paashop

* GESLOTEN* Paashop 2018. Hop mee en win!

Geplaatst door

Vandaag hebben we weer een leuke paashop voor je! Voor het eerst mocht ik een hop op poten zetten, super leuk! In totaal doen er 26 bloggers mee dus er is genoeg leuks voor je te winnen! Doe dus mee aan de paashop 2018!

Eerste keer hop organiseren

Dit is de eerste keer dat ik een hop organiseer! Ik hoop dat je het leuk zal vinden en lekker met ons mee hopt! Met 26 deelnemende blogs is er genoeg te winnen en zit er voor ieder wat wils bij! Dus even geen paaseieren zoeken maar lekker hoppen!

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een hele leuke manier waarop jij kennis kunt maken met andere blogs. Je begint bij een bepaalde blog en hopt zo door naar alle andere blogs, op deze manier kan je overal aan de winactie mee doen. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele paashop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze paashop en wens je veel plezier bij de volgende blogs en hele fijne paasdagen!

Over mij:

Misschien volg je mijn blog al wat langer maar mocht je mijn blog nog niet kennen dan neem ik graag  van de gelegenheid gebruik om je wat meer informatie te geven. Ik ben Maddy,  29 jaar, gelukkig getrouwd met Mark en moeder van 3 kindjes, Merel, Bram & Emma.  Meer met Mama krijgt snel en krijgt elke maand meer bezoekers! Daar zijn we ook jou erg dankbaar voor! Je kunt hier artikelen vinden over natuurlijk mama en kind maar ook lees je hier reviews, zijn er winacties en neem ik je mee in mijn leven als jonge moeder. Ook is het team van Meer met Mama groter geworden, ik blog nu samen met Inge, EmmaEsmar ,MC Kleuver, Loukie & Ilse op deze toffe site en we hopen je hier vaker te vinden zult zijn en kan genieten van een momentje voor jezelf!

loedermoeder taferelen

 

En dit kun je winnen bij Meer met Mama tijdens de paashop!

Bij Meer Met Mama kun je een Sophie de giraf cadeau set winnen. Hier hebben mama’s met jonge kinderen zeker wat aan! Echt mijn favoriet want Emma is er dol op! Natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven voor een zwangere dame! Dus je kunt ook voor iemand anders mee doen!

Mocht je niet kunnen wachten op een Sofie de Girafset, dan kun je die hieronder vinden.

Doe je mee bij Meer met Mama aan de paashop?

 • Laat een reactie onder deze blog het bericht achter dat je mee doet.
 • Like deze actie op de Facebookpagina!!!! ♥♥♥ 
 • Het delen van deze super leuke winactie op Facebook is niet verplicht, maar wordt wel ontzettend gewaardeerd.♥
 • Het taggen op Facebook van je bestie zou ik best wel tof vinden!! Niet verplicht, wel erg leuk! Ik zou je dankbaar zijn!♥
 • Laat een geldig e-mail adres achter zodat ik ook daadwerkelijk contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
 • De winactie loopt t/m 8 april 2018. De winnaar zal in week erop een mailtje ontvangen. Ik zal je dan een mailtje sturen op het door jou opgegeven e-mail adres. Reageren op mijn mail binnen 48 uur is belangrijk, anders zal ik een andere winnaar trekken.

Nu is het tijd om verder te hoppen!

Of je bent bij mij gestart of je bent hier gekomen via Mama ABC.  Een super leuk blog voor de mama’s maar ook zeker voor de vrouw! Daar kun je trouwens een VTech zoef zoef Kim Kip en Kuikentje winnen en enkele Denksport Junior boekjes! Super leuk dus! En natuurlijk bedankt voor het meedoen en door verwijzen✌!  Ik verwijs je nu graag door naar Thuisleven. Hier kun je alles vinden over om en rond het huis. Van dagelijkse beslommeringen tot vakanties. Erg veelzijdig en leuk! Zeker even door hoppen dus! Bij Thuisleven kun je een tegoedbon winnen van KAYA sieraden! Daar is elke vrouw toch gek op??

paashop
Afbeelding Credits: Ilse Verhoeven. https://blog.kreanimo.com

 

Doe jij mee en hop je mee?

