Top 5 buitenspeelgoed

Lucky Basterd Tag

Geplaatst door

Een tijdje geleden werd ik door Marguerita van Marstyle getagd in de Lucky Basterd Tag, bedankt Marguerita 🙂 . Door een drukke planning en natuurlijk de grote vakantie kwam ik er niet eerder aan toe om deze in te vullen. Graag vul ik de Lucky Basterd Tag nu in en deel ik mijn antwoorden met jullie!

De vragen van de Lucky Basterd Tag zijn:

 1. Wat was je laatste geluksmoment?
 2. Maak je je weleens zorgen over geld en andere materiële zaken?
 3. Zouden al je zorgen voorbij zijn als je NU 1 miljoen wint?
 4. Op welke momenten voel jij je gelukkig?
 5. Heb je weleens een prijs gewonnen? Wat was de laatste prijs die je gewonnen hebt?
 6. Wat is de meest bijzondere prijs die je ooit hebt gewonnen?
 7. Welke winactie die je op je eigen blog mocht organiseren is je het meest bijgebleven en waarom?
 8. Doe je mee aan betaalde loterijen? Waarom wel of niet?
 9. Heb je een geluksritueel, gelukskleur of een voorwerp dat geluk brengt?
 10. Welke gelukswens / tegeltjeswijsheid wil jij graag delen met je lezers?

Lees hieronder snel verder hoe ik het heb ingevuld 😉

Wat was je laatste geluksmoment?

Eigenlijk is dat nog niet zo lang geleden. Vrijdagavond, lees op het moment dat ik dit typ, gingen Merel en Bram uit logeren bij mijn ouders, Emma ging lekker op tijd naar bed en Mark was naar de voetbaltraining! Zo had ik weer eens een echt me-time momentje, die zijn schaars. Helemaal in de zomervakantie!

Maak je je weleens zorgen over geld en andere materiële zaken?

Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft, dat je nadenkt over bepaalde zaken en het graag beter zou hebben willen zien. Begrijp me niet verkeerd we hebben het echt niet slecht, maar beter kan natuurlijk altijd.

Zouden al je zorgen voorbij zijn als je NU 1 miljoen wint?

Nee, want een moeder zal altijd haar zorgen houden geloof ik. Natuurlijk maakt een miljoen het leven wel een stuk gemakkelijker. Maar niet alles is te kopen met geld. Ik heb liever gezonde en gelukkige kinderen dan een miljoen op de spaarrekening. Al zou de combi natuurlijk fantastisch zijn. Met een miljoen zou ik 1 of meerdere huizen kopen als investering, de spaarrekeningen van iedereen flink aanvullen en mijn eigen autotje aanschaffen.

Op welke momenten voel jij je gelukkig?

Ik kan vooral erg genieten van de kleine dingen en daar erg gelukkig van worden. Het moment dat ik Emma uit bed haal en ze van oor tot oor naar me lacht, Bram en Merel die voor elkaar opkomen als ze vinden dat de ander onrecht is aangedaan, een kus op mijn voorhoofd van Mark, schommelen met de kinderen, dat soort dingen.

Lucky Basterd

Heb je weleens een prijs gewonnen? Wat was de laatste prijs die je gewonnen hebt?

En of ik weleens prijzen heb gewonnen. Zijn dat ook de meest fantastische prijzen die er te winnen zijn. Maar hé, wie ‘t kleine niet eert, is ‘t grote niet weerd! Dus we zijn al lang blij als we eens wat winnen. Voor Mark won ik heel wat jaren geleden een Roy Donders Juichpak voor het EK of WK. Hilarisch! Maar dat is niet het laatste wat ik won. Het laatste wat ik won was in december 2017 een K3 muziekspeler voor Merel, wat was ze gelukkig.

Wat is de meest bijzondere prijs die je ooit hebt gewonnen?

Och jeetje, dat is een lastige, ik heb niet echt bijzonder veel prijzen gewonnen. Ik doe dan ook niet vaak aan prijsvragen etc mee. De meest hilarische was het juichpak, vroeger toen ik een jaar of 7 was won ik wat uit de wensboom van de V&D. Ik mocht mijn wens uitzoeken, een rugtas van een teddybeer. Die gebruikt Bram nu zo af en toe. Hij is nog prachtig. Ik denk dat dat het juist bijzonder maakt, dat Bram er nu nog blij mee is terwijl dat toch al wel een jaar of 22 geleden is.

Welke winactie die je op je eigen blog mocht organiseren is je het meest bijgebleven en waarom?

De winactie die ik mocht opzetten met Knijpertjes.nl . Dat was de eerste winactie op www.meermetmama.nl

Doe je mee aan betaalde loterijen? Waarom wel of niet?

Ja, we zijn lid van de postcodeloterij. Ik hoop nog altijd dat Winston hier een keer aan de deur komt, want hij is hier nog niet langs geweest. En je weet, als Winston langskomt, dan zit je goed. We doen hier aan mee omdat dit de loterij is die volgens ons ook de juiste doelen steunt, en ik wil natuurlijk niet dat de hele straat wat wint en ik niet. Het zal je maar gebeuren… Ik heb dus een vrouw in de winkel gehad, overstuur, ontroostbaar. De straatprijs was gevallen, 2 maand ervoor had ze haar loten opgezegd. Geloof me, dat was zo zielig.

Heb je een geluksritueel, gelukskleur of een voorwerp dat geluk brengt?

Nee eigenlijk niet, ik ben wel een beetje bijgelovig.. Ik heb een hekel aan schoenen op tafel. Niet alleen omdat het gewoon smerig is, maar omdat het armoede mee zou brengen.. Staan er schoenen op tafel van bijvoorbeeld de kids, dan moeten die er meteen vanaf.

Welke gelukswens / tegeltjeswijsheid wil jij graag delen met je lezers?

 

Alles waar je ogen van gaan schitteren, moet je doen!

 

Ik tag:

Coco van anoniem jezelf, Miryam van Momlife in heels, Sandra van Mamaplaneet en MC Kleuver van MC Kleuver Blog

Ik zou het heel leuk vinden als jullie deze Lucky Basterd Tag ook in zouden vullen en ben benieuwd naar jullie antwoorden 🙂

Voor de niet bloggers onder mijn lezers, jullie mogen natuurlijk ook mee doen en een reactie achterlaten! Zou ik leuk vinden!

 

2 reacties

 1. Bedankt om me te taggen! Ik ga met veel plezier meedoen! Wat leuk!
  Vind je tegeltjeswijsheid echt mooi… Iedereen zou moeten doen wat je een glimlach brengt!
  Hier belanden ook geen schoenen op tafel, maar dat bijgeloof kende ik nog niet.
  Ik geloof vooral in klavertjes vier en niet onder een ladder lopen 🙂
  Of een spiegel breken, help!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *