met mama

Social media kanalen Meer met Mama. Volg jij ons al?

Geplaatst door

Social media, wie kent het niet? Ook Meer met Mama maakt gebruik van diverse social media kanalen. Hier kun je lezen op welke kanalen wij actie zijn. Volg jij ons al op alle kanalen?

Meer met Mama op Facebook

Het kanaal waar we het meeste gebruik van maken is op het moment Facebook. Op Facebook hebben we nu onze meeste social media volgers. Ook komt hier uit alle social media kanalen het meeste verkeer weg.

Om ons te volgen op Facebook klik hier! 

 

Meer met Mama op Twitter

Ook maken wij gebruik van twitter, nog niet zoveel als we zouden willen, maar daar komt zeker verandering in! Even snel een tweetje plaatsen, de nieuwste vinden.

Om ons te volgen op Twitter klik hier! 

 

Meer met mama op Bloglovin’

Ook kun je ons vinden op Bloglovin’! Ook hier komen ons nieuwste berichten online. Hier klikken dus!

 

Meer met Mama op Pinterest

Sinds kort zijn we ook op Pinterest actief!met mama Hier zullen we onze nieuwste artikelen met je delen maar ook delen we hier bijvoorbeeld een leuke DIY. En we pinnen natuurlijk de leukste tips voor je van andere accounts. Voor de Pinterest pagina  klik je hier! 

 

 

Meer met Mama op Instagram

Misschien wel het favoriete account van mij! Hier deel ik de leukste foto’s en filmpjes! Ook kondigen we hier onze winacties die komen gaan aan en geef ik (Maddy) je een kijkje in ons leven. Volgen? Ja toch?!! Klik hier! 

 

Meer met Mama op Google +

Met ons Google + account deden we tot dusver nog niet zo heel veel. Wel komen hier elke dag de artikelen online die je op Meer met Mama kunt vinden. In de vakantie gaan we dit is even onder de loep nemen en meer bezig met ons Google + account! Volg jij ons al? Om op onze Google + pagina te komen klik je hier! 

De categorieën die je op www.meermetmama.nl vinden kunt zijn:

Van welke social media kanalen maak jij graag gebruik? Zou jij ons nog op een ander kanaal willen zien? Let us know! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *