Heb je even voor mij? | Gastblog Cynthia |

Geplaatst door

In de artikelreeks bij Meer met Mama: Heb je even voor mij? Ik nam het voortouw en kreeg al snel leuke reacties van andere mama’s die mee wouden doen. Vorige week deed Ingrid mee. Vandaag lees je: Heb je even voor mij? Een gastblog van Cynthia.

Heb je even voor mij?

Ik ben Cynthia, 32 jaar en woon samen met mijn vriend Gert-Jan en onze kleine madam. We zitten volop in de trouwplannen, luiers en lekkere hapjes. 

gastblog Cynthia

Ik ben mama van:

Sterre, mijn dochtertje. Ze is net één jaar geworden en een flinke wijsneus. Ik ben zo dol op haar!

Ik werd voor het eerst moeder toen ik (..) jaar oud was:

In december vorig jaar werd ik moeder, dus toen was ik 31 jaar oud. En was zo blij dat mijn dochter eindelijk geboren was, want de zwangerschap was behoorlijk pittig. Alle negen maanden non-stop misselijk en overgeven. Na de zwangerschap was ik kapot en ik ben nog steeds aan het herstellen. Gelukkig doet onze dochter het heel goed. Ze is een gezonde, mooie en lieve dochter.

Mijn blog is:

Ik heb een mama-dochter blog. Waarom? Omdat zowel ikzelf als mijn kleine madam blogt op www.cynspirerend.nl. Sterre blogt over haar grote en kleine ontdekkingen als kleine madam en ik schrijf over alles wat me inspireert. Van mama zijn tot leuke spelletjes, van trouwplannen tot lekkere recepten. Al van kinds af aan ben ik dol op schrijven. Mijn blog is mijn uitlaatklep en ik deel sowieso graag wat me inspireert.

gastblog Cynthia

Het meest trots ben ik op dit artikel:

Verschillende artikelen vind ik erg leuk geworden en ik merk dat ik steeds meer leer over het bloggen. Ik ben pas in april begonnen met mijn blog, dus er is genoeg te leren! Als ik dan toch moet kiezen, denk ik dat de blog over de cakesmash van mijn dochter wel erg leuk is geworden om te lezen. 

Dit doe ik graag met mijn kindje:

Ik vind knuffelen, kletsen en spelen met Sterre heerlijk. Ook vind ik het heerlijk om gewoon naar haar te kijken. Het is zo mooi om te zien wat ze doet, leert en ontwikkelt. Maar ons speciale momentje is de nachtfles. Even samen in de lekkere stoel in haar kamer zitten. Terwijl de kleine madam heerlijk haar flesje drinkt, neem ik met haar de dag door en vertel ik haar wat we morgen in de planning hebben. Ze ligt dan zo lekker ontspannen en ik kan haar heerlijk knuffelen. Heerlijk!

gastblog Cynthia

Dit vind ik zwaar aan het moederschap:

 Je kan niet zomaar de deur even uit. Het spontane is er nog wel, maar heeft meer voorbereiding nodig. Je moet de luiertas vullen en meenemen, de tuitbeker, misschien iets te eten voor onderweg en haar favoriete knuffel Apie niet vergeten. Ik ren door het huis om van alles mee te nemen. Eindelijk alles gereed en dan Sterre uit de box plukken. Oh nee toch: Een poepluier! Hup! Naar boven en haar luier verschonen. Sokjes en schoentjes aantrekken. “Nee Sterre, niet je sokjes uittrekken!” Jasje aan. Eigen jas, tas en snel bij elkaar zoeken. En dan is het al snel een half uur later, voordat je ‘spontaan’ de deur uitloopt. Geen groot drama hoor, maar het is soms wel wat lastiger met zo’n kleine uk erbij. 🙂

 

Neem jij een kijkje bij Cynthia op haar blog? 

 

Lieve Cynthia! Wat is je artikel leuk om te lezen! Dank je wel voor het kijkje in je leven.

Liefs Maddy

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *