Aloë Vera serum

Gezichtsverzorging met het Aloë Vera serum

Vrouw By feb 16, 2019 1 Comment

Gran Canaria is mijn favoriete vakantie eiland. Het is er prachtig, (bijna) altijd mooi weer en voor mij de ultieme plek om op vakantie te gaan. Veel schoonheidsverzorging wordt op de Canarische Eilanden gemaakt van de Aloë Vera plant. Ik heb het Aloë Vera serum een geruime tijd uitgetest en ga je daar zeker meer over vertellen!

Over Aloë Vera:

Aloë Vera is een tropische vetplant die o.a gebruikt wordt als medisch hulpmiddel. Dit wondermiddel wordt al jaren gebruikt bij onder andere heling van wondjes en huidaandoeningen.  Aloë Vera heeft ontzettend veel nuttige eigenschappen wanneer je met regelmaat Aloë Vera gebruikt. Uit verschillende onderzoeken is aangetoond dat dit speciale goedje een zeer positief effect op de huid heeft. Het ondersteunt de aanmaak van collageen en het stimuleert ook de celvernieuwing. De huid wordt gevoed, verzacht, gehydrateerd en beschermd. Voor elk huidtype is Aloë Vera geschikt, ook wanneer je een erg gevoelige of droge huid hebt of juist een probleemhuid.

Aloë Vera kan bij veel problemen en klachten een helpende hand zijn, denk daarbij aan:

Huidklachten en huidaandoeningen 

  • psoriasis
  • rosacea
  • gordelroos
  • acne
  • eczeem
  • luieruitslag
  • verbrandde huid door de zon, maar ook verlichting en herstelling bij lichte brandwonden
  • schimmelinfecties aan o.a voet, tenen, vingers
  • littekens en huidstriemen
  • pigmentvlekken
  • blaren

Hoofd & haar: 

  • droge hoofdhuid
  • roos
  • schilfers
  • haaruitval- en verlies

Aloë Vera serum

Aloë Vera serumZoals je hebt kunnen lezen heeft Aloë Vera ontzettend goede eigenschappen, niet zo gek dus dat ze op Gran Canaria Aloë Vera aan de verzorgings- en beauty producten toevoegen. Het maakt niet uit in welke winkel je komt, op ontzettend veel verpakkingen van producten zul je zien dat er Aloë Vera aan toegevoegd is. Van drankjes tot verzorgingsproducten zoals dagcrème, haarmaskers en natuurlijk een Aloë Vera serum.

Via Melissa van Emigreren Gran Canaria maakte ik kennis met het Aloë Vera serum. Dit Aloë Vera serum is zeer geschikt voor alle huidtypes, maar wanneer je een droge huid hebt is dit serum helemaal een uitkomst! Ik heb het serum nu al bijna 3 maand in gebruik en ik ben er echt fan van.

Het Aloë Vera serum breng ik twee keer per dag aan op mijn gezicht wanneer het helemaal gereinigd is. Vervolgens laat ik het een minuut of 5 intrekken en dan kan ik de dag of nachtcrème aanbrengen.

Na het aanbrengen van het Aloë Vera serum voelt mijn huid ontzettend glad en zacht aan. Iets wat ik erg prettig vind. Mijn huid voelt gehydrateerd aan en wordt er totaal niet vettig van.

In de wintermaanden heb ik toch best snel last van een droge huid, en in de zomermaanden trouwens ook wel… Vooral wanneer de zon goed schijnt. Ik heb dit Aloë Vera gezichtsserum nu nog niet in de zomermaanden gebruikt, maar in de wintermaanden heeft het Aloë Vera gezichtsserum zijn werk goed gedaan. Ik heb totaal geen last gehad van een droge huid en ik merk ook dat mijn gezicht een stuk minder vlekkerig is! Ook heb ik het gevoel dat ik minder last heb van puistjes.

Aloë Vera serum

Het Aloë Vera gezichtsserum bestrijdt onder andere fijne lijntjes en rimpels en ondersteunt de huid elasticiteit. Het is niet zo dat mijn fijne lijntjes ineens helemaal foetsie zijn, maar mijn huid voelt zeker een stuk elastischer aan en ziet er zeker jonger uit.

Al met al vind ik het zeker een erg fijn product en kan ik het je zeker aanraden! Het is tevens een duurzaam product. Ik gebruik het nu zo’n 3 maand en ik ben nog niet op de helft van het flesje! Er zit een lichte prettige geur aan die niet overwelmend is.

Aloë Vera Body Lotion en Body Gel

Ook heb ik de rijke Aloë Vera Body Lotion en Body Gel getest. De Body Lotion is een Body Lotion die de huid helpt beschermen tegen uitdroging door je huid diep te hydrateren. Vooral na het scheren van mijn benen vond ik het heel erg prettig om deze body lotion te gebruiken.

Aloë Vera serum

Maar nog meer ben ik fan van de Aloë Vera Body Gel Gold. Dit is een body gel met voedende ingredienten die de vochtbalans van de huis helpt te herstellen en daarbij meteen hydrateert. Wat me erg opviel is de heerlijke frisse geur en en tevens is deze body gel te gebruiken op het gezicht.

Waar te koop?

Het Aloë Vera gezichtsserum en de heerlijke Body Gel is te koop in de webshop van Emigreren Gran Canaria. Emigreren Gran Canaria is de officiële en exclusieve importeur in Nederland en België van deze Aloë Vera producten. Alle producten die je in deze webshop kunt bestellen zijn afkomstig van een familiebedrijf genaamd Finca Canarias.

Dit familie bedrijf houdt zich nu al 2 generaties bezig met het telen van Aloë Vera op natuurlijke wijze op de Canarische Eilanden. De Aloë Vera planten worden volledig biologisch geteeld op de plantages in Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife en La Gomera. De producten zijn natuurlijk proefdiervrij!

Ik zeg; neem snel een kijkje op Emigreren Gran Canaria om deze en nog meer heerlijke producten te ontdekken. En met de kortingscode MADDY10 krijg je nog een leuke korting!

Aloë Vera serum

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Melissa schreef:

    Hi Maddy,

    Bedankt voor je review! Echt heel leuk geschreven en gedaan met je foto’s. Ik ben blij om te lezen dat je net zo tevreden bent over Serum als dat ik zelf ben!

    Groetjes Melissa

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.