Knijpertjes, hip en handig met knijpertjes!

Geplaatst door

Ik ga toch wat leuks met je delen! Tenminste ik vind het echt heel erg leuk. Ik kwam in contact met Maroesja, eigenaresse bij knijpertjes.nl en ik mocht wat testen. Ja dat vind ik natuurlijk erg leuk!! Dus ik ga je nu vertellen wat ik heb ontvangen… Maar eerst even wat meer info over deze leuke webshop om je alvast een beetje kennis te laten maken.

Wist je dat de knijpers staan symbool voor verbondenheid??

Een knijper bestaat uit twee gelijke delen en is verbonden door één stevige veer.
De een kan niet zonder de ander. Wanneer je een knijper uit elkaar haalt kunnen de onderdelen los van elkaar niets. Ze hebben elkaar nodig om sterk te staan. Zoals een relatie waarin beide partijen elkaar nodig hebben en versterken!

Wat kun je vinden bij knijpertjes.nl

Knijpertjes.nl is een zeer uitgebreide webshop, met vooral zoals je misschien al zal verwachten knijpertjes. En dan niet de knijpers voor aan de waslijn. Deze knijpers zijn te gebruiken als decoratie maar ook als bijvoorbeeld een relatiegeschenk, een bedankje voor bij je bruiloft, knijper kapstokken en nog een hele boel meer. Zeker even de moeite waard om een kijkje op de site te nemen.

 Een pakketje van knijpertjes.nl

Ik ontving een grote knijper met powerstrip en 2 een slag kleinere knijpers (maar zeker nog groot genoeg) met magneetjes er in. Ik wist eigenlijk al meteen wat ik van plan was, met een nieuwe keuken ben ik klaar om de knijpertjes te gebruiken!

Magneet knijpers.

De magneet knijpers vind ik zelf erg stoer en hip maar ook ontzettend handig moet ik zeggen. Ik wil nog wel eens wat uitproberen in de keuken, en met een nieuwe keuken natuurlijk helemaal.. De knijpers hangen bij mij aan de afzuigkap. Waarom? De keuken ja daar maak ik de maaltijden, en wil ik eens een nieuw recept uitproberen dan ligt het weer ergens op het aanrecht te slingeren. Er valt wat overheen of ik raak het gewoon kwijt. Ja ik ben er goed in hoor! Maar…. de keuken is ook een beetje het hart van het huis. Er wordt eten gemaakt, gekletst, we lopen er 100x per dag door heen. Voor ik boodschappen ga doen kijk ik alles na in de keuken en kelder, ik hang nu dus ook regelmatig een briefje op voor als ik boodschappen ga doen. Is er iets op? Ik schrijf het meteen op en hang het aan de knijper. Zo raak ik de lijstjes dus ook niet meer kwijt.

Grote knijper met Powerstrip.

Eigenlijk wou ik de grote knijper met powerstrip ook graag in de keuken gebruiken. Leek me erg handig voor de theedoeken. Maar ik heb een erg nieuwsgierig aagje in huis die de grote knijper ook erg mooi vond. Mamaaaaaaaa waar is dat voor? Dat kun je aan de muur maken en daar dan bijvoorbeeld een theedoek aanhangen. Maar mam, weetje die is zilverkleur. En weetje? Dat zou echt heel mooi bij mijn kast staan. Mijn handvatten van de kast zijn ook zilver. Oke vooruit dan we zullen eens kijken.

En natuurlijk, hij hangt bij Merel aan de kastdeur. Ik moet zeggen staat echt leuk hoor. Ze kan haar nachthemdje nu ophangen en is er ook helemaal blij mee. Zo zie je maar dat ook deze knijper op verschillende manieren gebruikt kan worden. Wij zijn er erg blij mee! Ik moet nog met de babykamer aan de slag en ik denk dat dit hier ook erg leuk zal staan. En natuurlijk vind ik ze ook nog erg leuk voor de keuken voor de theedoeken. Ik bedenk me nu dat het in de badkamer ook leuk zou zijn voor de handdoeken, in de toilet voor het handdoekje, in de kelderkast voor de plastic tassen… Jeetje zeg wat een ideeën krijg ik er van!

Super leuk toch die knijpertjes!

De knijpers zijn trouwens ook erg handig te plaatsen, er zit een powerstrip bij waar je de knijper eenvoudig mee kan bevestigen op de juiste plaats. Een soort dubbelzijdige tape. Voor een gedetailleerde beschrijving kun je hier klikken.

Wat vindt jij van de producten die ik heb mogen ontvangen? Neem je ook een kijkje op de site?

Ik vind de artikelen echt hip en handig en zou ze je dus zeker aanraden. Ik heb al vele positieve reacties mogen ontvangen. Ze zijn dan ook een echte eyecatcher!

 

Wat vind jij van de knijpertjes?

12 reacties

  1. Knijpertjes, wat handig! Heel erg stijlvol en zo te zien zijn ze sterk. Anders kan er geen vestje aanhangen. Mijn kamer is helaas al vol. Anders had ik graag een plankje met knijpers gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *