Shoplog hema

Springvibes! Shoplog van Hema & Zeeman.

Geplaatst door

Komt de lente zicht? Ik word heel blij van die zonnestraaltjes en hoe toepasselijk, hebben we alvast wat aangeschaft voor de wat warmere temperaturen. We shopten alvast wat dingetjes bij de Hema & Zeeman. Ons shoplog van Hema & Zeeman lees je hier!

Lente in aantocht?

Vorige week was het nog erg koud. Op een aantal plaatsen lag er sneeuw en overal in het land was de temperatuur een tijdje onder 0. Deze week is het totaal anders. Hoewel er nog wel wat nachtvorst is, zijn de temperaturen een stuk aangenamer en de zonnestraaltjes verwennen ons goed. Is de lente dan eindelijk in aantocht?

Met oma het dorp in

Mijn moeder was hier dinsdagmiddag gezellig. Samen haalden we Merel en Bram van school en gingen we nog even het dorp in. Laat ik zeggen dat de kinderen goed verwend zijn. Ik kocht wat dingetjes maar van oma kregen ze toch net wat meer. Lief he?!

Items shoplog van Hema & Zeeman Emma.

Emma heeft toch wel de meeste nieuwe kleertjes gekregen. Niet dat onze andere kinderen nu zielig zijn hoor. Komen ook niets te kort 😉 Dit weekend ga ik met mijn moeder een weekendje weg dus dat compenseren we nog wel.

Voor Emma zijn we in ieder geval goed geslaagd. Bij Hema kocht ik wat items in de sale voor Emma. Hoewel het natuurlijk uit de wintercollectie is vond ik dat het voor de lente ook prima kan. Op de foto hieronder zie je de hele aanschaffing, maar de 3 leggings en het rokje komen bij Hema weg. Allemaal uit de sale.shoplog van hema

Ook kreeg Emma van oma een leuk t-shirtje van een unicorn en een spijkerjasje. Beide van Zeeman. De stof van het jasje is  lekker soepel, dat is natuurlijk erg fijn voor de kleine meid. Er zit een leuk detail op met glitters en het jasje kost €7,95. Dit is dus uit de nieuwe collectie.

Ook zag ik nog een item wat me super handig leek. Emma is nogal een ”smeervarkentje”  tijdens het eten. De mouwtjes en het shirtje blijven nooit schoon, hoe groot het slabbetje ook is.

Daarom leek dit me ideaal! De mouwtjes en het shirtje blijven nu tenminste schoon. Ik ben er erg blij mee.

Items Shoplog van Hema Merel.

Bij Hema mocht ook Merel wat leuks uitzoeken. Merel koos 2 t-shirtjes uit. Hema heeft nu een leuke aanbieding de t-shirtjes waren nu 2 voor €10. Er zijn veel verschillende shirtjes waar je een keuze uit kunt maken. Van korte tot lange mouw. Merel was verliefd op deze shirtjes, wat ja, roze en goud…

shoplog hema

Items shoplog Hema & Zeeman Bram.

Ook voor Bram slaagden we bij Hema. Ook hij zocht mooie t-shirtjes uit, ook 2 voor €10. Hij vond ze zo stoer, met de krokodillen!

Nu ben ik een hele stoere jongen he mam? Tuurlijk schatje! ♥

shoplog hema

En wat vind je van de zwembroek die we bij Zeeman kochten? Bram is gek, nee wild van dino’s Vorig jaar kocht ik ook bij Zeeman een zwembroek van dino’s en daar was hij heel blij mee. En aangezien we nog een vakantie naar de Canarische Eilanden voor de boeg hebben komt die goed van pas. We gaan heerlijk naar Fuerteventura.  Maar goed, even terug naar die leuke zwembroek. Kost geen drol hoor! Voor €2,99 heb je zo’n leuke zwembroek. Tevens verkrijgbaar in zwemshorts.

Wij zijn dus al goed geslaagd voor de eerste lading. Wat vind je van ons Shoplog van Hema & Zeeman?

 

Heb jij al aankopen voor de lente/zomer gedaan?

7 reacties

  1. Leuke kleding. Ik heb alleen een bikini en zwembroek voor de kinderen mee genomen.
    Wel al gekeken naar kleding van vorig jaar en dat wil zeggen dat ik toch echt wel lente/zomer kleding kan gaan shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *