Mijn favoriete quote.

Geplaatst door

Op dag zes van deze 30DagenBlogChallenge, deelde ik al dat ik niet zonder een opschrijfboekje en pen kan. Al vanaf dat ik heel jong ben loop ik rond met boekjes, papier, pennen en mijn favoriete sinterklaascadeautjes zijn mooie opschrijfboekjes en pennen. Als je rondkijkt in mijn huis, zal dat waarschijnlijk ook snel opvallen. Overal liggen mooie boekjes, volgeschreven met gedachtes, lijstjes met van alles en nog wat én met mooie quotes, songteksten, gedichten en woorden. Vandaag ga ik jullie een aantal van mijn favoriete quotes laten zien, want één favoriet kiezen vind ik best lastig. Je hebt namelijk grappige quotes, heftige quotes, quotes die precies de lading dekken of quotes die iets heftigs op een luchtige manier bespreekbaar proberen te maken. Ik zal jullie in vijf categorieën mijn favoriete quote laten zien.

Pleegzorg

Ik ben natuurlijk pleegmoeder. Na een heftige weg van onvruchtbaarheid en alles wat daarbij hoort, zijn wij in 2015 door pleegzorg toch nog vader en moeder geworden. Pleegzorg zit diep in mijn hart, dus mijn eerste favoriete quote gaat over pleegzorg.

Zo waar, zo krachtig.

Ouderschap

Over het ouderschap wordt zoveel gezegd en geschreven dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om me heen zie ik hoe jonge moeders vaak onzeker worden gemaakt door de verhalen die ze horen en lezen. Vaak zelfs door de professionals op het consultatie bureau. Ik denk juist dat we met elkaar ouders moeten bevestigen, bevestigen dat ze goed zijn zoals ze zijn. Dat we naar ons eigen gevoel mogen luisteren.

Dat dus… 😉

Het leven

Deze spreekt denk ik voor zichzelf, soms ben je té lang sterk geweest.

Grappig

Quotes en uitspraken zijn vaak ook grappig! Er zijn hele Facebook- en Instagram accounts die volledig bestaan uit de meest grappige quotes. Erg leuk vind ik dat. Iedere dag lees ik wel van deze leuke quotes. De Quote die ik bijzonder leuk vind is:

Mijn favoriete quote als tiener

Als laatste wil ik graag een quote met jullie delen die mijn favoriet was in de tijd dat ik tiener was. Ik was een echte dromer, dit is daarop van toepassing.

Dit waren mijn favoriete quotes, wat is jouw favoriete quote??

Liefs Emma♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *