sorry jorik

Sorry Jorik, ik beoordeelde je totaal verkeerd.

Vrouw By feb 09, 2019 No Comments

Lieve Jorik,

Ik weet dat je veel te druk bent en deze brief dus echt niet zult lezen, maar zoals jij aan veel dingen lak hebt, heb ik daar ook lak aan. Ik moet namelijk wat aan je kwijt: sorry! Sorry Jorik, dat ik je eigenlijk altijd verkeerd heb beoordeeld. Mijn mensenkennis zit eigenlijk altijd wel goed, bij jou zat ik er toch net even naast.. En wanneer je een grote bek hebt en het blijkt niet terecht te zijn, moet je ook de ballen hebben om door het stof te gaan, bij deze.

Drank en drugs

Jeetje Jorik, wat vond ik je toch een irritant ventje met je hit drank en drugs. Ik geloof zelfs dat ik je hierdoor ‘leerde kennen’. Mijn kinderen die het nummer op de radio hoorden en het vervolgens luidkeels in de supermarkt zongen. Weetje Jorik, vond ik gewoon niet zo tof! Niet alleen je hit vond ik irritant, ook het gedrag waarmee je het nieuws haalde. En laten we eerlijk zijn, wanneer we nieuws over mensen lezen op bijvoorbeeld AD dan nemen we dat maar aan.

Ik zag je als een klein snotventje, een ventje dat door zijn tijdelijke fame (i couldn’t be more wrong) behoorlijk naast zijn schoenen ging lopen. Ik nam door deze berichten eigenlijk maar aan dat je persoonlijkheid ook gewoon niet leuk was. Maar goed, iedereen maakt wel eens een vergissing én eigenlijk was mijn mening over jou snel gevormd. Want ja, ik zag op tv én internet alleen maar de minder positieve berichten over jou. Dus daarom, sorry Jorik.

De omslag

Oke, je zult vast niet de makkelijkste zijn om mee te leven, maar hé! Wie wel?

De omslag van verwend snotjong naar eigenlijk is hij gewoon echt wel heel tof, kwam de eerste aflevering van The Voice van dit seizoen. Toen moest ik mijn mening toch wel bijschaven.

The Voice kijk ik trouw samen met een vriendin elke vrijdagavond. Toen vorig seizoen bekend werd gemaakt dat jij de nieuwe coach werd, baalde ik toch wel flink. Hoe konden ze dit nu doen? Meerdere keren heb ik gezegd: Als ik toch mee zou doen aan The Voice, niet dat ik kan zingen, maar als ik toch mee deed en niemand draaide alleen hij… dan had ik toch gezegd; Sorry, maar laat maar.

Toen één van de eerste deelnemers zei: ik kies voor Jorik, moest ik toch even denken. Jorik? Want wat bleek nu, ik wist je naam niet eens… Ik kende je alleen als Lil Kleine.

Ja, ik weet het. Shame on me. Want Jorik, eigenlijk ben je gewoon een hele lieve en toffe gast. Na ondertussen je aflevering bij Johnny gezien te hebben, want die moest ik volgens mensen echt kijken- kijk ik toch wel anders tegen je aan.

Je hebt natuurlijk wel wat excentrieke trekjes, maar dat maakt je wel wie je bent. Mijn beeld van jou is echt totaal veranderd toen ik je zag als coach. Na wat meer onderzoek gedaan te hebben, heb ik ook echt wel respect voor je gekregen. Ik vond dat je een verwend joch was, maar je hebt er voor geknokt. Niet een beetje, maar je hebt er voor gevochten en het geflikt.  Dat je na 3 minuten (hoeveel was het) van het podium stapte omdat je een bierdouche kreeg, kan ik trouwens wel begrijpen. Zou ik ook niet blij van worden. Maar als coach bij The Voice, met je heerlijke Amsterdamse accent, vind ik je echt gewoon tof. Maar goed, wat ik dus wil zeggen: Sorry Jorik, ik heb je totaal verkeerd beoordeeld.

De manier waarop jij over je vader praat, vind ik zo ontzettend mooi. Ik gun je, dat jouw kindje later ook zo over jou praat.

 

Ps:

Nog één dingetje he.. Jij zult binnenkort papa worden. Ik geef je één tip: ga er (ook) uit voor de nachtvoedingen. Maak je jouw vrouwtje echt wel blij mee!

O en PPS

Aangezien jij de Justin Bieber voor de Nederlandse jeugd bent en waarschijnlijk nog wel even blijft, kun je wat nummers maken waardoor deze moeder niet door de grond wil zakken omdat haar kinderen het door de supermarkt bleren?! Wanneer jouw kindje een jaar of 3/4 is en

Als je bitch wil chillen, is ’t geen probleem
Dan ga ik erheen, ik kom niet alleen
Want ik heb drank en drugs, ik heb drank en drugs

zingt, in de supermarkt… kan ik je vertellen, ga je door de grond.

Had ik toch liever gehad dat ze deze versie zongen:

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: