Review streamingdienst WithLove, waar romantiek voorop staat!

Vrouw By nov 12, 2019 3 Comments

Het is november. Het wordt weer kouder buiten, de dagen worden korter en we kruipen weer graag met een heerlijk dekentje op de bank om een fijne feelgood film of serie te kijken. Het ultieme geluksmomentje als de kinderen in bed liggen. Tenminste, dat is hier wel het geval en ik weet eigenlijk wel zeker dat jij dat ook wel erg fijn vindt. Heerlijk toch, die lovestories? Ik mocht de romantische streamingdienst WithLove reviewen en ik ben super enthousiast! En omdat iedere moeder wel een feelgood avondje (of meer) kan gebruiken, heb ik een unieke code voor jou waardoor jij ook een maand lang gratis gebruik kunt maken van WithLove. Daarnaast mag ik uit de inzendingen ook 3 gratis jaarabonnementen weggeven. Het lijkt wel kerstmis!

Even helemaal bijkomen!

Niets fijner dan even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Iets wat vele moeders zullen herkennen. We vliegen, springen en rennen ons een slag in de rondte en soms is het dan heel erg fijn om gewoon heerlijk simpel op de bank een fijne serie of film te kijken. Ik vind het heerlijk!

WithLove is hier goed op ingesprongen. Je vindt hier namelijk de meest fantastische feelgoodfilms en-series. Heerlijk met je partner een film kijken of gezellig een vriendinnenavondje? Dan kan ik je in alle eerlijkheid zeggen dat WithLove echt iets voor jou is.streamingdienst With Love

Mark is één van de weinige mannen die ik ken die helemaal verzot is op feelgood films en-series. Voor hem is het dan ook helemaal geen straf of een heerlijke film uit te zoeken op de streamingdienst WithLove.

Natuurlijk vind ik het dan ook heerlijk om samen te kijken naar een serie als een serie als Imaginary Mary, met Jenna Elfman in de hoofdrol.

Xmas WithLove

Hier in huis zijn we groot fan van kerstfilms. Ik vind het gewoon echt heerlijk! Het liefst zou ik ze tijdens de feestdagen ook gewoon de hele dag kijken in plaats van de verplichte etentjes, maar je kunt niet alles hebben he haha!

Op de streamingdienst WithLove staan nu al een aantal heerlijke kerstfilms zoals:

  • Christmas Cottage
  • Crazy For Christmas
  • Holiday Road Trip
  • The Heart Of Christmas
  • Back To Christmas

En zeker nog een aantal andere leuke kerstfilms!

Dan is het nu aftellen, want vanaf 19 november wordt WithLove → Xmas WithLove. Dit betekent dat er iedere week vijf(!) nieuwe kerstfilms online komen te staan. Nog beter, vanaf 1 december komt er zelfs elke dag een nieuwe kerstfilm online! In totaal komen er op Xmas WithLove ruim 70 kerstfilms. Dat is toch genieten?! Perfect voor ons als echte kerstfans en ik neem aan ook voor jou!

De streamingdienst WithLove

WithLove.tv werd in Nederland gelanceerd op 19 december 2018 en is nu dus bijna een jaar online in ons kikkerlandje. Een abonnement op WithLove kost je €5,95 per maand en hiermee kun je genieten van zo’n 250 films op ieder apparaat. De romantische films en- series worden door echte romantiek fans geselecteerd en hierdoor blijft het aanbod uniek.

streamingdienst with love

 

 

Wat vind ik nu van de streamingdienst WithLove

streamingdienst with loveIn één woord: HEERLIJK! Ik vind het echt de musthave voor iedere moeder, drukke vrouw of feelgood film fan. Een kop thee of een wijntje, een dekentje, een bank en streamen maar! Een echte aanrader. Er staan ontzettend veel films en series op dus de keuze is reuze.

Films om lekker alleen te kijken, maar ook samen met je partner is het genieten. Met vriendinnen een heerlijke romantische comedy kijken, het kan allemaal. Daarbij vind ik de prijs van €5,95 per maand echt een schijntje.

 

Kijk een maand gratis je favoriete films en series op WithLove

Omdat ik WithLove mocht reviewen en echt erg positief ben mag ik ook jullie, mijn trouwe lezers verrassen met een maand gratis een abonnement ter waarde van €5,95. Nou ja, bijna gratis. Je betaald eenmalig 2 cent om een verificatieproces te doorlopen. Dit heb ik ook gedaan. Wanneer dit gelukt is kun je dus gratis een maand lang van de fijne feelgood films en- series genieten. Let op: dit abonnement loopt automatisch door maar kun je op ieder gewenst tijdstip stopzetten. Ben je fan, dan doe je niets. Wat minder fan? Dan zeg je het abonnement eenvoudig op en heb je verder geen kosten.

Win een gratis jaarabonnement op WithLove

Nu mocht ik al aan jullie een gratis proefabonnement voor een maand weggeven, ik mag ook onder drie van de inschrijvingen een jaarabonnement weggeven. Let op: WithLove controleert of jij je geregistreerd hebt voor een maand lang gratis genieten van deze streamingdienst en hier worden dan ook de winnaars uit gekozen.

Hoe kun je winnen? Heel simpel! Registreer je op WithLove voor een gratis proefabonnement van een maand. Door deze unieke link kan WithLove zien dat jij via Meer met Mama een gratis proefabonnement hebt afgesloten. Uit deze geregistreerde proefabonnementen worden er drie winnaars gekozen.

Sluit je gratis proefabonnement af door HIER TE KLIKKEN! Eenmaal geregistreerd maak jij dus kans op een gratis jaarabonnement op WithLove ter waarde van €59,95.

 

Tenslotte zou ik het heel fijn vinden als jij een reactie of like op ons Facebook bericht geeft wanneer je meedoet. Zo kan ik ondertussen ook zien of jullie deze winactie net zo leuk vinden als dat ik het vind.

Liefs,

Maddy

Streamingdienst WithLove

 

 

Mogelijk gemaakt door:
streamingdienst with love

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

3 Comments

  1. Els Black schreef:

    Wat een super leuke actie, ik doe graag mee!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.