Mijn nieuwe aanwinst van een weggeefhoek.

Geplaatst door

Op Facebook zijn er honderden weggeefhoeken. Ik maak er altijd dankbaar gebruik van. Als we bijvoorbeeld de schuur of de zolder hebben opgeruimd zet ik er heel wat op en ben ik er vanaf. Het mooie vind ik dat je er een ander weer blij mee kunt maken. Nu heb ik zelf een nieuwe aanwinst van een weggeefhoek!

Mijn eerste aanwinst

Mijn eerste aanwinst van een weggeefhoek is nu iets meer dan een half jaar geleden. Het item? Zeg maar gerust familielid. Ons konijntje vond ik via Facebook op één van de weggeefhoeken. De kinderen zijn er dol op en het is een super leuk ding

.weggeefhoek

Project moestuin

Zoals je misschien al gelezen hebt gaan wij bezig met de moestuintjes van de AH. De kinderen hebben zich hier erg op verheugd. Ik wou zelf een moestuintje maken in een soort van border. Nu zag ik op een weggeefhoek een grote plantenbak. Deze plantenbak is 100 cm bij 90 cm hoog. Het konijn loopt los en kan er dus niet bij! Jeej! Het mooie is hij is nog op wieltjes ook. Mijn vader heeft een bus en haalde de bak voor me op! Lief he?! 

Een lakje hier een lakje daar

De bak is wat verkleurd, hij heeft natuurlijk eerder buiten gestaan. Ik ga hem afschuren en daarna in de grondverf zetten en dan wit of grijs verven. Dat is de bedoeling!

Kinderen blij

De kindjes zijn er erg blij mee. Zo kunnen ze druk bezig met hun eigen moestuintje. Het staat nu allemaal nog binnen in de vensterbank maar het is hoog tijd dat we ze uit de kleine potjes gaan halen want het groeit als een malle!

Zelf weggeven op een weggeefhoek

Zelf zet ik er geregeld wat op. Ik wil er dan graag vanaf en maak anderen er graag blij mee. Dat geeft een goed gevoel. Er is meer plek en wat moet je toch met dingen die je niet meer gebruikt? Het geeft een opgeruimd gevoel. Fijn dat we elkaar zo blij kunnen maken.

Maak jij weleens gebruik van een weggeefhoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *