adhd

Recente foto’s en 5 weetjes over mij!

Geplaatst door

Vandaag beginnen we met de #30dagenblogchallenge. Deze challenge is in het leven geroepen zodat jullie als lezers iets dichter bij ons komen te staan, jullie toch net wat meer over ons als team Meer met Mama te weten kunnen komen. Ik, Loukie, mag de challenge aftrappen op Meer met Mama.

Ik en mijn kinderen ♥

Deel 1 van deze challenge –> Dit zijn twee recente foto’s van mijzelf met mijn kinderen. Mijn zoon heet Depp en is vier jaar oud. Onze dochter is 1,5 jaar oud en heet Joey, voluit Josephine. Hieronder kan je nog vijf feiten over mij lezen.

 

  • Mijn man is 7 jaar ouder dan ik ben en wij zijn gelukkig getrouwd. We zijn getrouwd op 31-12-2015 en hadden een niet zo typische bruiloft. Voor ons trouwen hebben we met onze naasten heerlijk en uitgebreid geluncht met een luxe viergangendiner en uitgebreid wijnarrangement. Op weg naar het stadhuis hadden we biertjes voor onderweg en na de ceremonie gingen we de kroeg in. Bij het verlaten van het stadhuis hadden de vrienden van mijn man een haag gemaakt met fakkels, net zoals bij het voetbal.  Omdat we ook van pizza houden lieten we tijdens de borrel 15 pizza’s bezorgen.  Onze bruiloft was echt ónze bruiloft. Het was fantastisch.

 °Mijn zusje heeft een dochtertje, Amy. Amy en Joey schelen 4 weken. We waren eigenlijk twee weken na elkaar uitgerekend maar ik ben eerder bevallen. De meisjes groeien samen op, op dinsdag komt Amy bij ons en op donderdag gaan de meisjes samen naar mijn moeder toe. Ik vind het steeds bijzonderder worden dat de meisjes zo samen op kunnen groeien. Ik was ook bij de geboorte van Amy, omdat ik niet wist waar ik Joey moest laten heb ik haar gewoon meegenomen. Dus ook zij was bij de geboorte van haar nichtje. Tine, mijn zusje, was bij de geboorte van Depp. Tine en ik zijn nogal verschillend maar ook weer heel erg hetzelfde. En dat ga je toch steeds meer waarderen.

  • Tijdens mijn zwangerschappen was ik beide keren depressief. De eerste keer kwam ik er nog mee weg, de tweede keer was ik echt heel erg. Nog steeds kamp ik met de naweeën ervan, ook wel een postnatale depressie genoemd, en zit ik thuis. Ik ben dus een gedwongen thuisblijfmama en ik vind dat behoorlijk zwaar. Niet alleen het zorgen voor de kinderen de hele dag, maar ook juist dat ik niet kan werken. De depressie zorgt ervoor dat ik moeite heb met druk, deadlines en prikkels. En juist in de avonden als ik alleen ben speelt dat op. Gelukkig komt mijn moeder me vaak helpen.
  • Mijn zoon heet Depp, we hebben hem vernoemd naar Johnny Depp omdat ik gek ben op piraten en vroeger altijd een piraat wilde zijn. Tijdens het kijken van pirates of the caribbean kwam ik op het idee van Depp. Iets anders dan de meeste namen nu, maar het lijkt er wel op. Zijn voornamen zijn Depp Gerie Manrinus Alard. Gerie is mijn vader, mijn man heeft alleen een fout gemaakt bij de aangifte dus officieel heet hij Geri. Marinus is mijn schoonvader en Alard is van mij, mijn achternaam is namelijk Alards. Joey heet officieel, Josephine Martine Hubertina Wilhelmina. Josephine was mijn oma, Joris zijn opa’s heetten Jos en zijn oma Jopie. Dus ook dat kwam mooi uit. Martine is mijn schoonmoeder, Hubertina mijn moeder en Wilhelmina mijn tante. Mijn dierbare tante die helaas veel te vroeg is overleden.
  • Tijdens mijn studie werd ik zwanger. Het was geen verrassing hoor, ik was toen 27 en zat in mijn tweede studie. De eerste niet succesvol afgerond vanwege een voorliefde voor werken in de horeca. Tijdens mijn afstuderen zat het tweede kindje in mijn buik. Het was best pittig om alles te combineren, maar ik heb het wel gedaan. En daar ben ik best trots op.

 

Ik hoop dat jullie mij zo een beetje beter hebben leren kennen door middel van het eerste blog van deze challenge. Wil je nog meer over me weten? Kan hoor, lees dan mijn voorstelblog! 

Liefs Loukie ♥

 

P.S, wil je geen blog van deze #30dagenblogchallenge en andere blogs missen? Abonneer je dan NU op Meer met Mama, dit kan rechts bovenaan deze pagina ♥ Vinden wij erg leuk namelijk!! 

7 reacties

    1. bedankt voor het compliment! Wow wat bijzonder dat er zo weinig tussen zit, mijn neef en ik schelen ook maar een paar uur. Wel voor en na middernacht.

  1. Depp vind ik ook een heel coole naam!
    Ik en mijn man schelen ook wat meer (15 jaar) en hadden ook geen ‘typische’ bruiloft omdat dat niks voor mij was zo’n groot feest enzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *