Lekker knutselen met Tropical Zoo van Totum tijdens de herfstige dagen!

Mama & Kinderen By sep 18, 2019 25 Comments
Tropical Zoo! De knutselset om de herfst nog even uit het huis te houden 😉 Het wordt weer herfst en daardoor gaan we automatisch meer aan de knutsel met onze kinderen. Tenminste, dat is hier in huis wel het geval.
Om het nog wat tropisch in huis te houden in plaats van herfstig is de Tropical Zoo van Totum een leuke knutselset om mee aan de slag te gaan! Deze set is namelijk ook genomineerd in de speelgoed van het jaarverkiezing, daar staat deze blog trouwens los van want ik kreeg het al eerder van Totum opgestuurd om te reviewen. Maar het is natuurlijk super dat het genomineerd is en stemmen kan nog. Wij hebben het alvast voor je uitgetest! Lees je mee?
tropical zoo

Tropical Zoo van Totum

Met Tropical Zoo maakt je kindje de mooiste dierentuindieren. Let op, het zijn wel tropische dierentuindieren. De Tropical Zoo set bevat een waterverstuiver, patronen, een fantastisch decor en meer dan 300 pixelkralen om de mooiste creaties mee te maken. Je kent vast Aquabeats, dit lijkt er wat op. De kralen kleven namelijk aan elkaar wanneer je met de waterverstuiver de kralen nat maakt. Je hebt dus geen lijm nodig! Het verschil met Aquabeats is dat deze kralen vierkant zijn. Dus ook geschikt voor kinderen van  en 5 jaar oud!
knutselen met kralen

Hoe werkt het?

Met de Tropical Zoo knutselset kunnen jouw kinderen op een simpele manier 3D dieren maken door de plastic blokjes aan elkaar te maken met water. Op een patroon wordt aangegeven waar de kraaltjes geplaatst moeten worden. Erg handig!
tropical zoo
Door als eerst het plaatje nat te maken met de verstuiver en vervolgens de kralen te plaatsen, zullen deze kralen aan elkaar gaan plakken. Vervolgens kunnen er nog meer kralen opgeplakt worden en kan er een 3D dier van gemaakt worden.
knutselen
[bol_product_links block_id=”bol_5d812d4f37008_selected-products” products=”9200000105182094″ name=”tropical zoo” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Ik kan zeker merken dat het de creativiteit van de kinderen bevordert. Ze vinden het ontzettend leuk om tropische dieren op een eigenlijk simpele wijze te creëren. Ze hebben er veel plezier mee gehad en ze zijn er ook echt wel een tijdje mee bezig en de aandacht konden ze er ook erg goed bijhouden. Daarbij is het ook nog eens goed voor de fijne motoriek en hand-oog coördinatie, dat is natuurlijk mooi meegenomen.
Ontzettend trots waren ze dan ook op het eindresultaat!
kubus kralen

Meer met Mama 2 jaar!! Dus een winactie met Tropical Zoo!

Meer met Mama bestaat deze week 2 jaar en daar ben ik jullie lezers bijzonder dankbaar voor. Elke maand komen meer dan 10.000 bezoekers een kijkje nemen en daar kan ik niet meer dan ontzettend trots op zijn!

Zonder al mijn trouwe volgers zou het bloggen lang niet zo leuk zijn. Ik wil jullie dan ook graag bedanken en daarom zullen er deze maand leuke winacties voorbij komen. Hierbij dus de eerste, jij kunt een Tropical Zoo set winnen!

Zo doe je mee:

  • Reageer hieronder in de comments dat je meedoet aan deze winactie.

Tip: Vergeet niet mee te doen aan onze andere toffe winactie!

Extra kans maken? Kan! Voor onderstaande opties gaat jouw naam extra in de pot per actie. Je maakt dus kans op jouw naam 4x extra in de pot.

  • Like het Facebookbericht van deze blog.
  • Deel het Facebookbericht van deze blog.
  • Volg ons op instagram.
  • Bewaar onderstaande afbeelding op pinterest. ( Dit kan door rechtsboven in de afbeelding op het pinterest icoon te klikken)

PS: Laat wanneer je hieronder reageert een geldig mail adres achter, ik zal namelijk persoonlijk contact met de winnaar opnemen.

Winactie gesloten. De winnaar heeft bericht gehad.

*de winactie duurt tm 2 oktober 2019

Tropical Zoo knutselset

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

25 Comments

  1. Anna wienen schreef:

    Ik doe heel graag mee

  2. Selina schreef:

    Gefeliciteerd!!! Ik hoop dat je nog steeds net zoveel plezier heb in het bloggen als het eerste jaar! En natuurlijk moet het leuk blijven de komende jaren.

    Ik doe graag mee voor mijn dochters. Hun hoofden zijn zo vol dat ze met knutselen hun hoofdjes goed kunnen legen. De oudste doet momenteel schilderen. (Dat heeft ze niet van haar moeder hihi)

  3. Nele V schreef:

    Proficiat met je leuke blog. Ik doe graag mee voor mijn kindjes die graag creatief bezig zijn.

  4. Noud schreef:

    Lijkt me erg leuk, enige wat ik me afvraag is het herbruikbaar of 1 maal vast is vast 🙂

  5. Marian zw schreef:

    Volg en deel op facebook, volg je via Insta, en ik maak heel graag kans op zo’n leuke knutselset!

  6. Heidie schreef:

    Leuk voor mijn dochter, die krijgt in de herfstvakantie een nieuwe look op haar slaapkamer en je raadt het al, we gaan voor een tropical look. Daar past dit set leuk bij dus ik doe graag mee.

  7. Kelly Aarts schreef:

    Mijn meiden zijn gek op Aquabeads, dus ik denk dat ze deze variant ook geweldig zullen vinden! Houden sowieso enorm van knutselen. ?
    Volg je al op FB en IG, zal ook delen op pinterest!

  8. Tamara schreef:

    IK doe graag mee, leuke actie!

  9. Kristel Gubbels-daemen schreef:

    Proficiat al 2 jaar. Wat vliegt de tijd he bijna net zo oud als onze jongste dochter 🙂

    Wat een leuke knutselset deze kende ik nog niet. We maken er graag kans op voor onze oudste dochter Noor. Ze is gek op knutselen en mama ook 🙂

  10. Annabel schreef:

    Gefeliciteerd! Wat handig dat je met water kunt “plakken”. Bij onze 5jarige zijn de strijkkralen favoriet. Dit lijkt me ideaal, want strijken hoeft dan niet meer!

  11. Patricia Koster schreef:

    Ik loot heel graag mee. En uiteraard ga ik liken en delen op Facebook…

  12. Marian schreef:

    Van harte gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag!
    Dat ziet er leuk en creatief uit. Mijn zoon houdt hier wel van, en misschien kan zijn zusje met wat hulp het ook wel. Ik volg op FB (liked) en Bloglovin (loved/saved) en Pinterest (bewaard).

  13. Elin schreef:

    Ja! Ik doe graag mee voor creabea dierenvriendin Jinthe!

  14. Marieke schreef:

    Jaaa super leuk, ik doe graag mee

  15. Ina schreef:

    2 jaar?
    Ik waag ook een gokje voor mijn knutsel-kleindochter.

  16. Tamara van Wilsem schreef:

    Superleuke winactie! Ik doe heel graag mee.

  17. Sharon v Bregt schreef:

    Ik doe graag mee

  18. Hetty schreef:

    Wauw super leuk voor onze zoon die is gek op dieren…

    1. Ingrid langstraat schreef:

      Ziet er ontzettend leuk uit, leuk om met de kinds hiermee aan de slag te gaan!

  19. Linda Smeets schreef:

    Ontzettend leuk! Onze dochter is dol op knutselen dus ik doe graag mee en heb het fb bericht een like gegeven en gedeeld.

  20. Claudia Diependaal schreef:

    Ik loot heel erg graag mee! De kleinkinderen zullen dit erg leuk vinden!

  21. melissa schreef:

    Erg leuk dit. Zeker tijdens deze grauwe herfstachtige dagen en dit bevordert ook nog eens de fijne motoriek.

  22. Iris schreef:

    Wat leuk. Ik doe graag mee voor mijn zoontjes

  23. Renilda schreef:

    ik loot mee voor mijn kleinkinderen☺

  24. Lynn Mahieu schreef:

    Ik maakte vroeger ook graag diertjes met strijkparels maar vond het lastig dat ik steeds hulp nodig had van mama om ze aan elkaar te smelten met het strijkijzer. Hoe handig is deze versie dan wel niet? Ideaal om de zelfstandigheid en creativiteit te bevorderen! Ik laat graag mijn dochter mijn nostalgie beleven door hiervoor mee te doen! 😀

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.