Kris

Heb je even voor mij? Een papa! | Gastblog Kris |

Geplaatst door

Weer een nieuw artikel in de artikelreeks: Heb je even voor mij?  Ik nam het voortouw en kreeg al snel leuke reacties van andere mama’s die mee wouden doen. Maar he! Er zijn natuurlijk ook papa’s die bloggen! Super enthouisiast was ik toen Kris contact met mij opnam! En Kris neemt dus het voortouw als 1e papa in deze reeks. We zijn nu bij de 5e gastblog aangekomen en vandaag lees je: Heb je even voor mij? Een gastblog van Kris!

Heb je even voor mij? Ik ben:

Kris, 30j jong, papa van drie meiden, getrouwd met Elien en het brein achter Deflopvader.be

Ik ben papa van:

3 Prachtige meiden, De oudste Norah(6j) – Een creatief bezig bijtje, Kleine zus Louise (2,5j) – Een prima ballerina met attitude, En babyzus Camille (1maand) – Gewoon een lieverd.

 

Ik werd voor het eerst papa toen ik 23 jaar oud was:

Het was even slikken toen wij ‘plots’ te weten kwamen dat er kindje op komst was, dat geef ik toe. Misschien wel ongepland vader geworden, maar geen seconde spijt gehad.
De zusjes kwamen iets later ons gezinnetje vervolledigen.

Mijn blog is:

Deflopvader.be, waar ik de slogan ‘ouderschap en meer, puur en oversneden’ hanteer. Ik blog vkrisoornamelijk over het papa-zijn. Alle aspecten van het ouderschap door mijn ogen. Daarnaast geef ik mezelf via de categorie #meer ook de vrijheid over alledaagse zaken te gaan bloggen, hier maak ik mijn hoofd leeg. Ik schrijf graag ‘scherp’ en met de nodige portie humor.

Op dit artikel ben ik het meest trots?

Dit klinkt misschien raar, maar ik ben heel trots op de insteek van mijn blog ‘hallo ik ben Kris & welkom op mijn blog’. Ik heb wel artikels waar ik trots op ben, maar van zowel vrienden, familie, collega-bloggers als bedrijven krijg ik het meeste lovende woorden op deze ‘introblog’. Ik vind hem geniaal goed (schouderklopje voor mezelf).

Wat doe je het liefst met je kind(jes)?

Gek doen, dansen, muziek spelen, rondrennen, acrobatie in de woonkamer, worstelen in de zetel,…. En daarom zijn ze ook gek op hun papa, in een vingerknip schakel ik om ‘op hun niveau’. Ook ik krijg van mama te horen het wat rustiger aan te doen tijdens een ‘leuk en wild vader-dochters-moment’. Dus ik ben hun partner in crime.

Dit vind ik zwaar aan papa zijn:

Een leven met kinderen is druk, en daar ben ik wel gevoellig voor. Het stressgehalte, gecombineerd met te weinig slapen/onderbroken nachten. Dit valt me best zwaar. En ik erger me sinds dag 1 als papa aan ‘het in en uitstap ritueel’ bij de wagen. Mensen zonder kids beseffen niet hoe snel ze wel kunnen vertrekken zonder maxicosi’s/stoeltjes/riempjes/….

Kris

 


Lieve Kris! 

Wat super leuk dat jij deel wou uitmaken van deze reeks! Natuurlijk mogen papa’s ook mee doen! Wat was ik enthousiast toen ik je mailtje las. En ik voelde me ook wel een beetje dom, waarom alleen mama’s?! Tuurlijk mogen papa’s ook. Ik ben fan van je blog. Je schrijft eerlijk en oprecht zonder een blad voor de mond te nemen. Ik hou er van! Bedankt dat je ons een kijkje in je leven geeft.

Liefs Maddy


 

In deze artikelreeks verschenen eerder op www.meermetmama.nl:

Maddy: De Mommy van www.meermetmama.nl

Ingrid:van Blogs by Ingrid.

Cynthia: van www.cynspired.nl

Judith: van www.pinkpress.nl

Matthea: van https://www.mattheaosinga.com/

 


Wil jij nou ook graag mee doen aan deze super leuke artikelreeks; Heb je even voor mij? Dat kan natuurlijk! Iedere mama kan en mag mee doen!  Zou alleen maar super leuk zijn! Wil je mee doen klim dan in de spreekwoordelijke pen en stuur me een mailtje op: maddy@meermetmama.nl en je krijgt zo snel mogelijk een berichtje van me terug.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *