heb je even

Heb je even voor mij? Mama vertelt:

Geplaatst door

Heb je even voor mij? Vast wel! In deze terugkomende artikelreeks komen verschillende mama’s of mamabloggers aan het woord en zullen diverse vragen beantwoorden. Natuurlijk is het ook leuk om even een kijkje op de website van de mama’s of mamabloggers te kijken! Ik neem zelf het voortouw en hopelijk zullen vele leuke mama’s en mamabloggers hier hun heb je even voor mij willen delen.

 

Heb je even voor mij? Ik ben:

Maddy, nog even 28 jaar, de trotse moeder van 3 pracht kindjes, gelukkig getrouwd met Mark en de drijvende kracht achter www.meermetmama.nl

verliefd op papa

Ik ben mama van:

Ik ben mama van Merel (4), Bram (4) en Emma (0). Merel is de oudste, en 11 maand ouder dan Bram. Merel zal  6 januari 5 jaar worden terwijl Bram net 4 geworden is. Emma is onze nieuwste aanwist 😉 Zij zag het levenslicht op 22 september 2017.

 

Ik werd voor het eerst moeder toen ik (..) jaar oud was.

Ik was een best jonge moeder. Niet dat ik nu ontzettend oud ben haha. Maar ik was 23 toen ik voor het eerst moeder werd. Al bijna 5 jaar geleden. En ik kan ze echt niet meer missen.

heb je even

Wat is jouw blog?

Mijn blog is www.meermetmama.nl . Hier schrijf ik over mijn kindjes, leuke DIY, dingen die ik mee maak en eigenlijk alles wat ik maar delen wil. Ook vind ik het erg leuk om informatieve artikelen te schrijven.

Op welk artikel ben jij het meest trots?

Ik denk toch wel dat dit het artikel is Kleine jongen. Dit beschrijft namelijk ook hoe trots ik op mijn Brammetje ben.

heb je even

Wat doe je het liefst met je kind(jes)?

Knutselen vinden we erg leuk! Maar lekker op de bank samen een Disney film kijken is ook genieten! Lekker chipjes er bij en hapjes, een perfecte dag op een druilerige zondag! In de zomer gaan we graag wandelen en op stap.

heb je even

Dit vind ik zwaar aan het moederschap:

Echt zwaar wil ik het niet noemen. Ik mag niet klagen met deze 3 best wel makkelijke kindjes. Toch vielen me de gebroken nachten me wel zwaar. En de ochtendspits is echt spitsuur hier. Maar na half 9 heb ik dan ook wel weer rust. Ik denk dat het zwaarste aan het moederschap is en ook meteen het mooiste: Je kind stukje bij beetje ‘loslaten’ zelf op avontuur gaan. Dat begint hier nu met een rondje wandelen. Straks zelf naar school…God ik houd mijn hart vast!

 

 

Wil jij ook mee doen aan deze terugkomende post? Mail me dan op maddy@meermetmama.nl

 

Liefs Maddy

heb je even

 

 

 

 

 

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *