sinterklaashop

Sinterklaashop 2017! Doe jij ook mee?

Geplaatst door

Vandaag is er voor jullie een heuse Sinterklaashop georganiseerd!! Hoe leuk is dat? Om jullie kennis te laten maken met 30 bloggers uit Nederland en België is deze hop georganiseerd, het initiatief kwam van Yvonne.

En het goede nieuws voor jullie is dat deze 30 bloggers stellen leuke prijzen beschikbaar. Dat wil je natuurlijk niet missen! Lees daarom snel verder!

 

sinterklaashop

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Je begint bij een blog en hopt zo alle blogs af, zo kun je overal aan de winactie mee doen. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Sinterklaashop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Sinterklaashop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!’

Over mij:

Misschien volg je mijn blog al wat langer maar mocht je mijn blog nog niet kennen dan neem ik graag  van de gelegenheid gebruik om je wat meer informatie te geven. Ik ben Madelon,  28 jaar, gelukkig getrouwd met Mark en moeder van 3 kindjes, Merel, Bram & Emma.  Ik blog nu ongeveer een jaar en ben sinds half september gestart met www.meermetmama.nl. Je kunt hier artikelen vinden over natuurlijk mama en kind maar ook lees je hier reviews, zijn er winacties en neem ik je mee in mijn leven als jonge moeder. Ik hoop dat je hier vaker te vinden zult zijn en kan genieten van een momentje voor jezelf!

 

Bij deze sinterklaashop hoort natuurlijk een prijs.

Ik heb 2 leuke prijsjes die je hier kunt winnen.

Prijs Nr 1.

Nr 1 is de nieuwe cd van K3 die afgelopen week is uitgekomen, genaamd Love Cruise. Mijn dochter is helemaal gek van k3 en zo zullen er vele meisjes meer zijn.

sinterklaashop

Prijs Nr 2.

Om toch een beetje in de sinterklaassferen te blijven heb ik een leuke set raamstickers, wij hebben ze zelf ook op de ramen en de kindjes vinden het geweldig. Deze set bestaat uit 3 bladen met raamstickers van Hema. 

sinterklashop

Dit is toch een leuk pakketje? Wil jij dit pakketje winnen? Dan doe je natuurlijk mee! 

 

Doe je mee bij mij aan de sinterklaashop?

 • Laat een reactie onder deze blog het bericht achter dat je mee doet.
 • Like deze actie op de Facebookpagina!!!!
 • Laat een geldig e-mail adres achter zodat ik ook daadwerkelijk contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
 • Het delen van deze super leuke winactie op Facebook is niet verplicht, maar wordt wel ontzettend gewaardeerd.
 • Het taggen op Facebook van je bestie zou ik best wel tof vinden!! Niet verplicht, wel erg leuk! Ik zou je dankbaar zijn!
 • De winactie loopt t/m 26 november 2017. De winnaar zal voor 29 november 2017 bekend worden gemaakt zodat de prijs voor 5 december binnen is. Ik zal je dan een mailtje sturen op het door jou opgegeven e-mail adres. Reageren op mijn mail binnen 48 uur is belangrijk, anders zal ik een andere winnaar trekken.

O en dan nog wat!!! Doe je al mee aan mijn andere winactie? Klik daarvoor ook even HIER

 

Tijd om verder te hoppen met deze sinterklaashop.

Maaike was mijn voorganger, tof blog heeft ze he?!  Via haar ben je hier mogelijk terecht gekomen, bedankt Maaike.  Of je bent bij mij gestart, dat kan natuurlijk ook nog. Ik verwijs je nu graag door naar de blog van Ellen. Ellen is werkzaam als gastouder, is erg creatief, ze schrijft over kinderen, leuke uitstapjes, geeft reviews en veel meer. Zeker de moeite waard om een verder te hoppen dus! En Ellen geeft het prentenboek van de kleine ijsbeer en de verdwenen vissen weg. Super leuk dus om even verder te hoppen en natuurlijk mee te doen aan deze winactie!!

sinterklaashop

Doe jij mee aan de sinterklaashop?

