Knijper kapstok van knijpertjes.nl + winactie!!!! |GESLOTEN|

Geplaatst door

WINACTIE GESLOTEN.

Knijpers, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Als je aan knijpers denkt dan denk je waarschijnlijk aan de was. Maar wist je dat je met knijpers allerlei andere dingen doen kunt? Knijpertjes maakt namelijk erg veel producten van knijpers. Zo ook de knijper kapstok. En daar mag ik er 1 van weggeven. Doe dus mee aan deze WINACTIE.

Originele cadeau’s met knijpers.

Op knijpertjes.nl kun je allerlei leuke cadeau’s vinden. Origineel en bijzonder. Van thema knijpers tot relatiegeschenken en kapstokken. Ik ben al een tijdje fan van de knijpers! Zo mocht ik al eerder een product testen en daar een blog over schrijven.

Knijper kapstokken.

Ik kreeg een super leuke knijper kapstok opgestuurd. Erg leuk voor op de babykamer en ook Merel en Bram zijn fan!

Een knijper kapstok van Knijpertjes is naar eigen wens samen te stellen. Zo kun je kiezen tussen een eiken houten of witte achterplank van 30cm waar maximaal 4 grote knijpers op kunnen of een eiken houten of witte achterplank van 55cm waar maximaal 6 grote knijpers op kunnen. Ook heb je een ruime keus tussen verschillende soorten knijpers.

 Leuk weetje over knijpers.

Wist je dat de knijpers staan symbool voor verbondenheid??

Een knijper bestaat uit twee gelijke delen en is verbonden door één stevige veer.
De één kan niet zonder de ander. Wanneer je een knijper uit elkaar haalt kunnen de onderdelen los van elkaar niets. Ze hebben elkaar nodig om sterk te staan. Zoals een relatie waarin beide partijen elkaar nodig hebben en versterken!

Winactie knijperkapstok.

Van Knijpertjes kreeg ik een exemplaar om te verloten. Het gaat om de witte achterplank van 30cm met 4 mooie kleurrijke knijpers.

 • Laat een reactie onder deze blog of op de Facebook pagina van Meer Met Mama onder het bericht achter dat je mee doet.
 • Laat een geldig e-mail adres achter zodat ik ook daadwerkelijk contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
 • Like meer met Mama & Knijpertjes op facebook.
 • Het liken en delen van deze super leuke winactie op Facebook en Instagram is niet verplicht, maar wordt wel ontzettend gewaardeerd.
 • De winactie loopt t/m 30 september. De winnaar zal in de week erna bekend worden gemaakt. Ik zal je dan een mailtje sturen op het door jou opgegeven e-mail adres. Reageren op mijn mail binnen 48 uur is belangrijk, anders zal ik een andere winnaar trekken.

Doe jij mee?

54 reacties

 1. Wat een leuke kapstok en die zou ik wel graag willen winnen voor ons meisje dat bijna een weekje oud is! Zou super leuk staan op haar kinderkamer! Duimen maar

 2. Wat een origineel kapstokje, leuk hoor.
  Handig voor de kleinkinderen om hun jasjes op te hangen.
  Graag doe ik mee.
  Ik heb om privéredenen geen Facebook meer, maar hoop wel mee te mogen loten.

 3. Super leuk!! Zou leuk staan hier bij de voordeur en mijn vriendin kan dit soort speciale dingen ook wel waarderen! Kom heel graag een kansje wagen en heb direct ook even gedeeld via FB

 4. Wat een leuke kapstok! Zo net (echt waar!) is de kinderkapstok naar beneden gekomen… iets te zwaar behangen vrees ik. Een kapstok erbij is dus welkom 😉 Doe graag mee.

 5. Wat een ontzettende leuke diy is dit! Ik ben de laatste tijd wel steeds meer van de creatieve gebruik maken van de knijpers. Ik doe niet mee maar ik ga binnenkort wel wat proberen te doen met je idee.

 6. Superleuk zeg! Wat een mooie kleurtjes! Ik heb al een paar plaatsen in gedachten waar ik die zou kunnen ophangen. Volg jou én Knijpertjes nu ook op Facebook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *