het weer zover, u, jij en ik, we zaten met z’n allen weer klaar voor een guilty pleasure. Temptation Island is het programma wat we willen zien op de donderdagavond om half 9! Wat zou er deze aflevering gebeuren? In aflevering 4 zagen we Megan het bed in duiken met knappe kop Josh. En papa en mama vinden ‘t mooi man! Dat is mijn dochter zegt de vader van Megan. You go girl!

Dit is wat ik dacht:

 • Ik proef toch wel een ongemakkelijke sfeer op de kamer van Megan, hoe dat kan? Iets met een wippie maken voor de camera? Gelukkig voelt Joshua zich niet te beroerd om zijn kadetjes te tonen voor camera. Hebben alle dames ook weer het moment suprême van de avond gehad.
 • Redder in nood hoor die Joshua, hij moest dat meisje redden uit de relatie en dat deed hij. Ach hij voegt wel daad bij het woord.
 • Als ik Kevin zielig zie doen kan ik mijn wenkbrauwen meteen bij mijn haargrens voegen, jeetje zielepoot. En dat om het eerste kampvuur. Maak je borst maar nat. Temptation Island he vriend?
 • Vuurkamp? Vuurkamp? Serieus? Ga jij maar lekker naar het vuurkamp meisje. Wie weet steek je nog wat op in het kamp.
 • Mezdi keurt het gedrag van Danielle af, serieus? Ga zwemmen man!! Naar een heel ver Island!
 • BG? BG? Kom op man! Mensen gaat deze afkorting echt niet gebruiken. Je bent nogal desperate.
 • Oke wel een mooie uitspraak dan weer. Iedereen is hier bloedje geil maar Joshua heeft zijn zak leeggespoten.
 • Wat me dan opvalt he, alle koppels hebben een luxe kamer voor zich alleen, de vrijgezellen mogen elke avond een pyjamaparty houden met 4 man.

En verder..

 • Spioneren? Noem je dit spioneren? James Bond is er niets bij nee….
 • Komt er nu dan wat spanning en sensatie?
 • Tim springt in het water als er haaien zijn? Mannen, dat laat je je toch niet zeggen? Gooi die irritante man voor de haaien, zoek ze op, vang ze, het maakt me niet uit! Maar gooi die vent er bij in. Bye Bye Temptation Island.
 • Vervolgens word ik zeeziek, want Tim slijmt er weer op los.
 • Ik krijg gewoon kippenvel van die vent, nee niet op een goede manier.
 • Over 2 maand in de winkel, het dagboek van Tim. O nee, geen uitgever die het op de markt wil brengen.
 • What? What? Iemand ziet Tim wel zitten? Ik zat te wachten op een eilandraad, weg er mee!
 • Douglas dankt Deborah voor het leegspuiten van de parfum. Katsjing weer een nieuwe verkoop.
 • Verleidsters die eerste keus willen zijn? Dit is niet all you need is love, the bachelor of love letters dames. Serieus?

En dan kletsen we even verder.

Tim & Deborah

Ja, wat moet je er eigenlijk over zeggen. Dit is toch wel het stel waar ik me het meest aan erger. Gelukkig hebben we deze keer geen huisje, tuintje, kindje gehoord. Toch? Neemt niet weg dat ik nog steeds de koude rillingen van die vent krijg. Er klopt iets niet, o ik weet het al. Schijnheilig boontje dat echt nog wel de fout ik gaat. Deborah lekker janken om dat stomme dagboek, ik bedoel… Serieus Tim? Staat er straks ook in wat je tegen andere rat Mezdi zei? Toen je vakkundig je microfoon afdekte? Zielig figuur, naaien en klagen over een ander maar zelf geen haar beter.. En ik dacht serieus dat ik een klap voor mijn kop kreeg toen ik Cherish, je weet wel het vuurkamp meisje, hoorde zeggen dat ze Tim leuk vond. ” Ik heb nog nooit een belg gehad” Serieus meid, er lopen echt wel leukere belgen rond hoor.. Waarschijnlijk schaamt heel Vlaanderen zich de ogen uit de kop voor deze deelnemer. Over smaak valt niet te twisten he?!

Vanessa & Jeremy

Beetje saai.. Valt weinig over te zeggen.. Jeremy gedraagt zich tot op heden prima. Vanessa ook. Gino probeert haar in zijn klauwen te krijgen maar dat heeft ze door. Wellicht vraagt zij zich ook af of hij niet op mannen valt? Of zou hij via haar Jeremy willen bereiken?

Mezdi & Danielle

Mezdi slaapt slecht, ja wat is slecht slapen? Een maand of 6 geleden had ik best met je willen ruilen… Dan had je pas geweten wat slecht slapen is vriend. Iets met bekkeninstabiliteit en max 3 uur per nacht slapen.. Maar he, jij slaapt slecht want het gedrag van Danielle is echt onacceptabel. Ga zwemmen man! Of had ik dat al gezegd? En anders maak een panini met Zwaantje, of was het een poenani, poemani, poeh…poenami –> Punani. Ik dacht dat het een Surinaams woord was?  Je zit in Thailand meid, dit is de vertaling voor je: บ้าเอ๊ย. Geen idee hoe je t uitspreekt, maar succes dr mee! Fabrizio probeert weer een poging als Danielle weer over het geurtje van Mezdi begint. Dat zou alleen voor speciale gelegenheden zijn.. Speciaal bij haar uit de buurt denk ik. En dan hoor ik naast me op de bank : ” Heeft ze ‘t nog steeds over dat geurtje? Dat kan toch niet waar zijn? Je bent goddomme geen 14 meer!!” Heeft Mark dan wel weer een puntje he?!

Kevin en Megan

Ach in deze aflevering was Kevke zielig. Hij had zulke verontrustende beelden. Ja daar zou ik me heel beroerd over voelen. Niet over dat jij zelf al 5 keer bent vreemdgegaan. Oke, die 5 keer zijn uitgekomen. Wellicht meer, al vraag ik me af hoe dronken je moet zijn om met jou ‘t bed in te duiken. Gelukkig beseft Kevin wel iets: ” Nu besef ik hoeveel ik van d’r hou.” Lekker op tijd vriend! Lekker op tijd! Megan geniet en is een heuse verleidster geworden. Spijt? Nee, dat heeft ze niet, misschien om sex te hebben voor een camera, maar tegenover Kevke? Nee tegenover hem heeft ze geen spijt. Uit betrouwbare bron heb ik trouwens gehoord dat Kevke de redactie al op zijn blote knietjes heeft gesmeekt om elk kampvuur, vuurkamp, hoe ze het tegenwoordig noemen… de eerste beelden te laten zien. Natuurlijk gaat dit niet door. Ik kan nu al genieten als ik denk aan het 2e kampvuur? Hoe heet dat ook al weer? Boontje komt om zijn loontje? Karma is a bitch? Kevin zal het in ieder geval jammer vinden….

island

Note aan de redactie

Mensen, serieus…. Neem een eilandraad of Islandraad, hoe je het maar wilt noemen, op in dit programma.. Iedereen wil van Tim af hoor. Die man is echt niet geschikt voor op TV. Toch?

De samenvatting van de vorige aflevering van Temptation Island lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *