Inge

Hier ben ik dan! Aangenaam, ik ben Inge!

Mama & Kinderen By jan 03, 2018 20 Comments

Zo, als jullie in de toekomst met mijn schrijfsels opgeschept zitten is het maar net zo netjes dat ik mezelf even voorstel! Aangenaam, ik ben Inge!

Aangenaam! Inge is de naam.

Al 27 jaar dartel ik als een veulen rond op deze bol, al is dat dartelen soms ook sloffen. Dat mag je heel letterlijk nemen! Ik hou ervan om mezelf eens helemaal uit te dossen maar ik kan ontzettend genieten van een jogging met een T-shirt en mijn haar op half zeven! 

Inge

Mijn meisje & ik

Hoewel ik er toch wel een punt van maak mijn deur niet uit te gaan zonder een broodnodig laagje mascara. (Of een zonnebril in uiterste nood) Ik houd enorm veel van muziek en dan ga je je afvragen welke stijl. Dat mag écht alles zijn. Behalve een dreunende beat aan één stuk door. Daar word ik echt helemaal kierewiet van! 🙂 Verder kan ik echt enorm genieten van een uitstap met het hele gezin en van een gezellige avond met mijn vriend.

Natuurlijk ook even over de hoofdrolspeelster in mijn leven

Dit is Lott!

Mijn ouders noemden me Inge maar hier thuis ga ik sinds 2010 meestal door het leven als “MAAAMAAAA”.  Het moederschap heeft mij zoveel dingen geleerd, en een hele nieuwe kijk op het leven gegeven.

Lott, zo heet het meisje dat mijn hele leven helemaal op stelten zette. Mijn 7-jarige fashionista stelt hier graag haar nieuwe streken tentoon maar is diep van binnen een heel gevoelig meisje dat echt kan genieten van wat extra aandacht. Hier ga ik jullie later nog veel meer over vertellen. Over hoe dat soms wat lastig is, de dingen die we probeerden, wat werkt voor haar en hoe ze er telkens in slaagt mij te verbazen met haar prachtige blik op de wereld.

Samen zijn wij een heel dynamisch duo, en picture perfect is een ver van onze bedshow. Dat kan ook moeilijk anders… Wij moeten hier thuis drie boekentassen vullen : mama studeert bachelor gezinswetenschappen en papsie (zo noemen we haar pluspapa) studeert bouwkundig tekenen en de prinses des huizes zit in de basisschool. Je kan je voorstellen dat de afwas hier regelmatig blijft staan en er meer stof op de stofzuiger ligt dan er in zit.

Het leven dat doen wij in-team!

De man des huizes die al mijn kuren moet verdragen heet Philippe. Wij zijn ondertussen bijna 6 jaar twee handen op 1 buik.

Mijn mannetje & Ik

We vormen dus een jolig gezinnetje met drie samen met onze hond Simba. Hij is meer mijn tweede baby dan een hond en dat vind ik prima zo. Hij ook trouwens!

Mijn lieve vriend, nee (nog niet) man, is mijn steun op alle vlakken. Dat ga je wel merken doorheen de verhalen die ik jullie ga vertellen. Wij lachen ons een breuk en als dat even niet kan, mag ik lekker bij hem schuilen.

Dat is ook al wel eens nodig geweest. Mijn gezondheid heeft me al een paar keer goed in de steek gelaten. Wie weet kom ik dat ook een keer vertellen. Al denk ik niet dat dat de boeiendste dingen zijn die ik te vertellen heb. Wie weet,…!

En nu over jullie ?

Ik kan niet wachten om te weten te komen wie de lezers van Meer met mama zijn! Dus hou je zeker niet in om hieronder te reageren met wat over jezelf.

De vraag van vandaag? Wat zouden jullie graag lezen in de toekomst? Ik hoor het graag! Misschien zit er wel wat tussen waar ik wat over te vertellen heb, of hebben jullie zo’n origineel idee dat ik wil gaan researchen!

Tot gauw!

X.

Inge

Author

20 Comments

 1. Ilse schreef:

  Ik volg je, zoals ik reeds vele jaren doe, vanaf nu nog een beetje meer!
  Knap geschreven Inge!
  Je kan en zal nog vele mensen inspireren, daar ben ik zeker van.

  1. Inge schreef:

   Het is fijn om af en toe op te merken hoe jij nog steeds achter me staat! 🙂 Bedankt!

 2. ingrid schreef:

  wat leuk! Ik lees vooral graag mee in wat andere mama’s meemaken en hoe ze alles doen als gezin, met werk etc. Veel succes!

 3. Jamey schreef:

  Aangenaam kennis te maken 😉 ik ben erg benieuwd naar verhalen over het mama zijn.

 4. Lodi schreef:

  Leuk om te lezen, heel veel succes met je blog en ik ben benieuwd naar je verhalen. Wie ik ben? Ik zou zeggen kom eens langs op mijn blog en je leest het daar 😉

  1. Inge schreef:

   jou kende ik al! 😀 Maar geen nood, ik kom nog steeds een keertje lezen hoor!

 5. Kim schreef:

  Super mooie geschreven inge…
  Ben blij dat ik je ooit online tegenkwam.. Kijk al uit naar je 2de blog!

  1. Inge schreef:

   Vanmiddag is het al zover! Zet je maar schrap 😉
   Al is het meer eentje voor de Nederlanders vanmiddag. ?

 6. Nicole Orriëns schreef:

  Leuk om je online te ontmoeten : ) Veel succes schrijven! Ik vind dat je mooi haar hebt!

 7. Charlotte schreef:

  Leuk om zo kennis te maken. En leuke naam Lott! Dat zie je niet vaak met twee tt p het einde. Succes met bloggen!

  1. Inge schreef:

   🙂 Dank je!
   Is een heel bewuste keuze geweest!

 8. mckleuver schreef:

  Super leuk dat je bij het team zit. Hoppa! Leuk om je nu al een beetje beter heb leren kennen. Dat is prettig.

 9. Sofie schreef:

  Super goed gedaan Inge! Ik heb ineens een abo genomen op je blog, zo mis ik niets van je verhalen!

  1. Inge schreef:

   Top, Sofie!
   Ik heb namelijk nog heel wat in petto 😀

 10. Michelle schreef:

  Ik volg! Ik hoop wat tips & tricks op te steken en eindelijk mijn (ex) buurvrouw wat beter te leren kennen ?!

  1. Inge schreef:

   Ach, Michelle!
   Ik ben niet zeker of ik jou nog veel te leren heb!
   Maar om me extra te leren kennen ben je meer dan welkom! 🙂

 11. Eke schreef:

  Wat een leuke manier van voorstellen! Ik moest ontzettend lachen (van herkenbaarheid vrees ik) over de stofzuiger 😀
  En kom maar op met die persoonlijke verhalen!

 12. Susan schreef:

  Nice to meet you! Ben benieuwd naar je blogs. Vind zelf DIY’s leuk om te lezen, voornamelijk omdat dat niet míjn sterke kant is, haha…

  1. Inge schreef:

   Ik ben wel een knutselmama!
   Je kan op me rekenen, een DIY… staat op het menu!

 13. Fleur schreef:

  Leuk kennis met je te maken! Ik ben erg benieuwd naar al je verhalen op Meer met Mama

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: