speeddating

Speeddating wordt door het hele land georganiseerd

Man, Vrouw By mrt 15, 2022 No Comments

Een partner of een geliefde is voor veel mensen doodnormaal, maar helaas zijn er miljoenen mensen die graag een partner zouden willen hebben maar deze nog niet hebben weten te vinden. De afgelopen jaren met een coronapandemie en de daar bijbehorende lockdowns hebben het dating leven voor deze groep mensen nou niet bepaald makkelijker gemaakt en ook op het gebied van online datingapps is het voor velen toch lastiger dan het lijkt om de ware te vinden. Er is gelukkig ook een concept dat door velen als een stuk effectiever en ook vermakelijker wordt beschouwd en steeds populairder wordt, namelijk speeddating.

Speeddating wordt door het hele land georganiseerd. Van origine is speeddating een concept waarbij je fysiek aanwezig dient te zijn, maar recentelijk wordt ook het online speeddaten steeds populairder voor velen. Op deze manier wordt het voor steeds meer mensen makkelijker en aantrekkelijker om hun geschikte partner te vinden.

Speeddates bieden geen ruimte voor ongemakkelijke stiltes

Je kan je op verschillende plaatsen aanmelden voor een speeddate avond of middag. In de meeste gevallen doe je vooraf al een screening, waarbij de organisatie vast rekening kan houden met een aantal basiszaken en eigenschappen bijvoorbeeld op het gebied van leeftijd en geslacht. Tijdens het daadwerkelijke evenement is er de mogelijkheid om in zeer korte tijd met meerdere mensen kennis te maken doormiddel van korte gesprekken van enkele minuten.

Tip: Speeddate Rotterdam | Vind je perfecte match!

Op deze manier kun je op een positieve manier een goede eerste indruk van elkaar krijgen zonder dat er direct een hele lading van een eerste date bovenop ligt. Door de korte duur van een speeddate gesprek zijn er bovendien ook maar weinig ruimtes voor akelige stiltes, waardoor het gesprek vaak soepel verloopt. Aan het einde van het evenement geef je je voorkeuren door aan de organisatie die vervolgens gegevens uitwisselt met hij en zij die aangegeven hebben elkaar graag nog eens te ontmoeten in een andere setting.

Speeddating heeft vele voordelen ten opzichte van online dating apps

Er zijn de afgelopen jaren tal van online datingapps bijgekomen en ondanks de populariteit van deze, blijft speeddating nog steeds een aantrekkelijk concept wat diverse voordelen heeft ten opzichte van online dating apps. Bij een app als Happn of Tinder dien je eerst te matchen op basis van foto’s waarna er een digitaal gesprek plaats vindt en je eventueel tot een date kan komen. Het pad van het downloaden van de app tot een daadwerkelijke date is een behoorlijke weg, waar je soms misschien niet eens aan toe komt door tal van uiteenlopende redenen.

Uitgelicht: Speeddaten Den Haag | Matchgarantie voor iedereen!

Zelfs wanneer je wel tot een date komt, kan het voorkomen dat het alsnog niks wordt, omdat de chemie simpelweg ontbreekt. Met speeddating heb je de mogelijkheid om meerdere mensen te ontmoeten in een zeer kort tijdbestek, zodat je precies weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Er is vrijwel geen voortraject en een eventuele vervolgdate heeft ook een aanzienlijk grotere kans van slagen.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: