telefoon langer mee

Je telefoon langer mee laten gaan? Dit zijn de beste tips!

Vrouw By mrt 07, 2022 No Comments

Een telefoon is best een investering en daarom wil je natuurlijk dat deze best een tijdje mee kan gaan. Het is tenslotte niet fijn als je jouw telefoon al binnen no time weer moet inruilen voor een nieuwe. Maar hoe doe je dat, je telefoon langer mee laten gaan? Er zijn een aantal tips die je hierbij kunnen helpen. Benieuwd naar deze tips? Je leest ze hier!

Investeer in een telefoon

Als je graag wilt dat jouw nieuwe telefoon lang meegaat, dan is het goed om te investeren in een telefoon. Je hoeft natuurlijk niet meteen de meest dure te kopen, maar het kan wel handig zijn om niet voor het goedkoopste model telefoon te kiezen. Want je weet wat ze zeggen: goedkoop = duurkoop. Als je een zeer goedkope telefoon koopt is de kans groter dat deze binnen no time alweer onderhoud nodig heeft. Je kunt daarom beter kiezen voor een telefoon van goede kwaliteit, want hierdoor is de kans groter dat deze voor een lange tijd kan meegaan.

Heb je een nieuwe telefoon nodig? Een telefoon waar je zeker aan kunt denken, is de iPhone 12. Hoewel dit niet de nieuwste iPhone is van Apple, is het wel een echte favoriet onder gebruikers. De iPhone 12 heeft jou als gebruiker namelijk veel te bieden. Zo heeft deze smartphone een strak design, een mooi OLED-scherm, een zeer goede batterij en camera’s waar je de meest prachtige foto’s mee kunt maken. Zeker een smartphone waar je over na kunt denken als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon dus!

Bescherm je telefoon

Een andere tip om je telefoon langer mee te laten gaan, is je telefoon goed beschermen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Ten eerste kun je denken aan het plaatsen van een screenprotector. Dit is een extra beschermlaag voor jouw scherm. Door deze extra beschermlaag zal je geen krassen of andere schade zien aan je echte scherm, omdat dit nu op dit laagje zit. Dit is fijn, want op deze manier blijf je jouw echte scherm goed beschermen. Een andere manier om je telefoon te beschermen is door middel van een goed telefoonhoesje. Als je jouw telefoon optimaal wilt beschermen kun je het beste kiezen voor bijvoorbeeld een bookcase of flipcase.

Je telefoon slim opladen

Wat je ook moet doen om je smartphone langer mee te laten gaan, is je telefoon slim opladen. Maar hoe doe je dat, het slim opladen van je telefoon? Ten eerste is het handig om jouw toestel niet voor uren aan de oplader te leggen. Het wordt aangeraden om het batterijniveau zo ongeveer tussen de 40 en 80 procent te houden. Op deze manier kan je batterij een stuk langer meegaan.

Je telefoon opschonen

Langer je telefoon gebruiken? Dan is het naast de tips hierboven ook goed om je telefoon regelmatig op te schonen. Kijk zo nu en dan eens kritisch naar alles wat je op je telefoon hebt staan. Denk hierbij aan apps, foto’s en video’s bijvoorbeeld. Grote kans dat hier dingen tussen staan die je niet of nauwelijks gebruikt. En dit neemt dan wel ruimte in op je smartphone, wat ervoor kan zorgen dat deze trager wordt. Het kan daarom geen kwaad om zo nu en dan een grote schoonmaak te doen. Het kan ook nog een mogelijkheid zijn om belangrijke documenten die je niet kwijt wilt te plaatsen op een externe schijf, zodat je hier altijd nog toegang tot hebt. Echter neemt het dan geen opslagruimte meer in beslag op je telefoon, waardoor de kans groot is dat je telefoon weer sneller wordt.

Je telefoon langer mee laten gaan is dus zeker mogelijk. Deze tips hierboven kunnen je hierbij op weg helpen om het maximale uit je smartphone te halen. Houd deze tips dan ook zeker in gedachten, want wie weet kun je er hiermee wel voor zorgen dat ook jouw telefoon nog niet vervangen hoeft te worden!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: