kerstbloghop

Kerst bloghop 2018. Ben jij al in kerstsferen? Hop mee en win!

Geplaatst door

Hi! Tof dat je een bezoekje neemt, samen met 12 andere bloggers hebben we een toffe kerstbloghop voor je opgezet. Waarom? Nou, Sinterklaas is alweer pleite en voor je het weet staan de kerstdagen voor de deur! December is een super gezellige maand, maar ook druk en best prijzig. Al ligt het er natuurlijk ook wel aan hoe je de feestdagen viert. Maar graag maken wij je kerst net wat even leuker met een leuk cadeautje onder de boom. Bij elke blogger is wat leuks te winnen, dus doe mee en val in de prijzen!

Wat is de kerstbloghop?

Het is de bedoeling dat je tijdens deze kerstbloghop alle bloggers langs hopt, indien je overal mee wilt doen voor de tofste prijzen. Je hopt dus van de ene naar de andere blogger hopt en het is natuurlijk helemaal tof op mee te doen aan de leuke winacties die we voor jullie hebben opgezet, geloof me, er zit voor iedereen wat tussen!

Een woordje aan mijn lieve trouwe bezoekers

mama biecht op Voor alle trouwe bezoekers, dank voor jullie dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse terugkeer! Zonder jullie zou Meer met Mama niet nu al zo groot zijn en zouden we niet zulke leuke winacties kunnen opzetten. Ik ben jullie erg dankbaar en hoop van harte dat jullie zullen blijven komen lezen.

Voor het eerst hier? Dan vertel ik je even verder over Meer met Mama.

Ik ben Maddy, mama van Merel(5), Bram(5) & Emma (1). Gelukkig getrouwd met Mark en we wonen in het mooie Twente. Meer met Mama is voor mij ook mijn kindje. We zijn nu iets meer dan een jaar online en hebben zo’n 10.000 bezoekers per maand. De volgende stap is een inschrijving bij de KVK. Op het moment ben ik thuisblijfmama en ik hoop van Meer met Mama mijn werk en bedrijf te kunnen maken. Op Meer met Mama lees je natuurlijk over ouderschap en kinderen, maar wij staan er ook voor dat vrouwen meer zijn dan alleen mama. Meer met Mama is dus een speciaal stukje online magazine voor de vrouw die meer is dan alleen mama. Hier lees je over allerlei dingen die vrouwen interesseren. Van zelfzorg tot de beste bespaartips en de leukste artikelen over kinderen, maar ook de heerlijkste recepten en de leukste tips and tricks komen hier aan bod❤. Ik en mijn team hopen dat je hier kunt genieten van een momentje voor jezelf en hopen je vaker terug te mogen ontvangen. Liefs Maddy❤

Winnen bij Meer met Mama

Van Hasbro mag ik het spel Monopoly Geld Graaien weggeven! Op de rand van 2018 komt dit spel nog uit! Een primeur dus, want het ligt nog niet in de winkel! Maar dat zal snel volgen! Met dit super nieuwe en snelle Monopoly-spel kun je niet meer rustig op de bank hangen. Hasbro heeft deze versie bedacht op basis van Youtube filmpjes waar je gulzig graait naar Monopoly dollars en Kanskaarten. Het brengt dan ook absoluut de geldwolf in iedereen naar boven, plus dat het ontzettend hilarisch is!

Wijntje er bij?? Doe dan mee aan onze andere toffe winactie! Hier maak je kans op een pakket wijnen (12 flessen)

kerstbloghop

Voorwaarden winactie:

 • Reageer op dit blog of op het Facebook bericht van Meer met Mama dat je mee doet!
 • Extra loodjes in de pot? Onderneem dan de volgende acties, voor elke actie krijg je 1 extra loodje
 • Abonneer op onze blog. Dat kan je aan de rechter kant van deze pagina doen (bovenaan) (+2)
 • Like het Facebook bericht (+1)
 • Deel het Facebook bericht (+1)
 • Taggen?? Super lief!!  (+1)
 • Volg ons op Instagram (+1)
 • De winactie loopt tot en met 18 december 2018 (23.59 uur)
 • De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Uiterlijk 19 december ontvangt de winnaar een mailtje van mij en dient binnen 24 uur te reageren, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te loten.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Omdat het spel nog niet uit is en ik de precieze datum nog niet weet kan ik niet 100% garanderen dat de winnaar het voor de kerst ontvangt. Natuurlijk duim ik hier zeker voor!

Klik hier voor onze andere winactie!

Hop, hop, verder met deze gezellige kerstbloghop!!

Het kan zomaar zijn dat je hier start. Maar misschien kerstbloghop ben je wel doorverwezen door Kimberly van Beebs and Moms. Dank je hier voor Kimberly! Mocht je hier niet via Kimberly terecht zijn gekomen, hop dan straks ook even daar langs. Beebs and Moms is de persoonlijke blog van Kimberly, ze is getrouwd en heeft een dochtertje Evi van 5 jaar oud. Ik ben zelf best wel fan van haar, mocht je haar nog niet op Instagram volgen? Zeker doen! Hilarisch, eerlijk, herkenbaar en gewoon heel erg leuk! Naast dat ze natuurlijk erg druk is met haar gezin, Beebs and Moms en haar sociale leven is ze ook werkzaam als coach zwangerschapsverlies bij Lief Gedragen. Iets waar ik ontzettend veel respect voor heb en ontzettend mooi van haar vind. Nu vertel ik je eigenlijk al heel veel, maar je moet gewoon ook naar haar toe, want Beebs and Moms is heel leuk om te bezoeken! Plus, je kunt er een mooie cadeauset voor de man winnen van hemd voor hem!

Ik verwijs je nu graag door naar Janske van Janske.nl Hier kun je ontzettend veel lezen over o.a Janske en haar kinderen: Coco en Lola! Schatjes hoor! Maar dat is niet het enige, eigenlijk komt er dagelijks wel wat nieuws online. Zoals Janske zelf zegt: Hier lees je alles waar ik en hopelijk ook jij blij van wordt! Je leest haar avonturen als mama, hotspots, shoptips, uittips, toffe winacties (zoals deze!) en nog veel meer!  De moeite waard om vaker langs te komen dus! Janske geeft iets weg van VTech, een merk waar ik echt dol op ben! Gegarandeerd voor uren speelplezier en hier is er nog nooit iets van kapot gegaan. Ze geeft weg: VTech Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs. Hop dus snel door naar Janske om mee te doen en kans te maken op deze super toffe prijs!

Fijne kerstbloghop allemaal en veel succes!

Liefs Maddy

51 reacties

 1. MONOPOLY!!! Wij hebben niet veel met spelletjes maar Monopoly is het enige spel dat we heeeeeeeel graag spelen 🙂 Wat leuk om eens een andere variant te proberen dus ik maak heel graag een kansje.

 2. heerlijk die bloghops en kende jou zeker al fijn om de blogs te lezen.
  Nou zijn we hier dol op Monopoly en probeer ze ook allemaal te verzamelen dus met deze primeur doe ik graag mee

 3. Monopoly is normaal
  Het spel waaraan ik nooit zo graag mee doe, maar met deze actieve versie lijkt me dat een veel minder groot probleem! Ik doe heel graag mee. Dat zal iedereen om me heen graag zien, wil ik eindelijk ook eens mee doen met monopoly!
  Het lukt me alleen niet te vinden waar ik moet abonneren op de blog.

 4. Ik doe mee met alle mogelijke plusjes. 🙂

  Kleine tip: Bovenin bij je linkjes, die van je Instagram werkt niet (goed) meer. Die verwijst naar Meervanmama in plaats van Meervanmama.nl

 5. Leuk zo’n kerstbloghop. We hebben zojuist onze woonkamer in kerstsfeer gedecoreerd, dus we zijn helemaal in de kerststemming.
  Dat klinkt erg leuk, dat nieuwe Monopoly spel, het zal hier vast in de smaak vallen.
  De verjaardag van mijn zoon komt er weer bijna aan, dus ik zou het pakket sowieso dan nog even bewaren, mocht ik de gelukkig winnaar worden. Het spel is voor 8+ lees ik, hij wordt 9 dus dat zou mooi passen.
  Ik zal nog een paar stapjes ondernemen voor extra winkansen, altijd mooi meegenomen toch!

 6. M’n jongste dochter kreeg voor Sinterklaas monopoly junior en d’r grote zus speelt met veel plezier mee maar een eigen “echt” monopoly-spel zou wel heel leuk voor d’r zijn.
  Volgen @instagram✅ @facebook✅ @Blog ✅ liken✅ Taggen✅

 7. Wat superleuk, weer een bloghop!! 😀 Wat gaat het jaar toch snel! Het is al bijna kerst!!

  Ik doe gráág mee met de winactie, proberen kan altijd toch? 😉 Denk dat onze pleegzoon deze versie van monopolie écht fantastisch zal vinden! Hij is gék op spelletjes en op nepgeld, die combi maar het natuurlijk onweerstaanbaar!

  Ik ga hard duimen! Wens je alvast fantastische kerstdagen!

 8. De kinderen zijn gek op spelletjes en onze zoon is gek op geld. Hij heeft zelf ook papiergeld gemaakt en daar loopt hij dan altijd mee te gooien. Ik ken dit spel nog niet, maar toen ik het zag moest ik meteen aan hem denken. Dit zou hij helemaal geweldig vinden.

 9. Wij vinden het heerlijk om op de zondagmiddag lekker spelletjes met elkaar te spellen, helemaal nu het weer buiten minder mooi is. Lekker binnen, muziek aan, kaarsjes aan en spelletje op tafel. Monopoly is een spel dat altijd terug blijft komen en wij leuk blijven vinden! Lekker lang aan tafel!

 10. Leuk hoor zo’n Kerstbloghop, doe altijd mee.
  Ik ben een spelletjes oma, dus dit monopoly spel zou ik ook graag willen spelen met mijn kleinkinderen.
  Ik heb geliked en geloved op bloglovin en doe graag mee.

 11. Het lijkt de postcodeloterij prijs wel zo aan het eind van het jaar ! Geld graaien lijkt me heerlijk haha ! En ook de kids mogen mee graaien…

 12. Heb hier 2 leuke dames, die dit graag willen zou een toffe verrassing zijn onder de 🎄🎁 kerstboom, waag dus graag een kansje voor mijn dames Femke en Sharona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *