trap

GESLOTEN Spelletje winnen? Win trap er niet in!

Geplaatst door

De decembermaand is duur genoeg toch? Wij hebben een aantal spelletjes uitgetest en ook Trap er niet in! mogen we weggeven! Jij doet toch ook mee? Hoe je kans maakt? Lees daarvoor snel verder!!

Niet 1 maar 2 winacties online!

Gisteren kwam de winactie online van Pie Face Cannon. Super tof spel wat veel hilariteit met zich mee brengt en ook een goed excuus om van de slagroom te mogen snoepen! Daar schreef ik ook een review over, dus zeker even lezen!

Pie Face Cannon

 

Trap er niet inVandaag komt dus de winactie van Trap er niet in! online. Ken jij het spel al? Je hebt het vast op de reclame al voorbij zien komen. Ook dit spel is een spel dat je veel lachplezier oplevert. Het is voor de kinderen erg spannend, ze moeten namelijk geblinddoekt over de mat lopen en zorgen dat ze niet door de drollen lopen. Ook dit spel hebben we uitvoerig getest, daar kun je dus ook een review over lezen.

Winnen

Maar genoeg geteut! Je kunt dus het spel Trap er niet in! winnen. Ik weet zeker dat je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes et cetera het erg leuk zullen vinden en ik vraag je dan ook om weer mee te doen aan deze toffe actie!

Zo doe je mee:

Natuurlijk ga ik je nu uitleggen hoe je dit super toffe spel ‘Trap er niet in!’ kunt winnen.

Als eerst wil ik natuurlijk weten waarom of voor wie je meedoet. Dit kan voor jezelf zijn, je kind(jes), kleinkind(eren) etc.. Dit kan op ons Facebookbericht van de winactie en of op de reacties van deze blog.

Verder, niet verplicht wel super leuk:

 • Like het Facebookbericht van de winactie van Trap er niet in! ( +1 lootje in de pot )
 • Abonneer je op onze blog zodat je geen winactie meer mist. Dit kan aan de rechterkant bovenaan het artikel. Vergeet dit natuurlijk niet te bevestigen. ( +1 lootje in de pot )
 • Tag iedereen die hier volgens jou ook aan mee moet doen ( +1 lootje in de pot )
 • Deel het Facebookbericht ( +1 lootje in de pot )
 • In totaal kun je dus 5 lootjes in de grabbelpot verdienen met jouw naam er op. 1 door te reageren en de rest door eventueel bovenstaande punten af te werken.
 • De winnaar krijgt persoonlijk een mailtje van mij.
 • Over deze winactie of de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Doe je al mee aan de winactie voor Pie Face Cannon? Als je hier klikt kom je op de juiste pagina terecht!

22 reacties

 1. Onze dochtertjes zijn gek op poep spelletjes! We hebben ook dat spel met die drollen voor op je hoofd🙈. Dus graag doe ik mee voor onze twee meiden.

 2. Die vinden mijn kids super leuk en grappig als ze die op de reclame voorbij zien komen willen ze die heel graag hebben! Daarom waag ik graag een kansje voor ze.

 3. Mijn zoontje heeft deze ook gespot op tv. Het lijkt hem erg leuk, poep doet het altijd goed 😉 We hebben nog ruimte voor een leuk spel dus ik doe graag mee. Was al geabonneerd op deze blog, gedeeld met G+.

 4. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Ze zitten nu in zo’n fase dat alles wat met poep te maken heeft vinden ze grappig. Dus dit spel zullen ze helemaal geweldig vinden

 5. Wat een leuke actie! Mijn dochter heeft dit spel vorige week meteen op haar verlanglijstje gezet toen ze hem in de winkel zag. Ze lag meteen in een deuk met al die drollen 🙂

 6. Wat een leuk spel, Hilarisch !!
  Een spelletje dat over poep gaat, wordt bij ons wel populair.
  Het woordje poep kennen ze hier allemaal.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen.

 7. We zijn ooit naar de voorstelling van Hakim ‘De grote poep-show’ geweest en in deze show doet hij zoiets met de kinderen uit het publiek. Onze kinderen vonden het hilarisch maar ook super spannend. Denk dat ze.dit spel super leuk gaan vinden

 8. Wat een grappig spel. zoieso is op de jonge leeftijd alles wat met poep te maken heeft hilarisch. met deze donkere dagen doen we altijd na etenstijd een spelletje. mogen ze allebei kiezen. ik weet zeker dat dit spel heel vaak gekozen gaat worden! uiteaard volg en like ik via fb. liefs melissa

 9. Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee. Op 2e kerstdag zijn de kinderen altijd met alle neefjes en nichtjes en spelen we vaak leuke spelletjes ‘s middags. Dit spel zou perfect zijn!

 10. Jaaaa geweldig!! Sinds ik dat spel op de reclame heb gezien zijn de kids hier verkocht🙈 Ze zouden er enorm blij mee zijn! Dat worden heerlijke momenten! Haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *