herfstmusthaves

Herfst musthaves! Zo komt je kind de herfst door!

Mama & Kinderen By aug 14, 2018 5 Comments

Hoewel het nu nog mooi weer is, doe je er verstandig aan om je alvast te oriënteren op de herfstcollectie voor kinderen. Voor je het weet zijn de gewilde items al niet meer in de juiste maat te verkrijgen. Wat zijn echte herfst musthaves waardoor je kind de herfst goed doorkomt? Wat is iets wat je absoluut moet hebben en wat is fijn om in de herfst te dragen?

Regenlaarzen, echte herfst musthaves!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, in de herfst regent het meestal wel een aantal dagen in de week, is het niet elke dag.

herfst musthaves

Bron: www.kixx-online.nl

Een paar regenlaarzen is dan ook onmisbaar, helemaal als je regelmatig met je kinderen naar het bos gaat. Herfstspulletjes zoeken in het bos is altijd leuk en dan zijn regenlaarzen dus echte herfst musthaves. Let er hierbij goed op dat de zool flexibel is en een pluspunt is ook een regenlaars met uitneembare fleecesocks er in om de voetjes lekker warm te houden voor ook de wintermaanden, zoals in de regenlaarzen van Shoesme die verkrijgbaar zijn bij Kixx-online.

 

Herfst-winterjas

Natuurlijk kunnen de jassen weer aan als de temperaturen dalen en de regen uit de lucht valt. Vooral als je kind veel fietst, of jij veel fietst met je kind op de fiets, doe je er goed aan om te gaan voor een langer model. Hoewel korte jacks natuurlijk ook erg stoer zijn, bedekt een langere winterjas voor je kind meer van het lichaam. De jas brengt dan meer warmte op je lichaam plus dat als het regent je kind minder nat zal worden.

Een warm paar waterdichte en stevige schoenen

Wat elke moeder en of vader weet is dat kinderen stevige schoenen moeten hebben. In de herfst en winter is het dan ook erg belangrijk dat de schoenen goed warm en waterdicht zijn. Je wilt tenslotte niet dat je kind elke dag met koude voetjes loopt of dat de voeten constant nat worden. Een echte herfst musthave wat mij betreft!

Jeans

Mijn kinderen hebben meerdere jeans in de kast liggen. Vooral van Name It ben ik erg fan. Dit merk heeft veel verschillende soorten modellen, is kwalitatief goed en niet al te duur. Bovendien heeft dit merk een mooie pasvorm. Een jeans zit fijn en is lekker warm, iets wat zeker bij de herfst nodig is. Jeans kan eigenlijk overal bij, je maakt er de leukste combi’s mee!

Vesten

Hier in huis zijn we gek op vesten, voor Bram mooie stoere vesten en Merel draagt zowel kortere vestjes als langere vesten. .

Bron: www.kixxonline.nl

Zo kunnen ze nog t-shirts met korte mouw aan als de temperaturen het toelaten, als het te fris is dan gaat het vest er over aan. Vesten staan natuurlijk ook gewoon erg leuk en kun je in de winter ook prima aan hebben. Merel heeft dan het liefst een lang vest aan, net zoals haar moeder! Een echte herfst musthave dus, voor kinderen én deze mama!

Voor meisjes

Veel meiden zijn gek op jurken en rokken, neem ze het eens kwalijk. Staat natuurlijk hartstikke leuk! Bij Merel in de kast zijn dat items die elk seizoen gedragen worden. Tijdens de herfst en winter moet er dan natuurlijk een legging onder! Alle 3 zijn het herfst musthaves die hier in de kast voorkomen.

Nog steeds zijn dierenprinten helemaal hot en hip! Ik ben er dan ook gek op en Merel ook! Vooral van het merk Z8 ben ik fan, maar ook name-it hangt hier in de kast. De jurk die op mijn verlanglijstje voor Merel staat is deze toffe jurk van Name It!

herfst musthaves

Bron: www.kixxonline.nl

 

Wat staat er op jouw musthave lijstje voor de herfst?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

5 Comments

  1. nicole orriens schreef:

    Een tussenjas! Eentje die iets warmer is dan een zomerjas, maar nog niet zo dik als een echte winterjas.

    1. Maddy schreef:

      Dat is inderdaad ook erg fijn Nicole!

  2. Ellen schreef:

    De jurk is echt te leuk! Bedankt voor de inspiratie!

  3. Bertine schreef:

    oh ja nu je het zegt (of eigenlijk schrijft): ik moet de regenlaarsjes van mijn dochtertje ook even opzoeken! Gekregen bij haar geboorte maar ze zal ze vast nu passen!

    1. Maddy schreef:

      Leuk cadeau!!? Zal ze vast veel plezier van hebben dan?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.