SinterklaasBloghop

Hop gezellig mee met de SinterklaasBloghop2018 |GESLOTEN|

Geplaatst door

** GESLOTEN**Tijd voor weer een nieuwe hop! Deze keer natuurlijk een SinterklaasBloghop! Deze oude man komt vandaag met zijn makkers aan in ons kikkerlandje en dat willen we natuurlijk vieren! Met een grote groep bloggers hebben we dan ook de nodige leuke prijzen voor jullie.

Wat is de SinterklaasBloghop?

Bij deze SinterklaasBloghop doen we dus met 48(!) bloggers mee, het is de bedoeling dat je van de ene naar de andere blogger hopt en het is natuurlijk helemaal tof op mee te doen aan de leuke winacties die we voor jullie hebben opgezet. Bij elke blogger valt een toffe prijs te winnen, mee doen dus! Met 48 prijzen moet er toch zeker een super leuke prijs voor je bij tussen zitten!

Een woordje van mij over Meer met Mama

Op Meer met Mama lees je natuurlijk over ouderschap en kinderen, maar wij staan er ook voor dat vrouwen meer zijn dan alleen mama. Meer met Mama is dus een speciaal stukje online magazine voor de vrouw die meer is dan alleen mama. Hier lees je over allerlei dingen die vrouwen interesseren. Van zelfzorg tot de beste bespaartips en de leukste artikelen over kinderen, maar ook de heerlijkste recepten en de leukste tips and tricks komen hier aan bod❤. Ik en mijn team hopen dat je hier kunt genieten van een momentje voor jezelf en hopen je vaker terug te mogen ontvangen. Liefs Maddy❤

Winnen bij Meer met Mama

Las je onze review over Ready2Robot al? Ik geef ook 2 van deze toffe Singles weg!

 

En kom na 17.00 uur even bij ons terug! We zetten vanavond namelijk nog een toffe winactie online!

SinterklaasBloghopReady2Robot

Voorwaarden winactie:

 • Reageer op dit blog of op het Facebook bericht van Meer met Mama dat je mee doet!
 • Extra loodjes in de pot? Onderneem dan de volgende acties, voor elke actie krijg je 1 extra loodje
 • Abonneer op onze blog. Dat kan je aan de rechter kant van deze pagina doen (bovenaan) (+2)
 • Like het Facebook bericht (+1)
 • Deel het Facebook bericht (+1)
 • Taggen?? Super lief!! Per getagde persoon (+1) max 3
 • Volg ons op Instagram (+1)en like of reageer op het bericht (+1)
 • De winactie loopt tot en met 24 november 2018 (23.59 uur)
 • De winnaar ontvangt uiterlijk 27 november een mailtje van mij, zo heb je het voor pakjesavond binnen! En dient binnen 24 uur te reageren, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te loten.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Hop, hop, hop!!

Het kan zomaar zijn dat je hier start aan de SinterklaasBloghop. Maar misschien ben je wel doorverwezen door Esmee van Website4Mama Dank hier voor Esmee! Mocht je niet via Esmee hier terecht zijn gekomen, hop dan straks ook even daar langs. Hier vind je echt alles wat een moeder nodig heeft. Van reizen tot mode en van opvoeding tot wonen! Je kunt hier ‘Mijn eerste 100 woordjes’ van Vtech winnen!

Ik verwijs je nu graag door naar Malou van Mama’s voor mama’s. Hier kun je ontzettend veel lezen over kinderen, het ouderschap en ook zeker andere onderwerpen! Malou is mama van 2 kindjes, daar zul je ook over kunnen lezen, maar ook schrijven er vaste gastbloggers bij haar! De moeite waard om vaker langs te komen dus! Ook daar is een toffe winactie te vinden, dus hop maar door want daar kun je een Num Noms Shimmer Playset winnen!

SinterklaasBloghop

 

Fijne bloghop allemaal en veel succes!

Liefs Maddy

 

 

 

 

56 reacties

 1. Mijn zoontje van 5 zag dit laatst ergens en zei dat hij dat wel zou willen hebben. Deze kans mag ik dus niet voorbij laten gaan 😉 Een fijne Sinthop gewenst!

 2. Ik kwam hier naar toe gehopt. Leuke winactie heb je. Superleuk zo’n tegenhanger voor alle roze meisjes uitpak spullen. Ik ben benieuwd wat mijn zoontje er van vindt. Ik doe graag mee.
  Helaas heb ik geen FB of Instagram.

 3. Wat leuk zeg. ik kende deze nog niet maar ik snap wel waarom iedereen dit zo leuk vind. ik doe graag mee; ook via fb en tag daar ook een vriendin.

 4. Mijn zoontje van 5 roept altijd mama die wil ik hebben als hij de reclame voorbij ziet komen op tv daarom doe ik heel graag mee voor hem!

 5. Leuk hoor zo’n Sinterklaasbloghop, doe altijd mee.
  Leer ik weer wat andere blogs kennen.
  Zou nu ook graag mee willen doen, maar ik heb geen facebook(privéredenen).
  Ik hoop graag mee te mogen doen voor de Singles , als het kan.
  Ik heb geloved en geliked op Bloglovin.

 6. Alles met robots is een enorme hit bij mijn twee jongens, dus hier kan ik ze zeker blij mee maken!
  Ik heb geabonneerd, geliked op facebook en gevolgd op insta (via wendysleven_insta)

 7. Ready2Robot is volgens mijn zoon ‘ècht heel gaaf’. Het staat op zijn lijstje maar eigenlijk niet op die van mij… Als ik deze actie win, heeft hij zoveel mazzel haha

 8. Mijn zoontje van 7 vindt dit speelgoed echt helemaal geweldig! Eindelijk iets wat hij zelf kan uitpakken en mee kan spelen! (hij wilde altijd zo graag de LOL van zijn zus uitpakken, maar dat mocht natuurlijk nooit, want dat vindt ze zelf veel te leuk) Ik zou hem hier heel graag mee verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *