Inge
Mama & Kinderen

Hier ben ik dan! Aangenaam, ik ben Inge!

Zo, als jullie in de toekomst met mijn schrijfsels opgeschept zitten is het maar net zo netjes dat ik mezelf even voorstel! Aangenaam, ik ben Inge!

Aangenaam! Inge is de naam.

Al 27 jaar dartel ik als een veulen rond op deze bol, al is dat dartelen soms ook sloffen. Dat mag je heel letterlijk nemen! Ik hou ervan om mezelf eens helemaal uit te dossen maar ik kan ontzettend genieten van een jogging met een T-shirt en mijn haar op half zeven! 

Inge
Mijn meisje & ik

Hoewel ik er toch wel een punt van maak mijn deur niet uit te gaan zonder een broodnodig laagje mascara. (Of een zonnebril in uiterste nood) Ik houd enorm veel van muziek en dan ga je je afvragen welke stijl. Dat mag écht alles zijn. Behalve een dreunende beat aan één stuk door. Daar word ik echt helemaal kierewiet van! 🙂 Verder kan ik echt enorm genieten van een uitstap met het hele gezin en van een gezellige avond met mijn vriend.

Natuurlijk ook even over de hoofdrolspeelster in mijn leven

Dit is Lott!

Mijn ouders noemden me Inge maar hier thuis ga ik sinds 2010 meestal door het leven als “MAAAMAAAA”.  Het moederschap heeft mij zoveel dingen geleerd, en een hele nieuwe kijk op het leven gegeven.

Lott, zo heet het meisje dat mijn hele leven helemaal op stelten zette. Mijn 7-jarige fashionista stelt hier graag haar nieuwe streken tentoon maar is diep van binnen een heel gevoelig meisje dat echt kan genieten van wat extra aandacht. Hier ga ik jullie later nog veel meer over vertellen. Over hoe dat soms wat lastig is, de dingen die we probeerden, wat werkt voor haar en hoe ze er telkens in slaagt mij te verbazen met haar prachtige blik op de wereld.

Samen zijn wij een heel dynamisch duo, en picture perfect is een ver van onze bedshow. Dat kan ook moeilijk anders… Wij moeten hier thuis drie boekentassen vullen : mama studeert bachelor gezinswetenschappen en papsie (zo noemen we haar pluspapa) studeert bouwkundig tekenen en de prinses des huizes zit in de basisschool. Je kan je voorstellen dat de afwas hier regelmatig blijft staan en er meer stof op de stofzuiger ligt dan er in zit.

Het leven dat doen wij in-team!

De man des huizes die al mijn kuren moet verdragen heet Philippe. Wij zijn ondertussen bijna 6 jaar twee handen op 1 buik.

Mijn mannetje & Ik

We vormen dus een jolig gezinnetje met drie samen met onze hond Simba. Hij is meer mijn tweede baby dan een hond en dat vind ik prima zo. Hij ook trouwens!

Mijn lieve vriend, nee (nog niet) man, is mijn steun op alle vlakken. Dat ga je wel merken doorheen de verhalen die ik jullie ga vertellen. Wij lachen ons een breuk en als dat even niet kan, mag ik lekker bij hem schuilen.

Dat is ook al wel eens nodig geweest. Mijn gezondheid heeft me al een paar keer goed in de steek gelaten. Wie weet kom ik dat ook een keer vertellen. Al denk ik niet dat dat de boeiendste dingen zijn die ik te vertellen heb. Wie weet,…!

En nu over jullie ?

Ik kan niet wachten om te weten te komen wie de lezers van Meer met mama zijn! Dus hou je zeker niet in om hieronder te reageren met wat over jezelf.

De vraag van vandaag? Wat zouden jullie graag lezen in de toekomst? Ik hoor het graag! Misschien zit er wel wat tussen waar ik wat over te vertellen heb, of hebben jullie zo’n origineel idee dat ik wil gaan researchen!

Tot gauw!

X.

Inge

26 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.