 

Hopelijk tot snel!

 

Liefs Maddy

twinning met je kind

69 reacties

 1. Ja ik doe mee met de Sint HopHopHop.
  En ja deze actie is HET helemaal voor mijn K3 meiden.
  We hebben een enorme collectie dvd’s, cd’s en andere K3 spullen in huis . Deze mama Sint was al van plan om de Loveboat te kopen, want ik vind ‘m ook erg leuk. Maar ja winnen is natuurlijk veel leuker!

 2. Ik kwam even voorbij gehopt, leuk kennis te maken met uw blog! Graag waag ik een kansje voor mijn dochters, beiden echte K3 fans! 😉

 3. Ik doe supergraag mee met deze actie. De nieuwe K3 cd zou al fantastisch zijn om te winnen en dan ook nog sinterklaas stickers erbij zou helemaal boffen zijn.

 4. Leuk hoor, deze prijs! Hier doe ik graag voor mee. Mijn 2 meiden zijn echt wel fan van K3, dus die ga ik hier heel gelukkig mee maken.
  Ik kende je blog nog niet, maar erg leuk. Kom je bij een bloghop toch weer leuke nieuwe sites tegen.
  Ga je volgen!

 5. Goedemorgen!

  Wat een leuke manier om via deze sinthop allerlei nieuwe blogs te leren kennen! Op de een of andere manier blijf je toch altijd een beetje in je eigen cirkeltje hangen… Superleuk om je te ‘leren kennen’, ik ga je volgen! 🙂

  Ik doe ook meteen graag mee aan deze winactie! De pleegkindjes hier zijn namelijk ook dol op muziek, dansen én K3!! Dus dat gaat enorm in de smaak vallen! 😉

  Voor nu wens ik je een hele fijne sinterklaastijd!

 6. Ja leuk zeg; ik doe graag mee. Leuk voor zowel elise (k3 cd voor onze grote k3 fan) en jarno die dan eindelijk stickers op de ramen mag plakken 😉 ik volg via fb.

 7. Wat een leuke actie, mijn dochter en haar nichtjes die vaak bij ons zijn, zijn helemaal gek van K3! En die stickers zijn ook echt te leuk dus ik doe mee!

 8. Ik weet iemand die ik heel blij kan maken met de K3 cd en de stickers zouden heel fijn zijn om elk jaar opnieuw te gebruiken op mijn werk in de kinderopvang!

 9. Wat een leuk idee zeg zo’n bloghop. Eens kijken of ik de tijd heb om ze allemaal langs te gaan. Ik doe graag mee voor mijn twee lieve kinderen aan je leuke winactie! Mijn zoontje is dol op k3 en kent al een hoop liedjes.

 10. Wat super zo’n Sinterklaashop, waarbij leuke dingen te winnen zijn.
  Mijn kleindochters zijn de afgelopen tijd naar K3 geweest in Plopsaland in Coevorden en dat vonden ze geweldig.
  Dus ga ik voor de cd van K3,Love Cruise.
  Graag wil ik een kansje wagen, alleen heb ik geen Facebook, maar volg wel op bloglovin.

 11. Wat een leuke actie! Mijn dochter heeft voor haar vierde verjaardag een eigen cd-speler gekregen, dus ze vindt het vast geweldig deze cd te winnen zodat ze zelf naar de nieuwste hits van K3 kan luisteren!

 12. Ons Juliette is een echte K3 fan in hart en stembanden😂😍😂!!
  Wat zou ze lekker mee kwelen met al die nieuwe liedjes.
  En de Sint stickers zouden binnen de 10 seconden ons raam versieren!
  Dus… Ik denk dat ze super blij zou zijn met dit cadeau!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *