JouwBox Summer Edition

JouwBox Summer Edition 2021 | Review

Vrouw By aug 22, 2021 No Comments

Af en toe jezelf trakteren op een cadeautje is toch hemels? Dat kan met de JouwBox. De JouwBox Summer Edition 2021 is een heerlijk goedgevulde doos met pure verwennerij. Het is een niet alleen een feestje om uit te pakken, ook de inhoud is weer erg fijn. Met JouwBox zet je een goede stap richting een healty lifestyle!

Ook in deze editie zijn de producten weer weloverwogen door Ralph Moorman geselecteerd. Ralph ken je wellicht van De Hormoonfactor. Deze keer heeft Ralph de box samen met Richard de Leth samengesteld. Afgelopen weekend kreeg ik weer een JouwBox toegestuurd. Wist je dat JouwBox ‘los’ te bestellen is, maar ook in abonnementsvorm?

Over JouwBox 

Als je JouwBox al kent, ken je van Tim Hortensius ook. Tim is namelijk de oprichter van JouwBox in samenwerking met Ralph Moorman. Met JouwBox heeft iedereen de kans om op een prettige en voordelige manier de beste producten te leren kennen op gebied van zowel verzorging als gezondheid. Met verschillende partners wordt er ieder kwartaal een prettige box samengesteld gevuld met de beste producten. De producten die in de JouwBox zitten kunnen variëren van huidverzorging, mondverzorging, haarverzorging, voeding en supplementen. En het zijn ook nog eens natuurlijke producten!

 

De JouwBox Summer Edition 2021

Deze Summer Edition van JouwBox bevat 11 producten. Al deze producten bij elkaar hebben een waarde van ruim 175 euro. Wil jij nu ook een JouwBox  bestellen dan moet je snel zijn. Ze zijn al bijna uitverkocht en op is ook echt op!

JouwBox is los verkrijgbaar voor 49,95 en in abonnementsvorm als member voor 39,95 per box (elk gewenst moment opzegbaar).

Face Cleansing Bar – Erica

Iedere vrouw weet hoe belangrijk het is om een gezicht goed te reinigen. Welk seizoen het ook is, het is erg belangrijk! De Face Cleansing Bar van Erica is een gezichtsreiniger in vorm van een bar. Je kent misschien de shampoo bars wel, hetzelfde idee. De Face Cleansing bar is niet alleen vegan, maar ook vrij van parfum en zeep! Ik heb hem direct uitgetest en ik ben er zeer tevreden over. Hij verfrist niet alleen, maar reinigt goed en verwijdert make-up snel en simpel. Geschikt voor dagelijks gebruik voor ieder huidtype.

JouwBox Summer Edition

Mineral infused double cleansing mask – Mudmasky

Het Mudmasky Mineral Infused Double Cleansing Mask is een masker dat je gezicht reinigt zonder te schuimen. Het bevat Marokkaanse Lava Klei en andere rijke mineralen die je gezicht ontgiften en reinigen voor je gaat slapen. Het helpt acne verminderen en vermindert roodheid in het gezicht. Het heeft een cremige kleur en ik vind het erg verfrissend. Ik vind het erg prettig dat het niet schuimt.

JouwBox Summer Edition

Handcrème Manuka – Bee Honest Cosmetics

Geen dag gaat voorbij zonder handcrème bij mij. Zeker nu we onze handen nog steeds stukwassen en volwrijven met desinfectiegel kunnen je handen wat extra verzorging gebruiken. Doordat deze handcrème niet overheersend geurt is dit echt mijn nummer 1 handcrème geworden. Je hebt echt maar een klein beetje nodig, dus lekker duurzaam!

Skin defense DNA emergency lipstick SPF 30 – Oolaboo

Je huid beschermen met een SPF creme is erg belangrijk, maar verzorg jij je lippen eigenlijk met SPF? De Skin defense DNA emergency lipstick verzorgt je lippen met SPF 30. Erg fijn is dat het ook parabeen- en parfumvrij is. Een lipstick die je het hele jaar door kunt gebruiken want hij is speciaal ontwikkeld voor warme, zonnige, winderige en koude omstandigheden. Je lippen worden goed gehydrateerd en je lippen blijven heerlijk fris door het muntextract in deze kleurloze lipstick.

Natuurlijke zonnebrand stick SPF 20 – We Love The Planet

In deze JouwBox zit een zonnebrand stick van We Love The Planet. Deze zonnebrand stick bevat voor 100% natuurlijke ingrediënten. Ik kende de sticks nog niet, maar ik ben blij verrast. Eerlijk is eerlijk, het is even wennen want het is niet vloeibaar zoals je gewend bent. Het insmeren duurt daardoor iets langer.

Bodyscrub with coffee & coconut cream – MayBeauty

Van MaybBeauty was is al groot fan door de Fantastic Face Gel en deze bodyscrub kende ik ook al. Ik was weer erg blij mee! Hij ruikt namelijk heerlijk naar koffie. Hij is vegan en bevat natuurlijke ingrediënten. Deze bodyscrub bevat een mix van koudgeperste kokosolie en luxe koffiebonen. Je huid voelt na gebruik heerlijk glad aan en helemaal niet vet. Weer zo’n heerlijk gezichtsverzorgingsproduct van MayBeauty.
Lees hier mijn review over de Fantastic Face Gel van MayBeauty

SOS Magnesium Spray

Ook dit product ken ik al. Toen mijn schoonmoeder de Nijmeegse vierdaagse liep gaf ik haar een flesje mee omdat ik er goede ervaringen mee had. Ook zij was er erg blij mee. De SOS Magnesiumspray kan gebruikt worden als eerste hulp bij spanning of stress, spierpijn, kramp en overige niet ernstige pijnen. Het trekt super snel in en plakt totaal niet. Daarnaast is het geurloos en bevat het alleen puur magnesium en zuiver water.

Happy Hammam thee – Cleo’s

Ik kan een ontzettende theeleut zijn en vind het erg fijn om nieuwe smaken te proberen. De geur komt je tegemoet bij het openen van de JouwBox en ik vond het heerlijk. Het is een cafeïne vrije kruidenthee met o.a kardemom, rozemarijn en eucalyptus. Heerlijk om je dag mee af te sluiten!

JouwBox Summer Edition

Biologische witte wijn selection M Blanc – Intenswines 

Zo nu en dan vind ik een wijntje heerlijk. En het mooie is, deze heerlijk en eerlijk! Het is een eerlijke, ambachtelijke en biologische wijn die geproduceerd wordt in Zuid-Frankrijk door twee Nederlandse wijnboeren. Helemaal leuk!

JouwBox Summer Edition

Coconut drink & Barista Oat Rude Health 

De zomer is nog niet afgelopen en om dat te vieren zit er een kleine verpakking Coconut Drink van Rude Health in de JouwBox. Het is een plantaardig en biologisch drankje dat je zo op kunt drinken. Het is verfrissend en duurzaam.

Dan verrast JouwBox ook met de biologische Barista Oat. Deze bevat zonnebloemolie, 14% haver en snufje met zout. In de koffie smaakt het heerlijk en het schuimt ook nog eens erg goed!

JouwBox is los verkrijgbaar voor €49,95 of member worden voor €39,95 (elk gewenst moment opzegbaar)

JouwBox Summer Edition

 

Welk product uit de JouwBox Summer Edition 2021 spreekt jou het meeste aan?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.