Kleurwedstrijd HEMA
Mama & Kinderen

Kleurwedstrijd HEMA. Geef Sint en Piet een warm welkom!

Jammer genoeg is er dit jaar, vanwege corona, geen intocht in het dorp of de stad voor de lieve Sint. Onze kindjes kijken er, samen met heel wat andere kinderen, altijd enorm naar uit. Het is natuurlijk ook magisch voor kinderen. Dit jaar zitten we allemaal trouw voor de buis om de Goedheiligman te kunnen bekijken. Vooraf hebben we een mooie kleurplaat van Hema ingekleurd en daar vertel ik je graag wat meer over want jouw kindjes doen vast ook erg graag mee aan de kleurwedstrijd van HEMA.

Kleurwedstrijd HEMA

Omdat je normaal gesproken traditiegetrouw een heerlijk bekertje warme chocolademelk bij de HEMA kunt ophalen na de intocht en dat dit jaar niet kan, heeft Hema een leuk alternatief! Met de kleurwedstrijd van Hema is er een leuke alternatieve actie opgezet om kinderen fijn te laten kleuren en er kunnen ook nog eens mooie prijzen mee gewonnen worden.

https://www.hema.nl/on/demandware.static/-/Sites-HemaNL-Library/nl_NL/dwed925a54/inspiratie/sinterklaas/2020/SINT%20KLEURPLAAT%202020.pdf

De gratis kleurplaat op A3 formaat, kan worden opgehaald bij het lokale HEMA filiaal, waarnaar jouw kindjes lekker aan de slag kunnen! Wanneer de kleurplaat helemaal naar wens is, hang je deze voor het raam. Hiermee geven we de Sint en zijn pieten een warm welkom. Je maakt er een mooie foto van, deel deze foto voor 29 november op Instagram of Facebook en tag daar natuurlijk @hemanederland in.

Mocht het niet lukken om naar de winkel te gaan, HIER kun je de kleurplaat downloaden

Winnen:

In het weekend van 5 december krijgen vijf hoofdwinnaars een bezoek van een heuse sint en piet in de sintbus, daar zitten natuurlijk ook lekkernijen en cadeautjes bij! Zusje(s) en of broer(tjes) zijn uiteraard ook welkom. Mochten die er niet zijn, dan mogen er twee vriendjes/vriendinnetjes of nichtjes/neefjes mee! Super tof toch?!

Win je de hoofdprijs niet? Niet getreurd! Er is nog kans om alsnog een leuk cadeau thuisgestuurd te krijgen. Alle ouders van de winnaars krijgen na 29 november persoonlijk bericht.

 Natuurlijk heeft Merel haar kleurplaat al vol trots opgehangen! Je ziet hem hier

 

Tip voor leuke cadeautjes:

Bij HEMA scoor je natuurlijk de leukste schoen- en 5 december cadeau’s! Zo ontvingen wij al een aantal hele leuke cadeau’s zoals: stiften, glitterstiften, naam armbandjes maken en nog een aantal erg leuke dingen! Met de stiften kleurde Merel de kleurplaat in en was ze een hele tijd zoet. Daarnaast is deze teckel een echte tip! Maar daarover binnenkort meer 😉 En wat dacht je van dit leuke houten HEMA winkeltje

Ook leuk om te lezen: 4 leuke Sint strijkkralen patroontjes.

Kleurwedstrijd HEMA

* Dit artikel is tot stand gekomen doormiddel van een samenwerking.

 

Madelon

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.