Online shoplog voor baby Emma.

Geplaatst door

Baby’s groeien, dat weten we allemaal. En laat ik nu een mama zijn die niet vies is van kleding kopen voor de kindjes. Lees: De kledingkasten van de kinderen zijn beter gevuld dan die van mij! Ik shopte weer wat leuke items voor Emma, deze keer online. Dus lees je mee met ons online shoplog?

Online shoppen

Ik bestel weleens wat online. Hier in het dorp zit de Hema, de Zeeman, Ter Stal en de Kleine Maatjes. Dat is het wel qua winkels met kinderkleding. En niet altijd vind ik daar wat ik hebben wil. Al moet ik zeggen dat ik bij de Hema en Zeeman vaak wel slaag hoor. Maar soms wil je gewoon wat anders. Online shoppen vind ik echt een uitkomst. Als ik niet teveel tijd heb om echt te shoppen doe ik dit als ik even tussendoor tijd heb. H&M, Bol.com & Baby en Peuterkleding zijn winkels waar ik altijd wel wat leuks vinden kan.

Deze keer shopte ik bij Baby & Peuterkleding

Ik ben fan van deze online winkel! Ze hebben er super leuke monochrome baby en peuterkleding maar ook duurzaam speelgoed. Het is net even anders en de kleertjes zal je dus niet snel bij een baby van een vriendin tegenkomen.

In dit artikel lees je meer over deze leuke webwinkel!

 

Online shoplog

Nu wil je natuurlijk ook weten wat ik kocht ;). In dit online shoplog bekijk je het!

Het is al een feestje als je het pakketje binnenkrijgt. Alle items zijn ontzettend leuk verpakt! Dan is het gewoon al een feestje! Voor mij tenminste wel :).

online shoplog

2 rompertjes, een lange en korte broek.

Ik koos voor 2 rompertjes met lange mouwen. Ik ben gek op rompers met lange mouwen omdat ik het heel makkelijk vind om daar gewoon alleen een broekje en sokken bij aan te doen. Een romper met een leuke print is voor binnen prima te doen. En als we naar buiten gaan doen we een lekkere warme jas aan en wil het ook prima. Geen gedoe met shirtjes over het hoofd trekken. En deze 2 rompers vond ik zo leuk dat ik ze moest hebben.

online shoplog
Romper nr 1

Ook kocht ik er een korte en lange broek bij. In mei gaan we op vakantie naar het buitenland dus dan komt dat zeker van pas. En de lange broek vond ik gewoon echt leuk en echt anders. Matcht trouwens ook super bij de rompers.

online shoplog
Romper nr 2 & Lange broek

Het korte broekje is gewoon lekker zwart. Tegen de tijd dat Emma die aan kan verwacht ik dat ze kan zitten, zelfstandig dan. Met zwart zullen we er niet snel vlekken in krijgen van het buiten zijn die we er niet meer uit krijgen. De stof is super elastisch en past mooi om de luier heen.

Korte broek

Rompers met tekst

Ik ben er gek op. Rompers met tekst. Had ze al een tijd op mijn lijstje staan. Voor Emma hadden we er ook al 1. Die is ook super leuk trouwens. Dat was deze:

halfjaar oud

Ik ben erg blij met de aangeschafte items!

En dit is de hele collectie  van het online shoplog bij elkaar!

Wat vind jij van ons online shoplog?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *