gouden ketting

Gouden ketting: Hoe kiest je de juiste!

Vrouw By jun 14, 2022 No Comments

Gouden kettingen zijn er in veel verschillende vormen en maten, waardoor het een erg populair artikel is voor zowel mannen als vrouwen. Een gouden ketting kan de perfecte touch van elegantie toevoegen aan iedere outfit, ze zorgen er voor dat je outfit helemaal compleet is. Gouden kettingen zijn ook zeker veelzijdig, wat betekent dat ze kunnen worden gedragen met een breed scala van outfits. In dit artikel bespreken we waar je op moet letten bij de aankoop van een gouden ketting!

Hoe kies je de perfecte gouden ketting voor je outfit

Wanneer je de perfecte gouden ketting voor jouw outfit probeert te kiezen, is het belangrijk om een paar dingen in gedachten te houden. Het eerste waar je op moet letten is welke kledingstijl je over het algemeen draagt. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de halslijn van je shirt, trui of jurk. Wanneer je een diepe halslijn draagt is een kortere ketting het beste. Wanneer je een hogere halslijn draagt kan je beter gaan voor een langere ketting. Het is ook belangrijk om na te denken over het algemene thema of look van je outfit bij het maken van je keuze voor een gouden ketting.

Hoe een gouden ketting te stijlen

Gouden kettingen kunnen bij veel verschillende looks gedragen worden. Ze kunnen een vleugje elegantie toevoegen aan een meer casual outfit of een meer formele outfit minder serieus maken. Het hangt er allemaal vanaf hoe je het styled! Een goede manier om een gouden ketting te stijlen is door hem te combineren met andere kettingen van verschillende lengtes. Dit creëert een interessante en unieke look die ook erg modieus is. Gouden kettingen kunnen ook gedragen worden met andere sieraden zoals armbanden en ringen.

Dingen welke je moet bepalen voor je een gouden ketting koopt

Voor je tot aanschaf over gaat moet je weten hoeveel karaat je wilt kopen, dit kan namelijk een enorm verschil maken in de prijs. Ook de dikte en de lengte moet je bepalen, goud is een enorm duur edelmetaal en hierdoor kunnen dikte, lengte en aantal karaat veel verschil maken. Daarnaast is het sterk aan te raden om een betrouwbare verkoper te vinden voor de aanschaf van je gouden ketting. Goede juweliers bezitten verschillende certificaten welke aangeven dat ze betrouwbaar. Veel gouden sieraden bezitten ook over een keurmerk waarop aangegeven staat dat het aantal karaat goud klopt, let hier ook op!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: