strik

Onze tip voor een mooi kerstcadeau! Geef een STRIK cadeau!

Geplaatst door

Op zoek naar een modieus cadeau waar je ook nog het goede doel mee kan steunen? Zoek niet verder! Wij hebben dé tip voor je. Dana is een webwinkel gestart met super leuke haarbanden. Ook wel STRIKken waarvan er per STRIK €5,- naar het KWF gaat ten behoeve van het onderzoek naar borstkanker.

31 jaar oud en borstkanker

Deze sterke dame heeft in 1,5 jaar tijd 16 chemo’s, 16 bestralingen en 2 operaties moeten doorstaan. Haar kanker is weg, ze heeft 2 nieuwe borsten en ook  haar energie weer grotendeels terug. Respect toch voor deze dame!

Het zal je maar gebeuren toch?! Je bent 31 jaar oud en krijgt de diagnose borstkanker. Dat wil toch niemand meemaken. Dana verloor haar haar vanwege de behandelingen en een pruik was de oplossing. Toen haar haar weer terug kwam wist ze even niet wat ze met haar korte haren kon doen. Haarbanden bleken voor een uitkomst en daarmee kon ze er wat moois van maken.

strik

Haarbanden maken

Vanuit deze ervaring heeft Dana ervoor gekozen om zelf haarbanden te gaan maken. Deze zijn in de webshop verkrijgbaar in allerlei prachtige dessins. Iedereen kan er wat naar haar smaak vinden. Los van het steunen van het goede doel heeft deze haarband nog een bijzonder kenmerk, door de aluminiumdraad die in de haarbanden zit past het altijd en zit de haarband bij iedereen fijn! Ik heb persoonlijk een groot hoofd, waarom weet ik niet want aan de inhoud zal het niet liggen, maar zo zijn de haarbanden wel voor iedereen te strikken en te dragen.

Vanaf twee haarbanden zijn de verzendkosten gratis. Ze kosten €15,- per stuk. Dus doe jezelf, je zus, vriendin of moeder een plezier en geef een STRIK met een verhaal. Deze ziekte moet de wereld uit geholpen worden. Er zijn zoveel jonge vrouwen die hiermee te maken krijgen.

Koop je deze mooie STRIKken? Dan steun jij het goede doel. In 2019 hopen wij dat het onderzoek verder komt dan nu.

Fijne dagen allemaal! Geniet van elkaar in goede gezondheid!

Doe ook mee aan onze toffe winactie!

strik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *