lezen op Meer met Mama

Inspiratie voor blogs waar komt dat vandaan?

Geplaatst door

Inspiratie voor blogs daar begint het mee. Om blogs te schrijven moet je wel een soort van inspiratie hebben over een onderwerp waarover je wilt schrijven. Maar de vraag is soms waar ga ik over bloggen? Waar wil ik over bloggen? Waar haal ik inspiratie voor blogs vandaan?

Mijn kinderen zijn mijn grootste inspiratie voor blogs.

Ik schrijf graag over mijn kinderen, mijn kinderen zijn wel mijn grootste inspiratie voor blogs, het zijn vaak de dingen die we meemaken, de dingen die ‘nieuw’ zijn of  bijvoorbeeld kinderziektes.

inspiratie voor blogs

Mijn gezin.

Natuurlijk horen mijn kinderen bij mijn gezin, maar Mark hoort ook bij het gezin, soms doe ik door hem inspiratie voor blogs op en soms geeft hij me ook een tip. Het zou leuk zijn als je over dit of dat blogt.. Ik hoop dat hij in de toekomst eens een stukje wil plaatsen op meermetmama.nl maar dat zal de tijd uitwijzen.

Mijn zwangerschap.

Oke ik ben bevallen maar toch heb ik nog een aantal puntjes uit de zwangerschap die ik graag wil delen.  Een zwangerschap is natuurlijk een erg bijzonder ‘iets’. Geen enkele zwangerschap is hetzelfde en niet iedereen voelt zich altijd even goed. Mijn ervaringen kan ik dus met je delen. Aan de zwangerschappen heb ik genoeg inspiratie voor blogs overgehouden.

zwangere buik

Producten om te testen.

Ik heb een aantal producten gehaald waar ik blogs over heb geschreven. Dit vind ik erg leuk. Als ik even geen inspiratie voor blogs heb maar wel graag wil bloggen omdat ik het erg ontspannen en leuk vind, ga ik producten reviewen. Dit wil ik eigenlijk iets meer gaan doen.

meermetmama.nl getest

Dagelijkse gebeurtenissen en gedachten

Ik haal ook inspiratie om te bloggen uit dagelijkse gebeurtenissen, dingen die ik mee maak of zie gebeuren. Ook gedachten die ik ergens bij heb deel ik graag.

 

Wat wil jij graag lezen op meermetmama.nl?

Nu zou ik het ook erg leuk vinden om wat inspiratie van jou te krijgen. Ik zou het erg leuk vinden als je in de reacties een leuk onderwerp achterlaat zodat ik daar eventueel over zou kunnen bloggen. Want ja ik heb ook wel eens dat ik klaar zit om te bloggen maar gewoon even geen inspiratie heb. Hiermee hoop ik dat ik op zulk soort momenten toch een leuke blog kan neerzetten mede dankzij jou!

mama blog

Wat wil je graag lezen? Waar moet het over gaan? Graag hoor ik het van je!

23 reacties

  1. Ik haal mijn inspiratie voor mijn kookblog echt van overal: reizen, restaurants, kookboeken, magazines, andere blogs, .. Jouw blog is echt supergevarieerd dus voor mij persoonlijk mist er echt niets!

  2. Ik werk zelf met een blogplanning en lijstjes; wanneer er een idee plopt [meestal iets in de richting van: hoe kan dit en hoe zit dat en vooral VEEL ETEN, haha] schrijf ik het op in m’n phone notes en daarna ga ik het indelen in m’n blogplanning. Ik vind het momenteel vooral leuk om dingen over de zwangerschap te lezen omdat ik nu 30 weken zwanger ben en het allemaal steeds dichterbij komt!

  3. Leuk om te lezen! Ik haal zelf ook veel inspiratie uit mijn kind/ het moederschap. En als me iets te binnen schiet schrijf ik het meestal ergens op, om daar later wat mee te doen. Er zal ongetwijfeld nog een periode komen dat ik weer wat inspiratie kan gebruiken dus ik lees even mee met de comments 😉

  4. Wat leuk om te lezen. Net als jij haal ook ik mijn inspiratie uit alles wat ik in het dagelijks leven meemaak (vooral als moeder). Het zou erg leuk zijn om ook de kijk van je man op bepaalde situaties te lezen. Of bijvoorbeeld dat jullie samen een blog schrijven over een situatie thuis waar jullie heel verschillend over denken.. Man vs vrouw zeg maar

  5. Nu ik mama ben, schrijf ik ook het liefst over mijn zoon. Al realiseer ik me ook wel dat niet iedereen dat even interessant vindt soms. Dus ik schrijf ook nog veel over andere zaken.

  6. Ik heb soms zo van die inspiratiebom-momentjes 🙂 Op andere momenten volledig inspiratieloos. Maar dan schrijf ik ook niet, want dan bak ik er toch niks van. Haha!

  7. Ik schrijf alles nog wat maar de laatste tijd test ik de producten uit en ik doe met plezier. Ik zou graag eten (restaurant of hotspot in de steden) uittesten/schrijven. Het lijkt mij leuk, vooral als je tijd hebt om dat te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *