nieuwjaarshop 2018

Nieuwjaarshop 2018. Hop jij ook gezellig mee? |Gesloten|

Geplaatst door

Een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2018 met hopelijk veel leuke, serieuze, humoristische en ontroerende blogs. Doe je mee aan de Nieuwjaarshop 2018?

Nieuwjaarsdag 2018. En de Nieuwjaarshop 2018

Vandaag is er namelijk voor jullie een heuse Nieuwjaarshop 2018 georganiseerd!! Hoe leuk is dat? Om jullie kennis te laten maken met 20 bloggers is deze hop georganiseerd, het initiatief kwam van  kiddowz.net en website4mama.nl . En het goede nieuws voor jullie is dat deze 20 bloggers stellen leuke prijzen beschikbaar. Dat wil je natuurlijk niet missen! Lees daarom snel verder!

De vorige bloghop waar Meer Met Mama aan meedeed was een groot succes! We hopen dat deze hop ook weer goed zal bevallen voor jullie als lezers.

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een hele leuke manier waarop jij kennis kunt maken met andere blogs. Je begint bij een bepaalde blog en hopt zo door naar alle andere blogs, op deze manier kan je overal aan de winactie mee doen. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Nieuwjaarshop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Nieuwjaarshop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!’

Over mij:

Misschien volg je mijn blog al wat langer maar mocht je mijn blog nog niet kennen dan neem ik graag  van de gelegenheid gebruik om je wat meer informatie te geven. Ik ben Madelon,  28 jaar, gelukkig getrouwd met Mark en moeder van 3 kindjes, Merel, Bram & Emma.  Ik blog nu ongeveer een jaar en ben sinds half september gestart met www.meermetmama.nl. Je kunt hier artikelen vinden over natuurlijk mama en kind maar ook lees je hier reviews, zijn er winacties en neem ik je mee in mijn leven als jonge moeder.  Meer met mama breidt ook uit. Vanaf Januari zullen jullie hier meerdere artikelen van de nieuwe leden van het team tegenkomen. Hier zul je later meer over lezen. Ik hoop dat je hier vaker te vinden zult zijn en kan genieten van een momentje voor jezelf!

 

Bij deze Nieuwjaarshop hoort natuurlijk een prijs.

Bij Meer Met Mama kan je een leuk bordspel winnen: Koetje Boenieuwjaarshop 2018

 

Doe je mee bij mij aan de nieuwjaarshop?

 • Laat een reactie onder deze blog het bericht achter dat je mee doet.
 • Like deze actie op de Facebookpagina!!!!
 • Laat een geldig e-mail adres achter zodat ik ook daadwerkelijk contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
 • Het delen van deze super leuke winactie op Facebook is niet verplicht, maar wordt wel ontzettend gewaardeerd.
 • Het taggen op Facebook van je bestie zou ik best wel tof vinden!! Niet verplicht, wel erg leuk! Ik zou je dankbaar zijn!
 • De winactie loopt t/m 8 januari 2018. De winnaar zal op 14 januari 2018  bekend worden gemaakt. Ik zal je dan een mailtje sturen op het door jou opgegeven e-mail adres. Reageren op mijn mail binnen 48 uur is belangrijk, anders zal ik een andere winnaar trekken.

 

 

Tijd om verder te hoppen met deze Nieuwjaarshop.

Xenia was mijn voorganger, tof blog heeft ze he?! Bij haar kan je een Radio Alarm Clock winnen van Big Ben Sound. Via Xenia ben je hier mogelijk terecht gekomen, bedankt Xenia.  Of je bent bij mij gestart, dat kan natuurlijk ook nog. Ik verwijs je nu graag door naar de blog van Mary-Lou. Bij haar kun je een verrassingspakket winnen! Super leuk dus om even verder te hoppen en natuurlijk mee te doen aan deze winactie!!

Doe jij mee en hop je mee?

 

 

De winnaar is : Melissa van Stipdonk! Van harte!

 

86 reacties

 1. Leuk, lekker spelletjes doen met de kids op mijn nieuwe werk op de bso. Dit spel lijkt me een leuke aanvulling, dus ik doe zeer graag mee.

 2. De beste wensen voor 2018!

  Vandaag is het hier een spelletjes dag. Heerlijk in pyjama de hele dag spelletjes doen. De volgende spelletjes dag willen we heel graag koetje boe spelen!

  Heel veel succes nog met de bloghop!

 3. Lijkt me een leuk spel, ik loot graag mee. De afgelopen kerstvakantie onze spelletjes wel weer gespeeld, dus leuk als we weer eens een nieuw spel mogen spelen.

 4. 2018 begint al goed met deze bloghop! Ik doe graag mee met je winactie (maar heb helaas geen FB). Mijn peuter begint interesse te krijgen in spelletjes en dit lijkt me een hele leuke.

 5. De beste wensen voor 2018! Dit lijkt me een leuk spel voor de kleintjes. Zou het graag spelen met mijn zoontje en dochtertje. Ben benieuwd!

 6. Happy new year ✨! Leuke actie weer! Ik doe graag mee voor ons meisje Liselotte. Ze is dol op spelletjes spelen. Deze kennen we nog niet.

 7. Dit is een heel leuk spel! Mijn dochter vindt spelletjes spelen erg leuk maar het moet allemaal niet te ingewikkeld zijn. Dit spel met de diertjes lijkt haar echt ontzettend leuk en zou ze ook nog samen met haar kleinere broertje kunnen spelen! En dat gaat nog niet me alle spelletjes.

 8. Wat is dat toch leuk zo’n bloghop. Ik doe altijd mee, zoveel ik kan.
  Ook deze nieuwjaarshop voor het leuke spel Koetje Boe.
  Grappig voor mijn vijf kleinkinderen, die wel van een spelletje houden.
  IK heb alleen geen Facebook, maar like en love op Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje en ik wens je nog een heel gelukkig en vooral gezond 2018.

 9. Wat een leuke winactie, ik loot ook graag mee voor het Koetje boe spel! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar je bericht geliked en gedeeld.

 10. Wat een super leuk spel voor onze jonge en oudere dierengek om samen met papa en mama te spelen 🙂
  Ik doe graag mee met deze gezelschap actie.

 11. Wat een leuk spel; ik doe heel graag mee. wij zijn echt gek op spelletjes! vooral nu savonds na het avondeten nu het donker is! ik volg via fb. liefs melissa en nog de allerbeste wensen

 12. Ik doe graag mee voor mijn zoontje die eindelijk lang genoeg stil kan blijven zitten op zijn stoel om gezelschapsspelletjes te kunnen spelen 🙂

 13. heyy! ik kwam voorbij hoppen en zag deze leuke actie. ik wil graag meedoen voor mijn broertjes en zusjes. ik kan je Facebook pagina niet liken, want ik heb geen Facebook 🙁 srry… o ja, en nog een gelukkig nieuwjaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *