oudejaarsdag

Oudejaarsdag 2017, vuurwerk en 2018.

Geplaatst door

Het is oudejaarsdag, de laatste dag van het jaar 2017. Vandaag nemen we afscheid van het afgelopen jaar en verwelkomen we 2018. 

Het jaar 2017.

Het jaar 2017 ging weer ontzettend snel voorbij. Met minder mooie momenten maar ook prachtige momenten. Zo werd ons gezin compleet met de geboorte van onze dochter Emma.baby

Wat een rijkdom bracht 2017 ons. 2017 was ook een jaar met levenslessen, zo hebben we van dichtbij meegemaakt dat je soms te hard van stapel kan lopen, te veel willen en te veel doen. Een pas op de plaat is soms erg belangrijk.

Oudejaarsdag.

Op oudejaarsdag denk ik toch altijd even terug aan het afgelopen jaar. Vooral aan de bijzondere en mooie momenten. Op oudejaarsdag hebben we ook altijd veel gezelligheid. Zo gaan we overdag naar vrienden, daar bakken ze oliebollen en is iedereen welkom op het opritfeest. Van jong tot oud, met oliebollen, van ranja tot een borrel. De volwassenen kletsen bij en de kinderen spelen heerlijk met elkaar.oudejaarsdag

Oudejaarsavond.

Vanavond blijven wij thuis, wie wil komen is welkom en we vermaken ons wel. We maken het gezellig met hapjes en drankjes en om 00.00 uur luiden we het nieuwe jaar in. Natuurlijk gaan we naar buiten het vuurwerk bekijken en wat afsteken. Wij blijven thuis omdat we het niet heel handig vinden met 2 kindjes van 4 op pad te gaan en midden in de nacht uit bed te halen. Met Emma had het wel gekund die heeft daar niet zo’n last van. Merel en Bram moeten er dan helaas wel een aantal dagen van bijkomen dus daarom besloten wij om thuis te blijven.

Vuurwerk.

De kinderen steken geen vuurwerk af. Daar vind ik ze echt nog te klein voor. Wel heb ik heel wat knalerwten ingeslagen zodat ze dat kunnen gebruiken. En ach voor hun is dat al vuurwerk en vinden ze het machtig mooi. Ook heb ik nog sterretjes voor ze. Een vuurwerk bril heb ik wel ingeslagen en oordopjes zullen ze ook dragen voor hoe lang dat goed gaat. Je weet immers maar nooit.

oudejaarsdag

Wat zijn jullie plannen voor oudejaarsdag?

 

 

8 reacties

  1. Wij zijn thuis met famillie, gezellig hapjes, oliebollen, drankjes en wij steken dit jaar wel een beetjw vuurwerk af, heb 1 klein pakketje. Alvast een fijne jaarwisseling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *