speciale stamppot recepten

Speciaal stamppot recept? Ik geef je er 13!

Eten & Drinken By sep 28, 2020 2 Comments

Ook zo gek op stamppot? In de herfst en winter eten wij geregeld een stamppotje, heerlijk! Met stamppot kun je makkelijk leuke variaties maken, ik heb 13 variaties van een een speciaal stamppot recept voor je op een rijtje gezet!

Stamppot met zoete aardappelen, spinazie en chorizospeciaal stamppot gerecht

Keer wat anders? Dit is zeker een speciaal stamppot recept over een stamppotje anders. Namelijk met zoete aardappelen, spinazie en chorizo deelde ik vorige week hier al. Het is echt een heerlijk recept, gezond en als je wat extra ijzer nodig hebt kun je dit recept goed gebruiken. Lekker makkelijk en zo klaar!

Griekse preistamppot

Of ze in griekenland gek op stamppot zijn? Geen idee, maar Annelore heeft een heerlijke variant waar Feta bij hoort! Zeker een speciaal stamppot recept dus! Feta is toch aardig grieks, niet? Het is geen moeilijk recept en absoluut een speciaal stamppot recept!

Stoofpot met bokbier en pompoenpuree

Het bokbier seizoen is weer geopend! Met dit heerlijke recept van Thomas kun je zeker uit de voeten, helemaal als je gek bent op pompoen! Een recept dat echt bij de herfst hoort wat mij betreft!

Lekker en gezond! Broccolistamppot

Een lekker en gezond recept voor de ultieme broccolistamppot. Dit is wat Debby graag met jullie deelt. Zij is in ieder geval verkocht! Ook gek op broccoli? Zeker even kijken dan.

Stamppot van zoete aardappel, pastinaak en bieten

Met zoete aardappelen kun je alle kanten op en dat weet Hanneke ook. Voor de liefhebbers van bieten en pastinaak is dit dan ook zeker een aanrader! Totaal iets anders, maar niet minder lekker! Een heerlijke stamppot!

Stamppot boerenkool met chorizo

Boerenkool is heerlijk! Ik ben er gek op, en velen met mij! Een keer een iets andere twist is zo gemaakt! Debbie deelt haar recept van stamppot boerenkool met chorizo. Ook zo gek op boerenkool? Kijk dan zeker even!

Spruitjesstamppot

Spruitjes kunnen in de zomer erg lekker zijn, maar onderschat ze niet in de winter! Voor de liefhebbers heb ik 2 keer een speciaal stamppot recept  voor jullie! Namelijk van Pauline: Spruitjesstamppot met knolselderij en Joyce haar recept is: Stamppot met spuitjes en appel!  

Prinsessenstamppot

Kleine prinses in huis? Linda heeft een heel lekker en leuk recept voor je. Zij bedacht de prinsessenstamppot. Lekker een speciaal stamppot recept voor de kleine prinsessen, maar ook zeker voor de queen in huis!

Stamppot met prei en witte bonen

Een lekkere, makkelijke en budget vriendelijke stamppot! Wat wil je nog meer? Misschien gezond? Istie ook nog! Dit speciale stamppot recept wou ik dan ook graag met jullie delen! Is toch een plaatje?

 

 

Shoarma stamppot

Hierbij loopt het water me in de mond, ik ben namelijk gek op shoarma en op stamppotjes. 2 vliegen in 1 klap dus! Linda deelt het recept van haar speciale stamppot en ik ga het zelf ook snel uitproberen.

Zoete aardappel met zuurkool stamppot

Zoete aardappel is dus een ingrediënt wat veel gebruikt kan worden voor stamppotten. Deze variant is erg lekker als je gek bent op zuurkool. Met zuurkool kun je natuurlijk ook alle kanten op, denk bijvoorbeeld aan een zuurkoolschotel. Het recept van Mariska is zeker de moeite waard om eens te maken! Heerlijk zo’n stamppot van zoete aardappel en zuurkool!

Stamppot taart

Dit is ook zeker een speciaal stamppot recept! Als je een beetje creatief bent en van koken houdt is dit het recept voor jou! Uniek en het ziet er echt heerlijk uit! Barbara neemt je stap voor stap mee hoe je een stamppot taart kunt maken! Ze zegt dat het snel, makkelijke en lekker is. Ook voor de minder creatievelingen dus prima te doen Tip dus!

 

Smakelijk!

 

 

 

  • Dit artikel heeft een update gehad in september 2020

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

  1. Thomas Culinair schreef:

    Het is een mooi overzicht met lekkere recepten geworden! Bedankt voor de vermelding van mijn recept 🙂

  2. Debbie Bodewes schreef:

    Wat een leuk overzicht geworden! Ik heb toevallig vanavond die stamppot weer eens gemaakt!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.