kinderkleding merken Nederland

Kinderkleding merken in Nederland: 4x toffe merken!

Mama & Kinderen By mrt 10, 2021 No Comments

Veel moeders shoppen graag voor de kinderen, een bezigheid waar ik in ieder geval van kan genieten! Normaal gesproken struin ik graag de winkels af om leuke outfits voor de kids te shoppen. In de Coronaperiode gaat dat helaas wat minder en daarom shop ik momenteel maar wat graag online, zowel voor de kinderen als voor mezelf. In dit blog heb ik een leuk overzichtje van kinderkleding merken in Nederland met je voor zowel jongens als meiden:

O’Chill & B’Chill

Twee van de tofste kinderkleding merken in Nederland zijn zeker O’Chill en B’Chill. O’Chill speciaal voor de meiden en B’Chill voor jongens. O’Chill bestaat nu zo’n 10 jaar, sinds 2011. De collecties zijn vrolijk door het gebruik van veel kleur en heerlijk speels. Echt voor vrolijke meisjes. De leuke kleurtjes, applicaties en speelsheid kenmerkt het merk echt. B’Chill is het broertje van o chill. Een stoer merk dat iedere jongen zich stoer laat voelen.

Cars Jeans

Het merk Cars Jeans bestaat al een aantal jaar. Ik kan me herinneren dat ik vroeger al jeans van Cars had. Kun je nagaan 😉 . Cars is opgericht in 1982 en het merk biedt een uiterst uitgebreide collectie jeans en andere kinderkleding. Dit merk is geschikt voor zowel de kleintjes als de grotere kinderen, de kindercollecties zijn namelijk beschikbaar in de maten 92 tm 176. Je vind er natuurlijk jeans, maar ook shirts, jassen en rokjes. De prijs en kwaliteitsverhouding is ook prettig en dat geeft dit merk echt een pluspunt.

Name it

Wie kent Name it niet? Eén van de kinderkleding merken in Nederland dat veel verkocht wordt. Sinds 1986 maakt Name it namelijk trendy kleding die lekker zit en ook mooi blijft. Het van origine Deense merk heeft zeker voet aan de grond gekregen in Nederland. Dit komt doordat het merk aantrekkelijk geprijsd is en de kwaliteit gewoon echt goed is. De collecties zijn er wederom voor jongens en meisjes. Daarnaast heeft Name it ook nog een aantal kernwaarden die ik graag met je deel:

  • sport
  • gezondheid
  • creativiteit
  • duurzaamheid
  • vriendschap
Ook leuk om te lezen: Shoppen na de bevalling, zo pak je dat aan! 

LEVV

Voor de boys hebben ze coole looks, voor de girls glam, lef en een ’tough off’ rock. Een nieuw stijlvol kledingmerk voor kinderen van 6-16 jaar. Collecties die zich onderscheiden door de prachtige stoffen en details, maar daarbij heerlijk comfortabel zijn. LEVV is natuurlijk te herkennen aan de dubbele V.

Een beetje rock, een dosis lef en een sprankje glam: LEVV Girls is een nieuw stijlvol teenage brand voor meiden van 6 tot 16 jaar die weten wat ze willen. Een opvallende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen, afgewerkt met stylish details en altijd herkenbaar aan de dubbele V. OOk is LEVV verkrijgbaar voor de wat kleine kinderen in de maten 80 tm 116. Dit label heet dan ook Little LEVV en lijkt op de collecties van LEVV BOYS en LEVV Girls maar is wat minder volwassen en wat meer speels.

Al deze toffe merken zijn verkrijgbaar bij Jayno. Wat is jouw favoriete merk?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.