Halloween bloghop

Halloween bloghop 2018

Geplaatst door

Het is weer oktober en dat betekent meteen dat Halloween weer in zicht is. Halloween wordt elk jaar meer populair en daarom hebben wij met een select groepje bloggers een leuke Halloween bloghop voor jullie georganiseerd met 9 bloggers. Je hebt het misschien al voorbij zien komen op social media onder #halloweenbloghop2018 . Maar lees even verder en hop gezellig mee, want er zijn super leuke prijzen te winnen.

Wat is de Halloween bloghop?

Bij deze bloghop doen we dus met 9 bloggers mee, het is de bedoeling dat je van de ene naar de andere blogger hopt en het is natuurlijk helemaal tof op mee te doen aan de leuke winacties die we voor jullie hebben opgezet. Bij elke blogger valt een toffe prijs te winnen, mee doen dus!

Een woordje van mij over Meer met Mama

Op Meer met Mama lees je natuurlijk over ouderschap en kinderen, maar wij staan er ook voor dat vrouwen meer zijn dan alleen mama. Meer met Mama is dus een speciaal stukje online magazine voor de vrouw die meer is dan alleen mama. Hier lees je over allerlei dingen die vrouwen interesseren. Van zelfzorg tot de beste bespaartips en de leukste artikelen over kinderen, maar ook de heerlijkste recepten en de leukste tips and tricks komen hier aan bod❤. Ik en mijn team hopen dat je hier kunt genieten van een momentje voor jezelf en hopen je vaker terug te mogen ontvangen. Liefs Maddy❤

Winnen bij Meer met Mama

Natuurlijk heb ik dan ook een toffe prijs voor jullie geregeld die je kunt winnen. Ik mag een waardebon weggeven van €25,- van vegaoo.nl. Hier kun je de tofste Halloween kostuums bestellen, maar ook voor andere verkleedkleding zit je hier helemaal goed! Zeker de moeite waard om mee te doen dus!

halloween kostuum

Doe ook mee aan onze leuke winactie van Casper en Emma

Voorwaarden winactie:

 • Reageer op dit blog of op het Facebook bericht dat je mee doet!
 • Like het Facebook bericht en de FB pagina van Vegaoo
 • De winactie loopt tot en met 24 oktober 2018 (23.59 uur)
 • De winnaar ontvangt 25 oktober een mailtje van mij en dient binnen 24 uur te reageren, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te loten.

 

Hop, hop, hop!!

Het kan zomaar zijn dat je hier start aan de Halloween bloghop. Maar misschien ben je wel doorverwezen door Fleur van Mama’s Liefste waar je 30 euro shoptegoed kunt winnen van Feestkleding365. Dank hier voor Fleur! Mocht je niet via Mama’s Liefste hier terecht zijn gekomen, hop dan straks ook even daar heen. Je leest hier alles over Fleur haar moederschap, vind er leuke winacties (elke week ook een overzicht van alle winacties in bloggersland) en ook de meest toffe reviews zijn hier te vinden!

Ik verwijs je nu graag door naar Jamey van Beauty Unboxing. Ook daar is een toffe winactie te vinden, je kunt er namelijk de Halloween collectie van The Body Shop winnen! Hier lees je alles over  beauty, fashion en lifestyle, maar ook over het leven van Jamey als nieuwe jonge moeder! Zeker de moeite waard dus!

 

Fijne bloghop allemaal en veel succes!

Liefs Maddy

 

28 reacties

 1. Ik doe graag mee, verkleden is hier altijd dolle pret. Een griezelig kostuum dat zou mijn zoontje wel aanstaan, mijn dochter houdt het tot nog toe nog bij een prinsessenoutfit, zoals alle drie jarigen vermoed ik.

 2. Zoals iedereen maak ik ook graag een kansje. We zijn gek op Halloween en het zou het eerste verkleedsetje van mijn kleine meid worden 🙂

 3. Ik doe graag mee! 3 jongens en gek op Halloween en nu de jongste het leuk vindt om zich te verkleden, vinden zijn broers het ineens ook leuk!

 4. Halloween bloghop, geweldig .
  Altijd doe ik mee met bloghoppen, dat vind ik zo leuk.

  Verkleedkleren met vijf kleinkinderen heb ik nooit genoeg.
  Daarom doe ik graag mee met deze winactie.
  Ik heb geen facebook, maar volg bloglovin, hoop dat dat ook voldoende is.

 5. Ik moet mij op 31 oktober verkleden omdat we Halloween ‘vieren’ op mijn werk, samen met de kindjes. Maar ik heb geen kostuum dus dit budget zou daar ideaal voor zijn! 😀

 6. Dat zou goed van pas komen! Mijn zoontje zoekt nog een enge outfit, leuk om hem zelf te laten kiezen. Doe graag mee aan deze leuke bloghop.

 7. 😍😍Wauw wauw Wauwie van deze Griezelige verwennerij worden mijn nichtjes zeker heel blij zou heel graag dit shoptegoed willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij Griezelige kleding maakt ze altijd heel blij . Nu maar heel hard hopen dat er snel veel fans bij mogen komen en dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het shoppen beginnen 🍀💕🍀#FingersCrossed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *