goedkope salontafel

Goedkope salontafel kopen? Zo kies je de juiste!

Huis & Tuin By nov 12, 2020 No Comments

Af en toe is je interieur gewoon aan een update toe. Nieuwe woonaccessoires, andere lampen of frisse meubels. De salontafel is een item waar mensen nog wel eens mee durven te experimenteren. Ga jij binnenkort een nieuwe salontafel kopen? We vertellen je graag hoe je de plank nooit meer misslaat!

Ga niet voor een te grote salontafel

Er is weinig zo onhandig als een te grote salontafel. Je hebt natuurlijk niks aan een klein bijzettafeltje als je een ruime woonkamer en een royale bank hebt. Maar ga ook weer niet té groot, want dat werkt afleidend en zorgt ervoor dat de zithoek te massief oogt. Als je meer ruimte wenst kun je natuurlijk ook voor 2 of 3 aparte tafeltjes gaan. Dat is momenteel helemaal hip!

Kies voor materiaal dat bij je interieur past

In een klassiek interieur met veel hout is een glazen tafel misschien niet helemaal op z’n plaats. Andersom staat een zware, houten salontafel ook niet heel mooi in een modern huis met industriële sfeer. Kies dus altijd voor een salontafel van een materiaal dat mooi opgaat in de rest van je interieur. Een tafel met metalen poten en een houten blad doet het overigens goed in bijna elk interieur. Je combineert het beste van twee werelden: modern en klassiek.

Goedkoop is niet per se duurkoop

Een goedkope salontafel hoeft niet per definitie van mindere kwaliteit te zijn. Er zijn heel wat voordelige exemplaren op de markt die nog heel wat jaartjes mee kunnen. Kies een salontafel die goed bij jouw budget past en laat je niet verleiden tot een veel te duur item enkel omdat je denkt dat de tafel dan wel mooier, beter of hipper moet zijn. Goede salontafels zijn in allerlei prijsklassen, designs, kleuren en materialen verkrijgbaar. Oriënteer je dus goed en maak een weloverwogen keuze.

salontafel

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.