PS: Als je je abonneert op www.meermetmama.nl mis je geen winactie meer! Je krijgt ze dan namelijk in je mailbox!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

53 reacties

 1. ♥ Ik zou dolblij zijn met Sophie de Giraf, die staat echt heel hoog op mijn verlanglijstje voor mijn (toekomstig) kindje ♥

 2. Ik loot heel graag mee, nog een paar maandjes en dan wordt ik oma. Hoe leuk is dat als Sofie Giraffe dan alvast een plekje gekregen heeft.

 3. Deze zou echt super zijn voor mijn zoontje Maxim hij is nu 8 maanden d zit geen 2 seconden stil. Hij speelt de hele dag door dus iets nieuws zou hem zeker blij maken!

 4. jaaa super leuk. ook gereageerd/gedeeld/getagd op fb. Ik maak heel graag kans, aangezien wij ons 1e kindje binnen nu en een weekje verwachten. wie weet wordt het nog een klein paaskadotje

 5. Tuurlijk HOP ik gezellig mee, en wel voor mijn bestie Marion-Poeste Thomas. Hun laatste pasen samen, en dan ook nog in de spanning zitten wanneer hun kleine meid zich laat zien.

 6. Hop hop hop! Ik hop heel graag mee voor Sophie de Giraf, het is een superfijne set die ik graag voor een zwangere vriendin wil winnen! Denk dat zij dit een super kado vindt! Fijne paasdagen!

 7. Mijn zusje wordt op haar 40e voor het eerst mama. Ik ben al 3 keer oma haha. Maar t zou een leuk kadootje voor haar zijn.. Ik doe heel graag mee voor haar! Voor t eerst tante jippie!

 8. Leuke actie ! 😉 Ik doe alvast mee want mijn nicht Liesbeth is onlangs bevallen van een meisje ! Die zou daar superblij mee zijn !

 9. Gezellig weer zo’n hop! Dit is een leuk extra kraamcadeau voor een vriendin, verras haar en de kleine er straks graag mee.

 10. Hopelijk hebben jullie fijne Paasdagen gehad!
  Ik doe graag mee voor ons 2e kindje, waar ik nu 13 weken zwanger van ben 🙂 (oktober 2018)
  Fingers crossed! (like + reactie op fb 🙂 )

 11. Nou wat ontzettend leuk die zou ik zeker voor ons wonder op komst willen winnen dus heel graag maak ik kans.
  heerlijk een paashop en leuke blogs die ik nog niet kende te leren kennen maar deze blog kende ik natuurlijk al wel

 12. Wat leuk, de paashop. En wat een toffe website is dit! Ik doe mee met jullie witactie voor Sophie de Giraf. Ik heb ‘m nog niet en m’n dochtertje zal ‘m geweldig vinden.

 13. Graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochter.
  Ik heb geen Facebook, maar heb geliked en geloved op bloglovin.
  Hopelijk is dat geen bezwaar.

 14. Wat leuk! Mijn dochter (inmiddels 8) was dol op haar Sofie de giraffe, die was toen pas net op de markt. Haar lievelingsdier is tot op de dag van vandaag een giraffe. Momenteel verwacht mijn broertje een kindje en ik zou het heel leuk vinden om Sofie als kraamcadeau te kunnen geven.

 15. Hoi Maddy, super leuk om jou hier tegen te komen met de Paashop en dat jij ‘m hebt georganiseerd! Ik maak Dolgraag een Kansje voor mijn kleine neefje-to-be! Zo onwijs lief Sophie de Giraf en nog gezond en veilig ook voor een newborn! Dit zou ik Waanzinnig Gaaf vinden om als kraamcadeau te kunnen geven, hij wordt over een maandje verwacht: yay! Heel erg Bedankt voor deze Lieve Kans! 😀

 16. Wat leuk! Ik doe graag mee. Deze klassieker mag natuurlijk niet ontbreken voor de baby :).
  Ik heb geen FB maar ik volg je nu op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel geloved en gesaved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *