kerstdiner outfit

Kerstdiner outfit van Bram en Merel | OOTD |

Geplaatst door

Woensdag 20 december hadden Bram en Merel het kerstdiner op school. Het kerstdiner is natuurlijk iets waar ze erg naar hebben uitgekeken. Het is erg speciaal, daar hoort natuurlijk een speciale kerstdiner outfit bij.

Kerstdiner op school.

Het kerstdiner was erg geslaagd voor de kinderen. Ze waren al dagen zenuwachtig en keken er erg naar uit. Helpen met de kersthapjes maken vonden ze ook erg leuk.Nieuwsgierig? Klik daarvoor HIER en HIER. En als verrassing kocht ik een speciale kerstdiner outfit voor Bram en Merel. Dat zou het helemaal afmaken. Weken en dagen vertelden ze wel hoe mooi ze moesten zijn voor het kerstdiner op school. Ze moesten de mooiste kleren van de klas hebben ;). Erg blij waren ze dan met de verrassing die ik voor ze had gekocht.

Kerstdiner outfit voor Bram.

Eigenlijk wou ik Bram een Vet foute kersttrui aan doen met een stoere jeans, totdat ik bij de Action was afgelopen dinsdag. In de Action kan ik me prima vermaken, even hier neuzen even daar en weer hier. Ik ging naar de Action voor de uitsteek vormen voor het kersthapje dat ik zou maken. Natuurlijk kom je dan van alles en nog wat tegen. Zo waren de waxine lichtjes met geur in de aanbieding, andere geurkaarsen en kocht ik nog wat waarvan ik nu al geen idee meer heb wat het überhaupt was. Toen ik op een kopstelling keek zag ik helemaal onderop nog 2 kerstpakken liggen, en de prijs? Die was maar €5,- !!! Daar kan je het niet voor laten liggen toch? Dit was de perfecte kerstdiner outfit! Snel keek ik of ik geluk had, Nr 1 was maatje 92.. Dat zou zeker niet passen, veel te klein! De andere was maat 110-116, wetende dat de verkleedpakjes van de Action altijd wat kleiner vallen nam ik de gok. Bram heeft maat 104 maar ik dacht dat dit wel zou moeten kunnen. Thuis had ik nog een blauwe blouse van hem die we er onder deden.

Hoe viel dit pakje?

Dit pakje viel inderdaad wat kleiner, de broek was nog iets lang. Die heb ik maar opgerold en met zijn schoenen aan zag je het niet eens als je het niet wist.

Wat vond Bram?

Bram vond het fantastisch, het liefste wou hij de kerstdiner outfit woensdag overdag al aan hebben. Teleurgesteld was hij toen dat feest niet door ging… Mama was niet lief!!!!! Met heel veel uitroeptekens ;). Woensdag avond was hij echter de koning ter rijk. Wat was hij blij en trots met zijn kerstdiner outfit.

kerstdiner outfit

Kerstdiner outfit Merel

Voor Merel kocht ik al veel eerder een goudkleurig jurkje in de sale bij de H&M. Daar kocht ik ook het goudkleurige vestje. Bij de zeeman kwam ik een zwarte glitter legging tegen. Die had ik eigenlijk in gedachten bij haar zwarte kerstjurkje voor eerste kerstdag. Maar Merel wou de legging zo graag aan met het kerstdiner dat ze die maar alvast aan mocht.

Ze was zo trots als een pauw! Haar haar vlocht ik in ster en ze had matchende haarknipjes van de zeeman. Mama zo ben ik net een prinses, zei ze toen ze eindelijk helemaal klaar was. Nou daar doe je het toch voor?!!

kerstdiner outfit

Complimentjes.

We kwamen de school nog niet binnen en de eerst complimentjes had Bram al in de pocket! Het is natuurlijk een best bijzondere outfit die goed opvalt. In school vertelde de juf ook nog hoe mooi zijn pak was en de klasgenootjes ook.

Ik denk dat hij de kerstdiner outfit ook al wil als we naar opa en oma gaan met kerst.

De outfit was dus zeker geslaagd! En dat voor maar €5,- !! Ben jij nog op zoek naar zo’n outfit? Ze hebben ze nog maar ze zijn op=op dus worden niet meer aangevuld! Heb je pech gehad? Hier heb ik een linkje met een leuk kerstpak, let op is wel wat duurder. 

 

Merel kreeg ook veel complimenten van haar vriendinnetjes! Ze vonden haar haar zo mooi en de jurk met glitters was ook een hot item!

 

Heb jij een speciale kerstdiner outfit of kerstoutfit voor jouw kind(eren) ?

 

 

4 reacties

  1. Ah wat super schattig en wat een geluk dat de outfit van Bram paste! Leuk he, deze dagen. Wel druk als ouder met alle voorbereidingen, maar onvergetelijk voor de kids. Ik had mijn oudste een zwarte blouse met een zilveren stropdas aangedaan. De jongste zit nog niet op school, maar ik heb ook een net pakje voor de kerst.

  2. Ah geweldig! Bram ziet er zeker spectaculair uit in zijn nieuwe pak en Merels outfit is echt heel schattig. Leuk 🙂
    Hier geen echte kerstoutfits, die hele kerst is me op de een of andere manier een beetje ontgaan (althans, het kwam sneller dan verwacht)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *